המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...
לגבי פארגו בקיץ וכל שנה מאז שעזב היה לי פה ויכוחים על זה שאני חושב שפארגו צריך לשחק 2 ושאני חושב שצסקא פספסה צמד שיכל להצליח שם עם ג'קסון כרכז ופארגו ב 2 אבל הם לא ניסו את זה .
גם עם פרקינס רוב הזמן פארגו שיחק 2 ...
felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...
לגבי פארגו בקיץ וכל שנה מאז שעזב היה לי פה ויכוחים על זה שאני חושב שפארגו צריך לשחק 2 ושאני חושב שצסקא פספסה צמד שיכל להצליח שם עם ג'קסון כרכז ופארגו ב 2 אבל הם לא ניסו את זה .
פארגו במקום שלישי ביורוליג באסיסטים עם 29. לפניו רק תאודוסיץ' והוארטל עם 1 יותר.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:אם מכבי מביאה את מקל אז יש לנו יותר מחצי חמישייה שלקחה לנו אליפות בגליל ( פארגו רנדל ומקל... ) מחוזקת בסמית' וסופו או טיוס...
פארגו במקום שלישי ביורוליג באסיסטים עם 29. לפניו רק תאודוסיץ' והוארטל עם 1 יותר.
הוא שיפר את ניהול המשחק שלו מאוד אבל גם את החיבה שלו לכדור.
אני חושב שעם מוביל כדור איכותי לידו הוא יהיה הרבה יותר יעיל כסקורר מוביל וירד ממנו הרבה עומס. את העונות הכי טובות שלו הוא עשה ליד מובלי כדור איכותיים כמו מקל ופרקינס ...
jol9 כתב:אולי הבעיה שפארגו רואה שאין בקבוצה עוד שחקנים שמנסים לייצר לעצמם או לאחרים, ולכן הוא לוקח על עצמו עוד ועוד.
בגלל זה אמרתי ששחקן אחד טוב יכול לעשות את ההבדל. פארגו הוא שחקן מבריק כשהולך לו, וכשלא הולך לו, יהיה לו למי לתת ולזוז הצידה.
זה יכול להיות גארד או פאוור פורוורד, רק שיהיה שחקן איכותי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לפי ONE התחילו לחפש יהודים בפולין....
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לפי ONE התחילו לחפש יהודים בפולין....
roy1000 כתב:טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.
jol9 כתב:roy1000 כתב:טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.
לא יהיו בצוות המקצועי כנראה, אבל בסגל השחקנים לדעתי יהיו. אם השחקן שיגיע יהיה מורן רוט, אז זאת באמת סוג של בדיחה על חשבוננו.
מה שכן, זעזוע, זאת לא המילה הנכונה. יותר - חיזוק.
מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:טוב, אז זעזועים לא יהיו בקבוצה הזו בחודשיים הקרובים. מאריץ' ישוחרר בתום החוזה ובזה יסתכמו הזעזועים. אפשר לנעול.
לא יהיו בצוות המקצועי כנראה, אבל בסגל השחקנים לדעתי יהיו. אם השחקן שיגיע יהיה מורן רוט, אז זאת באמת סוג של בדיחה על חשבוננו.
מה שכן, זעזוע, זאת לא המילה הנכונה. יותר - חיזוק.
לפי גלדסטון לא יהיו לא בישראלים כי אין כאלה פנויים ובזרים אולי רק אחרי 22 בדצמבר .
הניצחון הזה גורם להנהלה לחשוב שהכל טוב פיתאום וזה כל כך צפוי ...
לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.
felix_r כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
מה שעושים כרגע זה מושכים את הזמן כך שההוצאה תהיה קטנה יותר (פחות חודשים לשחק) וגם כנראה מחכים לשחקן מתאים.
צריך לשחק יותר עם ג'ייק כהן ב 4
my man כתב:felix_r כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן
נוסף לסל הזה לדעתי.
צריך לשחק יותר עם ג'ייק כהן ב 4
כמו שרוי מפמפם את יבזורי אתה מפמפם את ג'ייק...
jol9 כתב:לפי האלגוריתם של רוי, הנהלת מכבי תבחר בסוף במה שזול. הכי זול כרגע זה לא לעשות שום דבר. הבעיה היא שהחור שפניני השאיר הוא גדול מדי. מכבי תצטרך שחקן נוסף לסל הזה לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־37 אורחים