המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חשוב מדי בשביל לשחק איתו משחקי אגו עכשיו. לא מרוצים? חכו לסוף העונה, תגידו יפה שלום וזהו.
roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.
טיוס הוא שחקן אחר וצריך לדעת איך לנהל את היחסים איתו. שום דבר לא יצא ממלחמה חזיתית איתו ואני לא חושב שהוא רוצה לגרום למכבי לחתוך אותו או משהו כזה. אינ מאמין שהוא באמת לא יכול או לא רוצה לשחק עם כאבים. במקום להבין שאין מה לעשות וצריך לחיות אם זה, ההנהלה נכנסת איתו לקרבות שלא ייצא מהם כלום. כמו שראינו, למרות הכתבות בכל ערוצי התקשורת והאיומים המרומזים, טיוס לא שיחק אתמול.
Allan Turing כתב:roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.
טיוס הוא שחקן אחר וצריך לדעת איך לנהל את היחסים איתו. שום דבר לא יצא ממלחמה חזיתית איתו ואני לא חושב שהוא רוצה לגרום למכבי לחתוך אותו או משהו כזה. אינ מאמין שהוא באמת לא יכול או לא רוצה לשחק עם כאבים. במקום להבין שאין מה לעשות וצריך לחיות אם זה, ההנהלה נכנסת איתו לקרבות שלא ייצא מהם כלום. כמו שראינו, למרות הכתבות בכל ערוצי התקשורת והאיומים המרומזים, טיוס לא שיחק אתמול.
כרגע אנחנו ב- loose-loose מול טיוס. לדעתי צריך לשחרר אותו עם פיצוי.
ככה לכולם יצא משהו.
Allan Turing כתב:roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.
ככה לכולם יצא משהו.
MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
איזו קבוצה תשאיר מאמן כל כך גרוע אחרי שהפסיד בגמר היורוליג וגמר הליגה הספרדית?
LIAV10 כתב:מן הסתם הוא התכוון שטיוס ישלם פיצוי, עדיין הצעה ביזארית לוותר על שחקן כל כך טוב.
jol9 כתב:ההצעה היא ביזארית גם בגלל מה שאמרת וגם כי למה שטיוס יוותר על חוזה וישלם פיצוי למכבי?
הסיפור הוא כנראה די פשוט. לטיוס יש כאבים והוא כהרגלו לא מוכן לשחק כשהוא לא מרגיש 100% בריא (זכותו ד"א).
מכבי קצת השמיצה, הוא קצת השמיץ, ברגע שהוא יחזור למגרש הכל ישכח.
בלי קשר, אני מצטרף למה שציינו כאן לגבי מאריץ'. הבחור מראה התקדמות וזה חשוב. עדיין, טיוס הוא שחקן קריטי במערך, ונראה לי שכולם צריכים קצת להירגע בסיפור הזה.
felix_r כתב:Allan Turing כתב:roy1000 כתב:סופו זה משהו מיוחד וכמו שאנחנו יודעים טוב, לצד היתרונות המקצועיים העצומים שלו (השחקן הכי חשוב במכבי לדעתי), הוא בא עם מטען מאוד לא פשוט שאלמלא כן, הוא היה מרוויח פי 10 ב- NBA.
ככה לכולם יצא משהו.
אתה מתכוון שטיוס יפצה את מכבי?
MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
Allan Turing כתב:MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
בהחשב במצב הגבוהים באירופה? יותר מקבוצה אחת לדעתי.
אני מאד מקווה שאני טועה, אבל במערכת יחסים כזאת אף אחד מהצדדים לא ירוויח.
אני מבין שאני בעמדת מיעוט כאן, ואולי אפילו ״ביזארי״ כמאמר האמירה הפרוזאית,
אבל זאת דעתי. אי-אפשר להחזיק אדם בניגוד לרצונו, חוזה או לא חוזה.
Allan Turing כתב:MTA2311 כתב:איזו קבוצה תשלם לו מיליון דולר אחרי שהעונה התחילה?
בהחשב במצב הגבוהים באירופה? יותר מקבוצה אחת לדעתי.
אני מאד מקווה שאני טועה, אבל במערכת יחסים כזאת אף אחד מהצדדים לא ירוויח.
אני מבין שאני בעמדת מיעוט כאן, ואולי אפילו ״ביזארי״ כמאמר האמירה הפרוזאית,
אבל זאת דעתי. אי-אפשר להחזיק אדם בניגוד לרצונו, חוזה או לא חוזה.
חנו'ש כתב:למרות שהוא כנראה לא מרוצה להיות כאן, הוא עדיין ייתן את כולו כשיעלה על המגרש כי הוא צריך להשיג חוזה טוב לעונה הבאה.
כך שאני לא חושבת שצריך לדאוג מזה שהוא ישחק בלי חשק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־13 אורחים