פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הקבוצה הזאת חייבת זעזוע

11 נובמבר 2014, 00:00

אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''

11 נובמבר 2014, 00:01

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''

גם פיני כבר לא יכול לעשות הרבה. עבר זמנו.

11 נובמבר 2014, 00:02

:dance2 יאללה ג'ינג'י

11 נובמבר 2014, 00:04

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שפיני מצטער עכשיו שהוא אמר ל-800 כלי תקשורת שונים ש''אני לא אעשה לגודס מה שעשו לי, אתה לא תוכל להראות את הראיון הזה עוד כמה חודשים ולהגיד שאמרתי משהו ועשיתי משהו אחר''

מעניין, שלרוי היתה שוב יציאה חזקה. הוא אמר לפני ממש לא הרבה זמן, שאם מכבי תהיה בבור, לאף אחד מאיתנו לא יהיה איכפת מה פיני אמר או לא אמר, וכולנו נרצה שהוא יחזור
ויחליף את גודס.
אני כמובן ביטלתי את זה בבוז, ובדיעבד כמו תמיד בערך טעיתי. היום, לא יהיה איכפת לי אם זה מה שיקרה. יהיה קצת בלה בלה בלה תקשורתי, אבל שבועיים אחרי, כבר אף
אחד לא יזכור שום דבר.

11 נובמבר 2014, 00:05

my man כתב::dance2 יאללה ג'ינג'י

אמר כמה פעמים שלא היה רוצה לאמן במכבי כי לא מתאים לו התנאים שם שההנהלה יושבת לך על הצוואר
אני מבינה אותו אבל מצד שני..לכל בן אדם יש מחיר

jol9 כתב:

מעניין, שלרוי היתה שוב יציאה חזקה. הוא אמר לפני ממש לא הרבה זמן, שאם מכבי תהיה בבור, לאף אחד מאיתנו לא יהיה איכפת מה פיני אמר או לא אמר, וכולנו נרצה שהוא יחזור
ויחליף את גודס.
אני כמובן ביטלתי את זה בבוז, ובדיעבד כמו תמיד בערך טעיתי. היום, לא יהיה איכפת לי אם זה מה שיקרה. יהיה קצת בלה בלה בלה תקשורתי, אבל שבועיים אחרי, כבר אף
אחד לא יזכור שום דבר.

אני חושבת שפיני יזכור ובעיקר כלי התקשורת יזכרו וישדרו את זה שוב ושוב ושוב
ובאמת הוא אמר כל כך הרבה פעמים שהוא לא יהיה המאמן של מכבי לא משנה מה שזה יראה טיפה מגוחך אם פתאום ימנו אותו
אני גם חושבת שגלדסטון אמר בזמנו שיש סעיף שאם אחד הולך הביתה אז גם השני הולך

11 נובמבר 2014, 00:07

אני לא מבין למה אתם ממשיכים לראות את פיני כמושיע.. גם הוא חלק לא מבוטל ממה שקורה לקבוצה כרגע!!!
אל תשכחו שהוא עוזר המאמן של גיא! זה לא שהוא יושב בחוץ ורק מחכה לטלפון..
אני חושב שעם כל הצער נצטרך להפרד גם ממנו כשגודס ילך. זה חלק מהחריש העמוק שהצוות המקצועי הזה כנראה צריך..

11 נובמבר 2014, 00:07

jol9 כתב:

ויחליף את גודס.
אחד לא יזכור שום דבר.

לי אכפת. אני מאוד מכבד את גרשון ואת מה שהוא עשה במכבי, אבל כבר בעונה וחצי האחרונות שלו במכבי ראו שהוא איבד את זה

11 נובמבר 2014, 00:09

אני עם המתנגדים..גם בקדנציה האחרונה של פיני חשבו שהוא בא להושיע וכולנו יודעים איך זה נגמר...
צריך רענון/שינוי דרסטי ואדלשטיין יכול להביא את זה. אלא שבאמת לא נראה לי שהוא יבוא...

11 נובמבר 2014, 00:10

מכביסט30 כתב:אני לא מבין למה אתם ממשיכים לראות את פיני כמושיע.. גם הוא חלק לא מבוטל ממה שקורה לקבוצה כרגע!!!
אל תשכחו שהוא עוזר המאמן של גיא! זה לא שהוא יושב בחוץ ורק מחכה לטלפון..
אני חושב שעם כל הצער נצטרך להפרד גם ממנו כשגודס ילך. זה חלק מהחריש העמוק שהצוות המקצועי הזה כנראה צריך..

אתה צודק. פיני הוא כבר מזמן לא המושיע.
אלא שכמו שרוי אמר, הוא שם והוא זול.

11 נובמבר 2014, 00:10

my man כתב:אני עם המתנגדים..גם בקדנציה האחרונה של פיני חשבו שהוא בא להושיע וכולנו יודעים איך זה נגמר...
צריך רענון/שינוי דרסטי ואדלשטיין יכול להביא את זה. אלא שבאמת לא נראה לי שהוא יבוא...

עכשיו יותר מתמיד צריך רס''ר ואדלשטיין הדבר הכי קרוב שיש למאמן שיגרום לשחקנים לתת את הכל

11 נובמבר 2014, 00:13

אפרופו רס"ר...
צביקה שרף פנוי :whistle

11 נובמבר 2014, 00:14

חנו'ש כתב:אפרופו רס"ר...

לא ניקח שום תואר אבל לפחות נהיה בכל הגמרים...

11 נובמבר 2014, 00:15

השם שלו עלה כי כשעלתה לי המילה ''רס''ר'' אבל בואו לא נלך לשם :laugh1

my man כתב:

גם זה משהו

my man כתב:

למי אכפת מתארים?
לפחות לא נתבזה, והשחקנים יילחמו.
העונה הזאת כבר אבודה.

יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.

אחרי ההפסד הזה, כל הדיבורים שהיו לפני לא יעניינו אף אחד. יגידו שגודס התחנן אישית לפיני שיישאר ויחליף אותו למען הקבוצה ושהכל למען מכבי ושום דבר אחר לא חשוב.

11 נובמבר 2014, 00:17

גלדסטון טוען שסקוטי הופסון הוצע לקבוצה. לא חושב שהוא מתאים ליד פארגו גם

11 נובמבר 2014, 00:18

למען האמת ראיינתי את צביקה לפני שהוא חתם בראשון והוא סוג של נשבע לי שהוא לא חוזר לאמן אלא אם מדובר בקבוצה בסדר גודל של מכבי..
כמובן שמילים לחוד ומעשים לחוד ומאז הוא היה בראשון אבל הוא לא דחה את האופציה לחזרה להיכל ואפילו רמז שהוא יקח אם יתנו...

11 נובמבר 2014, 00:21

roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.

מזתאמרת הפיתרון הכי זול, פיני כמאמן ראשי ידרוש שכר של מאמן ראשי. אדלשטיין לא יהיה יקר יותר לצורך העניין.

11 נובמבר 2014, 00:23

~Box & 1~ כתב:
roy1000 כתב:יש לי ספקות גדולים אם פיני הוא המושיע, אבל כמו שאמרתי, הוא שם והוא הפתרון הכי זול וכשזה קשור למכבי, אני תמיד מהמר על הפתרון הכי זול.

מזתאמרת הפיתרון הכי זול, פיני כמאמן ראשי ידרוש שכר של מאמן ראשי. אדלשטיין לא יהיה יקר יותר לצורך העניין.

לפיני יש חוזה והוא יאמן תחת החוזה. לא יוסיפו לו דולר והוא גם לא יבקש.
אדלשטיין יבקש הרבה מאוד כסף וחוזה לכמה עונות. אני אוהב את אדלשטיין ומחזיק ממנו המאמן הכי טוב בארץ כרגע, אבל אני לא רואה איך הוא מסתדר עם פדרמן.
פרסם תגובה