14 נובמבר 2014, 12:46
jol9 כתב:יש כאן עליהום מסויים על פארגו, חלקו בצדק, אבל בגדול צריך שכל המערכת כולל פארגו יתרגלו עוד אחד לשני, ויבינו אחד מהשני מה צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח.
יש כאן עניין מסויים של סדנת חינוך שצריך לעשות לו, ואני מעריך שזה מה שיהיה בשבועות הקרובים, עד שהוא יתאפס.
בכל אופן, פארגו הוא לא נזק. הוא שחקן מצויין, עם יכולות וירטואוזיות, עם חדירה נהדרת עד הטבעת ויכולת מסירה מעולה. ברגע שהכל יתחבר, יהיה לנו כאן
גארד מפחיד.
14 נובמבר 2014, 12:52
roy1000 כתב:jol9 כתב:יש כאן עליהום מסויים על פארגו, חלקו בצדק, אבל בגדול צריך שכל המערכת כולל פארגו יתרגלו עוד אחד לשני, ויבינו אחד מהשני מה צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח.
יש כאן עניין מסויים של סדנת חינוך שצריך לעשות לו, ואני מעריך שזה מה שיהיה בשבועות הקרובים, עד שהוא יתאפס.
בכל אופן, פארגו הוא לא נזק. הוא שחקן מצויין, עם יכולות וירטואוזיות, עם חדירה נהדרת עד הטבעת ויכולת מסירה מעולה. ברגע שהכל יתחבר, יהיה לנו כאן
גארד מפחיד.
הספסול של פארגו אתמול היה מהלך מבריק של גודס/פיני וזה מה שניצח למכבי את המשחק. היינס לא היה גדול, אבל פתאום ראית חבורה לוחת ושומרת על המגרש שמשחקת כמו שהמאמנים מבקשים, בלי אגו ובלי כל הזמן לכעוס ולקלל. אם פארגו היה פותח אתמול, אני לא מאמין שמכבי יוצאת עם הניצחון.
כולם מכירים את היכולת האישית של פארגו. הבחור יודע לשים נקודות על הלוח, אבל בשביל שמכבי תהיה קבוצה טובה איתו, חייבים למצוא פתרונות לאין הגנה שלו והוא חייב להבין שמכבי זו קבוצה ולא מגרש המשחקים הפרטי שלו. לדעתי, גם צריך להוציא לו את הכדור מהיד, בין אם זה אוחיון שיפתח על ידו או רכז אחר שיגיע.
14 נובמבר 2014, 13:29
jol9 כתב:אני מסכים לגמרי.
כל מה שקרה אתמול היה נכון בהקשר לפארגו, וכל הכבוד לגיא על מה שעשה.
מצד שני, הביקורת (בין השאר שלך) על פארגו פשוט מוגזמת. היו לו כמה משחקים מצויינים השנה, ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים, זה ייראה מצויין ברוב המשחקים, וכשלא, אז
הוא צריך לדעת שהקבוצה יכולה להסתדר גם בלעדיו, וזה מה שגודס הראה לו אתמול.
14 נובמבר 2014, 14:04
14 נובמבר 2014, 14:42
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מסכים לגמרי.
כל מה שקרה אתמול היה נכון בהקשר לפארגו, וכל הכבוד לגיא על מה שעשה.
מצד שני, הביקורת (בין השאר שלך) על פארגו פשוט מוגזמת. היו לו כמה משחקים מצויינים השנה, ואני מאמין שתוך חודש-חודשיים, זה ייראה מצויין ברוב המשחקים, וכשלא, אז
הוא צריך לדעת שהקבוצה יכולה להסתדר גם בלעדיו, וזה מה שגודס הראה לו אתמול.
אני לא חושב שהביקורת מוגזמת. ההתנהגות של פארגו בשבועיים האחרונות הייתה מתחת לכל ביקורת והוא לא איזה סופו שאפשר לקבל את זה. פארגו צריך להתאפס על עצמו מנטלית ועד אז הוא צריך להמשיך ולעלות מהספסל.
14 נובמבר 2014, 21:07
jol9 כתב:אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.
בכל אופן אנחנו מסכימים על העיקר.
14 נובמבר 2014, 22:12
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.
תראה, סופו הוא שחקן שאין לו תחליף. סנטרים ביכולת שלו עולים סכומים שברור שמכבי לא תשלם ולכן אתה נאלץ לקבל את השטויות, החוסר יציבות והקריזות שלו. פארגו, עם כל הכבוד הוא לא שחקן שאין לו תחליף. במליון דולר שמשלמים לו אפשר בהחלט למצוא שחקנים אחרים ברמה דומה.
14 נובמבר 2014, 23:34
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שסופו מעל כולם, בדיוק כמו שפארגו לא מעל כולם. גם סופו נראה רע בינתיים העונה, בסטנדרטים שלו, ובינתיים זה מאוד חסר לנו.
תראה, סופו הוא שחקן שאין לו תחליף. סנטרים ביכולת שלו עולים סכומים שברור שמכבי לא תשלם ולכן אתה נאלץ לקבל את השטויות, החוסר יציבות והקריזות שלו. פארגו, עם כל הכבוד הוא לא שחקן שאין לו תחליף. במליון דולר שמשלמים לו אפשר בהחלט למצוא שחקנים אחרים ברמה דומה.
15 נובמבר 2014, 09:32
Hey Yeah כתב:תחילת העונה אמרת שפארגו לא רכז ולא מוסר, גם שהוא היה מקום 2 באסיסטים ביורוליג.
פארגו בשבוע רע, בין היתר כי החברים שלו לא תפקדו עד אתמול. וגם בשבוע הרע הזה הוא שם 25 מדד על זאגרב.
הקבוצה תתחבר, מי שצריך להחליף יוחלף, ו100% שפארגו יראה טוב יותר בסוף העונה.
שהוא מפוקס הוא אחד הגארדים הטובים באירופה. והוא יתפקס.
18 נובמבר 2014, 21:58
2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".
נגד זאגרב פארגו איים 18 פעמים על הסל וקלע 24 נקודות כאשר מול הפועל ת"א, מלאגה והגלבוע עומד האמריקאי על תשע זריקות ו-5.3 נקודות בממוצע. "פארגו נעלב ובשני האימונים האחרונים בקושי איים על הסל", העיד אחד השחקנים.
18 נובמבר 2014, 22:04
Holiday_Armadillo כתב:2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".
נגד זאגרב פארגו איים 18 פעמים על הסל וקלע 24 נקודות כאשר מול הפועל ת"א, מלאגה והגלבוע עומד האמריקאי על תשע זריקות ו-5.3 נקודות בממוצע. "פארגו נעלב ובשני האימונים האחרונים בקושי איים על הסל", העיד אחד השחקנים.
במילה אחת - בוגר
18 נובמבר 2014, 22:11
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".
במילה אחת - בוגר
אנחנו בכלל לא צריכים גבוה וגארד...
אנחנו צריכים גננת!
18 נובמבר 2014, 22:34
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:2. שניים שהציגו יכולת חלשה הם שחקני הקו האחורי, ג'רמי פארגו ומארקיז היינס, שקלעו יחדיו חמש נקודות בלבד באחוזים רעים מהשדה ב-45 דקות. גורמים במכבי ידעו לספר כי "מאז אסיפת הווידיאו אחרי ההפסד לצדביטה זאגרב בו שחקנים העירו לפארגו כי הוא מרבה לחפש את הסל יותר מאשר לשחק קבוצתי, הגארד נעלב ולקח את הדברים בצורה המשפיעה על התפקוד שלו במגרש וכן על קבלת ההחלטות".
במילה אחת - בוגר
אנחנו בכלל לא צריכים גבוה וגארד...
אנחנו צריכים גננת!
27 נובמבר 2014, 23:38
27 נובמבר 2014, 23:39
27 נובמבר 2014, 23:40
27 נובמבר 2014, 23:55
28 נובמבר 2014, 00:37
28 נובמבר 2014, 00:52
28 נובמבר 2014, 00:53