פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 אוקטובר 2014, 04:06
כל הת'רד הזה הוא נאחס אחד גדול, בטח שלשחקן כזה.
31 אוקטובר 2014, 09:36
מה עם התאום והשילוב בין רנדל וסופו שדברתם עליו?..ממה חששתם ומה ביינתים ראיתם?
31 אוקטובר 2014, 12:20
אחד הזרים הכי גדולים שנחתו בליגה שלנו בשנים האחרונות. אני שמח לראות שהוא מתרגם את יכולותיו גם ביורוליג, וגם ציפיתי לכך. אני מאוד מאוד מקווה שישאר בריא לאורך כל העונה.
31 אוקטובר 2014, 12:43
רנדל יותר טוב ממה שהוא אי-פעם היה בקריירה.
אני מיחס את זה למערכת של מכבי, שפשוט יודעת להוציא יותר משחקנים.
עוד נראה לי שרנדל פשוט פורח, כי זאת הפעם הראשונה בקיירה שלו שהוא שמחק עם שחקנים ברמה שלו.
גם אם הוא לא ישמור על הרמה הזאת כל העונה, הוא עדיין שחקן יורוליג מצויין.
31 אוקטובר 2014, 15:46
רואים שגם הוא עובד על המשחק שלו, כל משחק זורק לפחות פעמיים לשלוש מה שלא קרה כבר שנתייים.
02 נובמבר 2014, 20:39
מלך!!!
נשמע שהמועדון חשוב לו יותר מהכסף והוא ממש צנוע
02 נובמבר 2014, 20:48
Allan Turing כתב:רנדל יותר טוב ממה שהוא אי-פעם היה בקריירה.
אני מיחס את זה למערכת של מכבי, שפשוט יודעת להוציא יותר משחקנים.
עוד נראה לי שרנדל פשוט פורח, כי זאת הפעם הראשונה בקיירה שלו שהוא שמחק עם שחקנים ברמה שלו.
גם אם הוא לא ישמור על הרמה הזאת כל העונה, הוא עדיין שחקן יורוליג מצויין.
אמנם העונה הוא מוכיח את עצמו ביורוליג, בנתיים, אבל אני לא חושב שהוא שחקן אחר. מדובר בדיוק באותו שחקן שהיה כאן כבר כמה שנים טובות, אלא שהפעם הוא מראה זאת גם ביורוליג. בשנים האחרונות אנו רואים שהפער בין הכדורסל הישראלי ליורוליג הוא לא כ-ז-ה גדול ושחקנים טובים מפה יכולים לככב גם ברמות הגבוהות של אירופה.
02 נובמבר 2014, 20:49
אביהוא כתב:מה עם התאום והשילוב בין רנדל וסופו שדברתם עליו?..ממה חששתם ומה ביינתים ראיתם?
?
02 נובמבר 2014, 20:52
אביהוא כתב:אביהוא כתב:מה עם התאום והשילוב בין רנדל וסופו שדברתם עליו?..ממה חששתם ומה ביינתים ראיתם?
?
סופו עדיין לא פקטור וזה לא קשור לאף שחקן זה קשור לכושר שלו
02 נובמבר 2014, 21:13
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:אביהוא כתב:מה עם התאום והשילוב בין רנדל וסופו שדברתם עליו?..ממה חששתם ומה ביינתים ראיתם?
?
סופו עדיין לא פקטור וזה לא קשור לאף שחקן זה קשור לכושר שלו
חשבתי דיברו על הגנה ואסיסטים...הוא לא נראה יותר שמן משנה שעברה ככה שאני מקווה שאת זה הוא כבר עבר
ראיתי את החצי הראשון נגד אלבה והתרכזתי ברנדל..הוא אשכרה בילתי עביר..חח,לא מאמין בנאחסים
03 נובמבר 2014, 02:05
אז למה הוא לא שמר את דונטה?אם הוא בלתי עביר ,מה שומרים לו עבירות לשנה הבאה?זה המשחק ושיתמודד אם העבירות היום ,בסוף חטפנו מכל הכיוונים.
04 נובמבר 2014, 00:03
חח עזוב אדם..ירושלים באה לטרוף..מכבי היו בחצי הלם..יותר ניסיון במעמד והכול היה נראה אחרת.
04 נובמבר 2014, 07:02
אדם כתב:אז למה הוא לא שמר את דונטה?אם הוא בלתי עביר ,מה שומרים לו עבירות לשנה הבאה?זה המשחק ושיתמודד אם העבירות היום ,בסוף חטפנו מכל הכיוונים.
הוא חטף אתמול בראש גם מאליהו, גם מג'ונס וגם מדונטה. אה כן, וגם אלי הופ של גפני על הראש שלו. לא, לא מדובר פה בדניס רודמן החדש. רנדל קצת ירד אל הקרקע והיה צפוי שזה יקרה.
04 נובמבר 2014, 18:07
זה לא מדויק.
א) מכבי שומרת הגנת חילופים רוב הזמן, אז בהרבה מאוד מקרים מי ששומר בסוף על השחקן, זה לא מי שתכננת.
ב) חלק גדול מהרבע האחרון רנדל בכלל שיחק בעמדה 5, כי מכבי שיחקה ללא סנטרים, אז איך בדיוק רנדל ישמור על סמית'?
04 נובמבר 2014, 19:32
felix_r כתב:זה לא מדויק.
א) מכבי שומרת הגנת חילופים רוב הזמן, אז בהרבה מאוד מקרים מי ששומר בסוף על השחקן, זה לא מי שתכננת.
ב) חלק גדול מהרבע האחרון רנדל בכלל שיחק בעמדה 5, כי מכבי שיחקה ללא סנטרים, אז איך בדיוק רנדל ישמור על סמית'?
פליקס, היה שלב במשחק שבו רנדל שמר על דונטה (ברבע השלישי אני חושב) והוא חטף ממנו בראש. וברבע האחרון המהולל הוא שמר על ג'ונס (באופן מתוכנן לחלוטין) וחטף ממנו בראש.
הרנדל הייפ קצת עבר את הגבול. הוא ללא ספק משחק מצויין עד עכשיו, אבל המשחק ביום ראשון קצת החזיר אותו לקרקע ביחד עם כל מכבי. הוא לא כזה גדול בשני צידי המשחק.
07 נובמבר 2014, 08:04
4 איבודי כדור ב- 26 דקות. שוב, למרות הפתיחה הנהדרת, רנדל לא יכול להיות יוצר מרכזי בהתקפה.
14 נובמבר 2014, 00:28
איש ברזל, פשוט שחקן מרגש..רק שישאר בריא
14 נובמבר 2014, 00:30
אחד השחקנים המרגשים שדרכו פה נשבע..
גם כשהוא עושה את השטויות הקבועות שלו, ברגע אחד הגנתי מדהים הוא קונה אותי כל פעם מחדש..
באמת רק שיהיה בריא.
14 נובמבר 2014, 00:31
מכביסט30 כתב:אחד השחקנים המרגשים שדרכו פה נשבע..
גם כשהוא עושה את השטויות הקבועות שלו, ברגע אחד הגנתי מדהים הוא קונה אותי כל פעם מחדש..
באמת רק שיהיה בריא.
איכשהו מצליח להיות אחד השחקנים האדישים והמרגשים שהיו פה