07 אוקטובר 2014, 01:21
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שמדובר בכלל ביוזמה שמוביל עופר שלח!
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2791335
מאוד מוזר איך דווקא עופר שלח, שמעורה היטב בכדורסל כבר שנים רבות, מוביל את המהלך הזה שהוא מכת מוות לקבוצות המתמודדות באירופה.
האמת? כששמעתי על זה הדבר הראשון שחשבתי עליו זה ''אה, עכשיו אני מבינה''
אני אמרתי לכם במשך שנים רבות, שעופר שלח שונא את מכבי, ושם לעצמו כמטרה להרוס את מכבי (או לעשות כמה שיותר נזק למכבי), אבל אתם, כרגיל, זילזלתם. ילדים נאיביים שכמותכם....
07 אוקטובר 2014, 01:23
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שמדובר בכלל ביוזמה שמוביל עופר שלח!
מאוד מוזר איך דווקא עופר שלח, שמעורה היטב בכדורסל כבר שנים רבות, מוביל את המהלך הזה שהוא מכת מוות לקבוצות המתמודדות באירופה.
אני אמרתי לכם במשך שנים רבות, שעופר שלח שונא את מכבי, ושם לעצמו כמטרה להרוס את מכבי (או לעשות כמה שיותר נזק למכבי), אבל אתם, כרגיל, זילזלתם. ילדים נאיביים שכמותכם....
07 אוקטובר 2014, 02:09
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שמדובר בכלל ביוזמה שמוביל עופר שלח!
אני מבקשת להוציא אותי מהמשוואה הזאת כי מעולם לא היה לי ספק בזה
07 אוקטובר 2014, 02:23
שמואל1 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שמדובר בכלל ביוזמה שמוביל עופר שלח!
החוק הזה יפגע לא רק במכבי, אלא גם בקבוצות אחרות בישראל בכל הענפים. אז הטענה שהוא מנסה להרוס את מכבי לא ממש מחזיקה מים.
07 אוקטובר 2014, 04:46
felix_r כתב:החוק יפגע רק במכבי ת"א כדורסל, ולא בשאר הקבוצות. למה? כי רק מכבי מתחרה ברמה האירופית הגבוהה, כל שאר הקבוצות מתקשקשות בביצה המקומית, וזה בכלל לא משנה אם יביאו זרים או לא.
קח לדוגמא את המועדון הכי חזק בכדורגל הישראלי - מכבי ת"א. תן לו מתנה עוד 10 מיליון דולר. האם זה ישנה משהו באופן קיצוני? האם זה יהפוך את מכבי למועדון שנאבק על תואר אירופי ? לא. אפילו בליגה האירופית לא. למה? כי יש שם קבוצות שקונות שחקנים שכל אחד מהם עולה כמו כל התקציב של מכבי ת"א.
07 אוקטובר 2014, 04:47
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מסתבר שמדובר בכלל ביוזמה שמוביל עופר שלח!
07 אוקטובר 2014, 09:48
07 אוקטובר 2014, 09:53
07 אוקטובר 2014, 10:12
jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
שלו זניחה לחלוטין, כך שאפילו אם לא היה נזק בכלל, היה מדובר במהלך סרק לא משמעותי.
ספורט ישראלי זה לא יקדם לשום מקום.
מה שכן, לא הייתי מתנגד להגבלה מסויימת על מספר הזרים (שמונה זה מספר מגוחך). אני חושב שזה כן יעשה טוב גם למכבי וגם לספורט הישראלי באופן כללי.
07 אוקטובר 2014, 10:43
roy1000 כתב:jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
שלו זניחה לחלוטין, כך שאפילו אם לא היה נזק בכלל, היה מדובר במהלך סרק לא משמעותי.
מה שכן, לא הייתי מתנגד להגבלה מסויימת על מספר הזרים (שמונה זה מספר מגוחך). אני חושב שזה כן יעשה טוב גם למכבי וגם לספורט הישראלי באופן כללי.
יוני, די ברור שאילולא מכבי, העניין הזה בכלל לא היה עולה. שלח ממש לא תמים בסיפור הזה.
