לפי מה שאני מבין, הפציעה של רנדל יותר חמורה ממש שנראה. לשחקן יש קרע בשריר הארבע ראשי. אם רנדל ייעדר ליום משבועיים, זה יקשה מאוד על ההנהלה שלא להביא חיזוק.
ורד כהן מעדכנת שבמכבי החליטו לשחרר את מאריץ' וגם רוצים לשחרר את לינהארט. בנוסף מדברים עם פארגו ש"לא מרוצה ממעמדו". כתוב גם שמכבי מחפשת עוד גבוה ושג'ייק כהן בינתיים יגבה את רנדל הפצוע.
מכבי נאלצת לעשות כאן הרבה שינויים on the fly, למרות שחלקם כנראה היו ברורים מלכתחילה.
מה שכן, ההפתעה הטובה בינתיים מכל הפציעות האלה, זאת היכולת של כהן. אני מקווה שנראה אותו גם זורק (וקולע) כמה שלשות. זה בטח לא יזיק לביטחון שלו ושל הקבוצה בו.
jol9 כתב:ורד כהן מעדכנת שבמכבי החליטו לשחרר את מאריץ' וגם רוצים לשחרר את לינהארט. בנוסף מדברים עם פארגו ש"לא מרוצה ממעמדו". כתוב גם שמכבי מחפשת עוד גבוה ושג'ייק כהן בינתיים יגבה את רנדל הפצוע.
מכבי נאלצת לעשות כאן הרבה שינויים on the fly, למרות שחלקם כנראה היו ברורים מלכתחילה.
מה שכן, ההפתעה הטובה בינתיים מכל הפציעות האלה, זאת היכולת של כהן. אני מקווה שנראה אותו גם זורק (וקולע) כמה שלשות. זה בטח לא יזיק לביטחון שלו ושל הקבוצה בו.
היא לא ממש מגלה את אמריקה, גב' כהן. אני מקווה רק שבמכבי ישכילו להפנים שהם חייבים שני שחקנים, ואם הם חושבים שרק שחקן אחד, גבוה, יספיק להם, אין להם מושג כמה הם טועים. אוחיון עדיין צריך להוכיח יציבות ולא שהמשחק האחרון היה הבלחה חד פעמית, כי הוא לא נראה ככה מאז ההצלבה המפורסמת מול פאו. פארגו במשבר והיינס אנמי. מכבי חייבת גארד עם יכולות ניהול משחק בדיוק כמו שהיא חייבת גבוה.
er79 כתב:היא לא ממש מגלה את אמריקה, גב' כהן. אני מקווה רק שבמכבי ישכילו להפנים שהם חייבים שני שחקנים, ואם הם חושבים שרק שחקן אחד, גבוה, יספיק להם, אין להם מושג כמה הם טועים. אוחיון עדיין צריך להוכיח יציבות ולא שהמשחק האחרון היה הבלחה חד פעמית, כי הוא לא נראה ככה מאז ההצלבה המפורסמת מול פאו. פארגו במשבר והיינס אנמי. מכבי חייבת גארד עם יכולות ניהול משחק בדיוק כמו שהיא חייבת גבוה.
אני לא חושב שיש כוונה להתעסק עם מצבת הגארדים בשלב הנוכחי. מכבי עדיין בעמדה לתפוס את המקום השני בבית עם כל הבעיות, ככה שאני ממש לא רואה אופציה לשינויים מרחיקים לכת בסגל. האופציה היחידה הקיימת היא לגבוה נוסף במקום מאריץ' וזה יקרה רק בלית ברירה אם הפציעה של רנדל תהיה חמורה ואם כהן יהיה חלש.
er79 כתב:היא לא ממש מגלה את אמריקה, גב' כהן. אני מקווה רק שבמכבי ישכילו להפנים שהם חייבים שני שחקנים, ואם הם חושבים שרק שחקן אחד, גבוה, יספיק להם, אין להם מושג כמה הם טועים. אוחיון עדיין צריך להוכיח יציבות ולא שהמשחק האחרון היה הבלחה חד פעמית, כי הוא לא נראה ככה מאז ההצלבה המפורסמת מול פאו. פארגו במשבר והיינס אנמי. מכבי חייבת גארד עם יכולות ניהול משחק בדיוק כמו שהיא חייבת גבוה.
יגיע שחקן אחד ותגיד תודה אם הוא לא יהיה איזה מאלט/זיזיץ'
אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
זה ממש לא היה אמצע עונה, הוא חתם די יחסית בתחילת העונה. אני עדיין עומד מאחורי דבריי. יש הבדל בין שחקן שבא לאוקטובר לשחקן שבא בדצמבר. עוד לא חתם פה שחקן שבא לקראת הטופ 16 והיה בינגו
מה דעתכם על הסרבי הענק (2.21) של הכוכב האדום בובאן מריאנוביץ',שבדרך להיות הMVP של החודש..אבל מצב לא קטן שהכוכב יודחו בבית הצפוף ביורוליג והוא ירצה להמשיך לפרוץ באירופה. גרסה משופרת של שרמדיני..יכול להיות המלפפון הבא של מכבי? אה ושכחתי...ריבאונדר "בחסד"
לפחות לעונה אחת...
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 23 נובמבר 2014, 17:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79 כתב:זה ממש לא היה אמצע עונה, הוא חתם די יחסית בתחילת העונה. אני עדיין עומד מאחורי דבריי. יש הבדל בין שחקן שבא לאוקטובר לשחקן שבא בדצמבר. עוד לא חתם פה שחקן שבא לקראת הטופ 16 והיה בינגו
אביהוא כתב:מה דעתכם על הסרבי הענק (2.21) של הכוכב האדום בובאן מריאנוביץ',שבדרך להיות הMVP של החודש..אבל מצב לא קטן שהכוכב יודחו בבית הצפוף ביורוליג והוא ירצה להמשיך לפרוץ באירופה. גרסה משופרת של שרמדיני..יכול להיות המלפפון הבא של מכבי? אה ושכחתי...ריבאונדר "בחסד"
לפחות לעונה אחת...
אני מאוד אוהב את השחקן הזה. הצעתי להביא אותו בעונה שעברה אחרי שהכוכב נשרה משלב הבתים. ג'וניור רצה זיזיץ'. יחד עם זאת, זה לא השחקן שמכבי צריכה לדעתי. מכבי חייבת 4.5 עם יכולת קליעה ברמה גבוהה מחוץ לקשת. סופו, טיוס ורנדל זה די והותר לקו הקדמי בנוסף לשחקן שיבוא. מריאנוביץ יכול להיות רעיון טוב לעונה הבאה