המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני לא הייתי בונה על מקל - לא מבחינת המחיר ולא מבחינת הרצון שלו להגיע למכבי.
אם יהיה מישהו שהוא גם זול ומאוד וגם יכול לשדרג את הקבוצה, אז יכול להיות שיביאו מישהו, אבל שחקנים כאלה הם מאוד נדירים ולדעתי הסגל הנוכחי (מינוס מאריץ' ואולי לינהרט) וסגור את העונה.
jol9 כתב:ליאב וmy man (סורי שכחתי את השם...),
העניין הוא לא האם יביאו מישהו, אלא את מי.
אם יביאו לך עכשיו את לינהארט 2, תהיה מרוצה מזה?
אני חושב שהנהלת מכבי לא פעם עושה החתמות שנראות טוב על הנייר, אבל בפועל לא מחזקות את הקבוצה. ולהערכתי זה גם מה שיהיה עכשיו.
אין מה לעשות, שחקנים טובים, ובכושר קשה למצוא עכשיו, ולכן אולי ההנהלה עושה נכון שלא קופצת על כל מיני has beens שמסתובבים היום בלי קבוצה.
אני מאמין שאם מקל יישב עוד חודש-חודשיים ללא קבוצה, אז גם הוא יהפוך להיות רלוונטי. הרי זה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של כושר משחק, של להשאר רלוונטי,
לשחק במסגרת תחרותית קשה, לחוות את המאני טיים וכו'. מקל צריך לקבל החלטות, ולחזור לאירופה זאת ממש לא בושה.
מנגד, יהיו את הקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שיש להן קשיים כלכליים (כמו שסיינה שחררה את האקט) ושם כן אפשר לצוד שחקן טוב שבאמת יחזק את הקבוצה.
להערכתי זה מה שיהיה. מכבי תחכה לשחקן, ואם יהיה אחד כזה, שאפשר לסגור איתו מהר, ובמחיר טוב הוא יגיע.
jol9 כתב:ליאב וmy man (סורי שכחתי את השם...),
העניין הוא לא האם יביאו מישהו, אלא את מי.
אם יביאו לך עכשיו את לינהארט 2, תהיה מרוצה מזה?
אני חושב שהנהלת מכבי לא פעם עושה החתמות שנראות טוב על הנייר, אבל בפועל לא מחזקות את הקבוצה. ולהערכתי זה גם מה שיהיה עכשיו.
אין מה לעשות, שחקנים טובים, ובכושר קשה למצוא עכשיו, ולכן אולי ההנהלה עושה נכון שלא קופצת על כל מיני has beens שמסתובבים היום בלי קבוצה.
אני מאמין שאם מקל יישב עוד חודש-חודשיים ללא קבוצה, אז גם הוא יהפוך להיות רלוונטי. הרי זה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של כושר משחק, של להשאר רלוונטי,
לשחק במסגרת תחרותית קשה, לחוות את המאני טיים וכו'. מקל צריך לקבל החלטות, ולחזור לאירופה זאת ממש לא בושה.
מנגד, יהיו את הקבוצות שלא יעלו לטופ 16, או כאלה שיש להן קשיים כלכליים (כמו שסיינה שחררה את האקט) ושם כן אפשר לצוד שחקן טוב שבאמת יחזק את הקבוצה.
להערכתי זה מה שיהיה. מכבי תחכה לשחקן, ואם יהיה אחד כזה, שאפשר לסגור איתו מהר, ובמחיר טוב הוא יגיע.
LIAV10 כתב:מצטער שאני מגיב בקצרה על הפוסטים הארוכים שלך, אבל לא על זה הדיון, רוי שאוהב לכתוב עובדות כתב שלא יהיה שום שינוי חוץ מעזיבת מאריץ׳.
נקודה. לא יבוא מישהו סביר, אלא לא יבוא.
roy1000 כתב:
יש דבר כזה שנקרא מחקר אמפירי. מחקר אמפירי זה כשנחנו מסתכלים על נתונים בעבר (מזג האוויר, התנהגות אנושית, נתונים כלכליים וכו') ומתוך זה אנחנו מנסים להסיק חוקיות (מודל) מסויימת שתהיה תקפה גם לעתיד. לדוגמא - אם אתה אכלת כל יום בבית-ספר סנדביץ' עם קוטג' במשך השנה האחרונה, אז קרוב לוודאי שגם מחר תאכל סנדביץ' עם קוטג'. או אם ממוצע הטמפרטורות באוגוסט ב- 100 השנים האחרונות היה 30 מעלות, אז קרוב לוודאי שגם באוגוסט הקרוב תהיה טמפרטורה ממוצעת של סביב ה- 30 מעלות.
ומכאן לענייננו - בלי להיות חבר הנהלה של מכבי ובלי להיות מקרוב לאף גורם, אפשר להתבונן ולראות שהרוב המוחלט של ההחלטות שמקבלת ההנהלה מונעות ממניעים פיננסיים. כלומר, כמעט בכל החלטה נתונה, ההנהלה של מכבי תבחר באופציה הזולה יותר (בכפוף למגבלות). מכאן, אני מסיק שגם השנה ההנהלה תבחר באופציה הזולה ביותר, שזה לשחרר את מאריץ' ולא להביא שום מחליף וזה תחת ההנחה שאין אילוץ ממשי שמכריח את ההנהלה להביא מחליף (איום של אי העפלה לטופ 16). כמובן שבכל מודל יש שונות מסויימת, ככה שההסקה היא לא ודאית, אבל לא ניכנס לזה עכשיו.
Asf כתב:עשו טובה ותפסיקו עם זה, יש דברים יותר מועילים ששני אנשים חכמים יכולים לעשות... טוב, אז מי עוזר לי עם השיעורים באנליזה נומרית?
LIAV10 כתב:סורי יוני, איבדתי את זה לגמרי כשאחד שכביכול אמור להעביר את הידע שלו הלאה פונה בזלזול ואומר לי לא ללכת לאוניברסיטה, לא שחס וחלילה נעלבתי, מן הסתם אין שום דבר שהמרצה שלנו יכול לעשות כדי להעליב אותי, אבל זה עניין של עיקרון שככה מדבר ״מרצה בכיר״ (שמשום מה ברגעים הכי מתנשאים שלו כותב כמו ילד בכיתה ו׳), לא חוזר בי משום מילה שהופנתה לאדם המתנשא הזה.
דוקטור מיי אס..
felix_r כתב:מה הערכה האחרונה לגבי שיתופו של רנדל?
rc4991 כתב:וואו אני לא עומד בפרץ המידע הזה
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
לא יודע מאיפה האומץ לצאת לציבור אחרי החתמה כמו לינהארט (ואחרים)
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־29 אורחים