אם באמת לא ניתן לבטל את ההחלטה הזו כפי ששלח טוען, אז צריך להגיע לפשרה שתגביל את מספר הזרים ו/או את הסכום עם המס המופחת.
בינינו, גם אם מכבי תשלם מס מלא על כל הזרים שהיא הביאה השנה, התקציב עדיין יהיה קטן משנים קודמות.
07 אוקטובר 2014, 10:52
jol9 כתב:כמה כסף ייכנס לקופת המדינה ממכבי? עוד מליון דולר? שניים? זה באמת משהו שצריך בכלל לדבר עליו ברמת תקציב המדינה?
07 אוקטובר 2014, 10:58
roy1000 כתב:jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
יוני, די ברור שאילולא מכבי, העניין הזה בכלל לא היה עולה. שלח ממש לא תמים בסיפור הזה.
אם באמת לא ניתן לבטל את ההחלטה הזו כפי ששלח טוען, אז צריך להגיע לפשרה שתגביל את מספר הזרים ו/או את הסכום עם המס המופחת.
בינינו, גם אם מכבי תשלם מס מלא על כל הזרים שהיא הביאה השנה, התקציב עדיין יהיה קטן משנים קודמות.
07 אוקטובר 2014, 14:43
jol9 כתב:
07 אוקטובר 2014, 20:10
jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
07 אוקטובר 2014, 21:07
מקובי כתב:jol9 כתב:
זה לא מדויק.
כרגע מותר להחתים עד 8 זרים בשנה.
מותר להלביש 5 בכל משחק.
אתה רוצה לרדת ל-3-4?
קח בחשבון שבאירופה יש קבוצות שמשחקות בלי מקומיים כמעט עקב חוק בוסמן (קוצ'ה ומלאגה הם העיקריות שקופצות לי... נכון לעונות קודמות..), לנו אין חוק בוסמן...
אגב, לא שאני משווה, נבחרת קפריסין בכדורגל די התדרדרה בגלל שבליגה שם אין הגבלת זרים, מצד שני הקבוצות הקפריסאיות די מצליחות באירופה (אפואל בשלב הבתים ויש עוד 2 בשלב הבתים באירופה ליג)
הם מנסים לפתור את זה ע"י איזרוח של הזרים שמשחקים שם שזה פתרון שיהיה מאוד קשה ליישם אצלנו עקב החוקים במדינה...
07 אוקטובר 2014, 21:10
07 אוקטובר 2014, 21:12
Roni1 כתב:jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
אפשר לחשוב שיש לו דברים יותר חשובים לעשות. מפלגה של אידיוטים שמנצלת את הכח שלה כדי לתפוס כותרות.
מתי זה אמור לעבור?
07 אוקטובר 2014, 21:23
jol9 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
אפשר לחשוב שיש לו דברים יותר חשובים לעשות. מפלגה של אידיוטים שמנצלת את הכח שלה כדי לתפוס כותרות.
מתי זה אמור לעבור?
אני לא כ"כ אוהב הגדרות גורפות שכאלה. אני לא רואה בהם אידיוטים. בינתיים השרים שלהם עושים עבודה לא רעה לדעתי.
07 אוקטובר 2014, 21:24
roy1000 כתב:האמת שהמיסוי הזול על זרים ללא מגבלה מביא לנו מדי עונה שחקנים שממש אין צורך בהם כמו לינהארט. מכבי הייתה יכולה להסתדר מצויין עם 4 זרים. להזכירכם - שאראס/פארקר/באסטון/וויצי'ץ'. זה 4 והקבוצה ההיא הסתדרה ממש לא רע.
07 אוקטובר 2014, 21:28
Roni1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:קצת קשה לי להאמין ששלח במעמדו היום יושב ויוזם תכניות נגד מכבי. אני אישית חושב שהחוק הזה מטומטם כי הנזק שלו גדול בהרבה מהתועלת, והתועלת
מתי זה אמור לעבור?
אני לא כ"כ אוהב הגדרות גורפות שכאלה. אני לא רואה בהם אידיוטים. בינתיים השרים שלהם עושים עבודה לא רעה לדעתי.
עושים כותרות יפות מאוד, מסכימה. בשטח לא קורה כלום חוץ מהחינוך שהולך לעזאזל אבל בקטנה.