rc4991 כתב:טוב שהנדריקס נתן משחק טוב(נקווה שפדרמן יבין את המסר),גם סמית' הוריד מעט מסימני השאלה ונראה שאוחיון משתלב במכבי(6 נק' 5 אס')
מצד שני שאייר מאכזב עם נקודה אחת בלבד אבל לכו תדעו
יפה שהבנת ממשחק אחד שהוא מאכזב

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:טוב שהנדריקס נתן משחק טוב(נקווה שפדרמן יבין את המסר),גם סמית' הוריד מעט מסימני השאלה ונראה שאוחיון משתלב במכבי(6 נק' 5 אס')
itai7 כתב:rc4991 כתב:טוב שהנדריקס נתן משחק טוב(נקווה שפדרמן יבין את המסר),גם סמית' הוריד מעט מסימני השאלה ונראה שאוחיון משתלב במכבי(6 נק' 5 אס')
שחף כתב:אבל שאייר זה באמת היחיד כרגע במכבי שיכול לשחק 2. מניח שאם הוא לא יפגין יכולת טובה זה גם לא יעלם מהעיניים הפדרמניות. לא לשכוח שכבר במשחק הראשון מחכה לנו מילאנו בחוץ.
rc4991 כתב:itai7 כתב:rc4991 כתב:טוב שהנדריקס נתן משחק טוב(נקווה שפדרמן יבין את המסר),גם סמית' הוריד מעט מסימני השאלה ונראה שאוחיון משתלב במכבי(6 נק' 5 אס')
כמובן שלא פשוט קצת מוזר שהוא סיים רק עם נקודה
Holiday_Armadillo כתב:יש 27 תמונות מהמשחק ואפילו לא אחת של שון ג'יימס..
Holiday_Armadillo כתב:יש 27 תמונות מהמשחק ואפילו לא אחת של שון ג'יימס..
Holiday_Armadillo כתב:כרגע מי שנראה לי הולך להיות השחקן היציב של העונה זה סמית'..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרגע מי שנראה לי הולך להיות השחקן היציב של העונה זה סמית'..
איך זה נראה בדיוק? ע"פ מה?
לא הייתי רוצה לפתח ציפיות מוגזמות מסמית'. לאט לאט.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:סמית' בצהוב(מזכיר לי בפנים שחקן..לא מצליחה להבין מי)
ריי אלן מבוסטון?
לא..
אוח זה משגע אותי..
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרגע מי שנראה לי הולך להיות השחקן היציב של העונה זה סמית'..
איך זה נראה בדיוק? ע"פ מה?
לא הייתי רוצה לפתח ציפיות מוגזמות מסמית'. לאט לאט.
הוא שחקן יציב..
הוא לא שחקן שייתן 20 נקודות
הוא גם לא שחקן שיעשה מהלכים וירטואוזים..
אבל הוא כן ייתן את הריבאונדים שלו והנקודות שלו..
יש שחקנים שהם פשוט ''יציבים'' בהגדרה שלהם..נותנים את מה שהם נותנים ושלום על ישראל..
שחף כתב:נדמה לי שיש שחקן כזה ששיחק פה אשתקד ומאוד הצליח(אתה דווקא מאלה שהכי אוהבים אותו) והיום הוא האמריקאי הכי יקר באירופה משום מה.
שחף כתב:נדמה לי שיש שחקן כזה ששיחק פה אשתקד ומאוד הצליח(אתה דווקא מאלה שהכי אוהבים אותו) והיום הוא האמריקאי הכי יקר באירופה משום מה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים