המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:אין ספק שהמצב הזה של השביתה פוגע בהתנהלות של מכבי.
אבל בהתחלה הם אמרו שהם לא יכנסו לזה, והיום הם כבר בפנים ועל טעויות משלמים.
עכשיו פתאום מכבי רוצה רכז ולשפוך כסף....נזכרו עכשיו...למה לא אז לפני חודש וחצי שפארגו רצה ללכת.... למה אז לא חשבו....
אז עכשיו הם חושבים ונכון עדיף מאוחר מאשר בכלל לו ושיהיה בהצלחה.
אבל לי אישית כועס שפדרמן עושה צחוק מהמאמן שלו.
אני מאוד מסכים עם קודי וליאב.
ואני שוב שואל לאן הלך הכסף?
אם תגידו לי שהכסף הולך למקום מסויים, אני אשמח, תגידו לי שלוקחים את הכסף וחוסכים, אני מרוצה, תגידו לי שזה לרענן כץ כמו שאמר מליניאק אני מרוצה,
תגידו לי שהכסף נזרק לפח, אני מרוצה, שפדרמן חגג איתו אני מרוצה, תגידו לאן הלך הכסף.
רק בבקשה בבקשה מכם אל תגידו שאין כסף, אנחנו לא רואי חשבון, ולא אנשים מנוסים יותר מדי זה נכון, אבל בחייאת אנחנו לא מטומטמים!
איפה הכסף נעלם!!!!!!!!!!!!!!!!
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:וואי זה לא נגמר אה..
כל שבוע בא לנו רואה חשבון חדש, שמכיר ויודע את כל החוזים, התקציבים, ושאר ירקות..
הרי ה20 מיליון דולר האלה לא הולכים רק לשחקנים. יש טיסות, מלונות, נוער, הוצאות נלוות, מיסים, שימוש בנוקיה וכו'.. למה להמשיך עם הבולשיט הזה?
הרי ההנהלה לא עושה לנו בכוונה. פדרמן אוהב את מכבי לא פחות מאף אחד פה, והוא אחד האחריים לזה שמכבי אחת הקבוצות היציבות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי. הוא עושה טעויות? ברור. גם שמעון. אז?
לפני כמה ימים פורסם שמכבי הציע לת'ורנטון 2.2 מיליון דולר, למה על זה אף אחד לא מדבר? העיקר להגיד "פדרמן הקמצן".
אם יחתימו את שאראס ויסגרו את הסגל, אני גם יבקר את ההנהלה, אבל חכו. העונה לא מתחילה מחר. יש עוד יותר מחודש עד משחק היורוליג הראשון (וסלחו לי שאני לא שם ז*ן על האדריאטית וליגת קופל). עדיף לחכות לשחקן גדול שאולי יוותר ויחתום לעונה, מאשר להחתים איזה שחקן בינוני עכשיו.
קודם שיסגרו את הסגל, אחרי זה תתחילו עם ה"פדרמן הקמצן!!!!"
אני אהיה כנה איתך..אני לא אשפוט את מכבי על החתמת שאראס..אני פשוט לא רואה אף אחד אחר..אני מעדיפה את שאראס עכשיו בכלום כסף ושחקן טוב אחר שלא יקבל כסף כשהשביתה תיגמר ופארמר יילך..
ד''א,חתימה של שאראס מתקרבת מאוד..אלא אם כן בלאט יצליח לשלוף שם של שחקן מהשרוול מהר מאוד..בסדרררררר, הבנתי ש-2 מיליון... אבל התקציב על השחקנים השנה לא מתקרב לתקציב של השחקנים משנה שעברה, יאוווו..
אני לא כועס כי לא משלמים הון על שחקן, אני כועס כי לא מבצעים את בקשת בלאט, כי שנינו יודעים שהוא יודע מה טוב לקבוצה (ולא פדרמן ומזרחי), אני כועס כי מנסים לדחוף לו דברים כי זה זול..
עזבו, אתם לא מבינים ואתם גם לא תבינו ת'תיסכול שלי..
אני רק מקווה שזה לא יתפוצץ למכבי בפנים ואז אוהדים מסריחים יניפו של של "בלאט לא כועסים, אבל תעזוב"..
דבר ראשון,אני חושבת שאם יהיה מישהו שמוגן בפני ביקורת השנה עם אוהדים שמבינים עניין באמת זה בלאט..לא יחזור מה שהיה בפעם הקודמת עם האדריאטית ואני מוכנה לשים על זה את יד שמאל שלי(ואני שמאלית)..
דבר שני,איך אתה יודע שהתקציב לא מגיע לאותו דבר? הרי שידרגו לפחות ל-3 שחקנים את השכר,הביאו את סמית' שעולה יותר מהחוזה של פארגו לפני שנה,הביאו את פאפאלוקאס באיזה 400 אלף..הביאו את ג'יימס ב-350..הביאו את שייר ואוחיון באיזה 250K..
אתה יכול לדבר על חוזים שלא התממשו,אבל תסתכל על חוזים שכן מומשו לפני שנה ועל חוזים שהצטרפו השנה ותעשה את השוואה..
yarinsaky כתב:מכבי כנראה עדיין משלמת על העסק עם רענן כץ, זה כל הסיפור. מדובר על פריסת תשלומים לכמה שנים של חלקו בבעלות.
אני חושב שדיסקסנו את זה הרבה בשנתיים האחרונות וזה כעדייין רלוונטי היום.
אז עכשיו את רואת חשבון?
אז סבבה, הביאו את פאפא וג'יימס בתקציב של איידסון, הביאו את שייר ואוחיון בשכר של פרקינס..
כל השידרוגים של שלושת השחקנים לא עולים יותר מהשכר של גרין..
asafb96 כתב:וואי זה לא נגמר אה..
הרי ה20 מיליון דולר האלה לא הולכים רק לשחקנים. יש טיסות, מלונות, נוער, הוצאות נלוות, מיסים, שימוש בנוקיה וכו'.. למה להמשיך עם הבולשיט הזה?
הרי ההנהלה לא עושה לנו בכוונה. פדרמן אוהב את מכבי לא פחות מאף אחד פה, והוא אחד האחריים לזה שמכבי אחת הקבוצות היציבות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי. הוא עושה טעויות? ברור. גם שמעון. אז?
לפני כמה ימים פורסם שמכבי הציע לת'ורנטון 2.2 מיליון דולר, למה על זה אף אחד לא מדבר? העיקר להגיד "פדרמן הקמצן".
אם יחתימו את שאראס ויסגרו את הסגל, אני גם יבקר את ההנהלה, אבל חכו. העונה לא מתחילה מחר. יש עוד יותר מחודש עד משחק היורוליג הראשון (וסלחו לי שאני לא שם ז*ן על האדריאטית וליגת קופל). עדיף לחכות לשחקן גדול שאולי יוותר ויחתום לעונה, מאשר להחתים איזה שחקן בינוני עכשיו.
אז עכשיו את רואת חשבון?
אז סבבה, הביאו את פאפא וג'יימס בתקציב של איידסון, הביאו את שייר ואוחיון בשכר של פרקינס..
כל השידרוגים של שלושת השחקנים לא עולים יותר מהשכר של גרין..LIAV10
חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:וואי זה לא נגמר אה..
נכון. נראה שיש כאן טרנד של ילדים שמשחקים בלהיות רואי חשבון (ועוד כאלו שעברו את הבחינות של הלשכה).
אף אחד לא יודע מה הוא תקציבה של מכבי וכיצד הוא מנוהל. אם מכבי מתקשה להוציא סכומים גדולים, אז כנראה שבאמת יש בעיות בתקציב ואנו נצטרך לחיות עם זה. אני גם לא כ"כ מבין את הסאב-טקסט של הביקורת כאן, אנשים באמת חושבים שמכבי בכוח מנסה להביא שחקנים לא טובים? מישהו באמת מאמין שאנשי ההנהלה רוצים לגנוב את הכסף לכיסם? מלבד העובדה שמדובר בטענות חסרות שחק, הרבה יותר פשוט להבין שהתקציב הוא כנראה לא כזה גדול כמו שחשבנו. כל תאוריות הקונספרציה שמנוהלות כאן ע"י אותם פסאודו-חשבים, הם די הזויות וגם מהוות הסבר די מסובך לדבר פשוט.
גם העלמת העין מההוצאות הרבות של מכבי העונה, היא פשוט משועת. מכבי כמעט הכפילה בקיץ את חוזהו של פניני, הוסיפה עוד 300 אלף דלר לחוזהו של סופו, שידרגה את שכרם של מצ'באן ושל בלו, הביאה לשארפ שני מחליפים (אוחיון ושייר), השאירה את שארפ עבור לא מעט כסף בתור עוד עוזר מאמן (תקן שלא היה קיים בעונה שעברה) ועל הדרך, שידרגה את שכרם של בלאט ואבי אבן.
רק על מהלכים אילו מכבי איבדה כסף רב, אולי אפילו סכום של שבעה ספרות בדולרים.
כל זה כמובן בלי להזכיר את ההוצאות על מחלקת הנוער, על נסיעות (שמספרם על השנה), שכירות ליד אליהו וכיוצ"ב.
אולי במקום לנסות להיות מומחים גודלים, נחשוב פשוט יותר ונבין שכנראה התקציב הוא לא כזה גדול.
asafb96 כתב:אז עכשיו את רואת חשבון?
תגיד לי, עוד לא הבנת שתקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מהתקציב של הקבוצה?
ואם כבר בחרת להתעסק בשטות הזאת, לפחות תדייק ותגיד את כל הפרטים. החוזה של מאצ'בן גדל משמעותית, כמו פניני, בלו, סופו ובלאט. ושכחת להוסיף את סמית' בהשוואה הזאת שלך בין השכר.
באמת, תמצאו משהו אחר להתעסק בו, זה פשוט גובל בבורות
LIAV10 כתב:טוב חלאס עם הזילזול המגעיל הז של "ילדים שמשחקים ברואי חשבון"..
לא רוצים, לא נדון בזה..
תתחילו לדון באיך שאראס ופאפא יחזיקו מעמד נגד הגארדים של ריאל..
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אז עכשיו את רואת חשבון?
תגיד לי, עוד לא הבנת שתקציב השחקנים הוא אפילו לא חצי מהתקציב של הקבוצה?
ואם כבר בחרת להתעסק בשטות הזאת, לפחות תדייק ותגיד את כל הפרטים. החוזה של מאצ'בן גדל משמעותית, כמו פניני, בלו, סופו ובלאט. ושכחת להוסיף את סמית' בהשוואה הזאת שלך בין השכר.
באמת, תמצאו משהו אחר להתעסק בו, זה פשוט גובל בבורות
אני לא חושבת שיש פה מישהו שהוא איזשהו גאון גדול..אבל אנשים צריכים גם לדעת לקרוא וללמוד..אין בזה שום בושה..
70% מהדברים שאני יודעת זה מזה שישבתי וקראתי שעות..גם אם בהתחלה חשבתי דברים הפוכים לגמרי ולא הבנתי איך הגיעו לזה..
יש לחשוב משהו אחד ולהבין שזה לא הכיוון האמיתי ויש לחשוב משהו ולא לזוז ממנו לא משנה מה אומרים..כי אני בטוחה שאף אחד פה לא רוצה להשפיל בן אדם אחר..אבל בחייאת..קצת לצאת מהקופסה..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:טוב חלאס עם הזילזול המגעיל הז של "ילדים שמשחקים ברואי חשבון"..
לא רוצים, לא נדון בזה..
תתחילו לדון באיך שאראס ופאפא יחזיקו מעמד נגד הגארדים של ריאל..
ששאראס יחתום, בשמחה אתעסק בזה. כרגע אנחנו עסוקים בלרדת על פדרמן הקמצן והגנב ששונא את מכבי
לא הבנתי, למי התגובה מיועדת?
חביב אורנג'ד כתב:החתמת שאראס אמורה להדאיג אותנו הרבה יותר.
על דבר כזה ההנהלה בהחלט ראויה לביקורת.
להחתים על ראשו של המאמן שחקן אותו הוא לא רוצה, זה מעשה לא מקצועי בעליל, שראוי לביקורת ואפילו לגנאי.
מילא אם היה מדובר בשחקן זוטר או מישהו שיחליף את בורשטיין/אוחיון, אבל נראה שבעונה הבאה מכבי תהיה תלויה תלות אבסולטית ברגליו המזדנות של שחקן שכבר שנתיים לא מצליח לתת ולו משחק אחד טוב בשלב הטופ 16.
כמו שזה נראה עכשיו, צריכים להתפלל שהשביתה תמשך. עם שאראס במקום פארמר אין לנו מה למכור.
where is the love? כתב:לא בטוח ששאראס יחתום ואם כבר יחתום, מישהו יודע למה פאפאלוקאס רותח על זה?
where is the love? כתב:זה בדיוק מה שאני אומר, אני אומר שאם אנחנו לא מבינים לאן הכסף הולך, ואנחנו לא רואי חשבון אז אוקיי אז אנחנו לא יודעים איפה הכסף...
אבל עדיין זה לא תשובה איפה הכסף? הרי הם אמרו שהם יעמידו קבוצה חזקה ואטרקטיבית ושיהיה המשכיות, אז לכל הפחות היו צריכים להחתים אז שחקן.
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:החתמת שאראס אמורה להדאיג אותנו הרבה יותר.
על דבר כזה ההנהלה בהחלט ראויה לביקורת.
להחתים על ראשו של המאמן שחקן אותו הוא לא רוצה, זה מעשה לא מקצועי בעליל, שראוי לביקורת ואפילו לגנאי.
מילא אם היה מדובר בשחקן זוטר או מישהו שיחליף את בורשטיין/אוחיון, אבל נראה שבעונה הבאה מכבי תהיה תלויה תלות אבסולטית ברגליו המזדנות של שחקן שכבר שנתיים לא מצליח לתת ולו משחק אחד טוב בשלב הטופ 16.
כמו שזה נראה עכשיו, צריכים להתפלל שהשביתה תמשך. עם שאראס במקום פארמר אין לנו מה למכור.
אני חולקת עליך..
צריך עוד גארד..אין מה לעשות..
שאראס מגיע לפה כ''שחקן זוטר''..הן במשכורת והן בדקות שהוא יקבל..זה לא שהוא בא לפה לעשות טרור..
אני לא יודעת גם איך הגעת לזה ששאראס מגיע במקום פארמר..
שאראס מגיע בנוסף לפארמר וכשפארמר יילך במידה והשביתה נגמרת אז מכבי יביאו שחקן אחר שלא יקבל חוזה ב-NBA..
מצטערת..אני מעדיפה את שאראס על פני זה שנישאר בלי גארד שאנחנו צריכים..אני לא עושה מזה מוות-בטוח כמו שאחרים עושים..where is the love? כתב:זה בדיוק מה שאני אומר, אני אומר שאם אנחנו לא מבינים לאן הכסף הולך, ואנחנו לא רואי חשבון אז אוקיי אז אנחנו לא יודעים איפה הכסף...
אבל עדיין זה לא תשובה איפה הכסף? הרי הם אמרו שהם יעמידו קבוצה חזקה ואטרקטיבית ושיהיה המשכיות, אז לכל הפחות היו צריכים להחתים אז שחקן.
כן..כי הם יכלו לשלוט בזה שפארגו התחרפן..או בזה שאידסון קיבל הצעה לא מציאותית או בזה שלפרקינס נקרעו הרצועות..
הבטחות(=רצונות)לחוד ומציאות השוק לחוד..
אם אפילו שחקן כמו ג'לאבל ששיחק לפני שנה בליגה הצרפתית חתם על סעיף עם חוזה יציאה במקרה של שביתה אז מה אתה מצפה מאחרים שאשכרה באים מה-NBA?
מכבי גם הביאו גארד בשנה שעברה וסנטר לטופ 16 לפני שנתיים..
תמיד יש דיבורים כאלה..שתיהיהי בטוחה..כשפארמר יילך כנראה שלא יגיע גארד ואז הקו האחורי שלנו יכלול את פאפא, אוחיון, שאראס, שייר ובורשטיין..
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים