jol9 כתב:
כשחקן היו רבים גדולים ממנו, אבל הוא ווינר ונשמה, והוא גם הניף את הגביע עם מכבי, מה שהרבה קפטנים גדולים לא עשו.
אני לא בטוחה שזה קריטריון למשהו כי כידוע, שלף הניף 2 גביעים מה שלא הופך אותו לא לשחקן גדול ולא למכביסט גדול...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:
כשחקן היו רבים גדולים ממנו, אבל הוא ווינר ונשמה, והוא גם הניף את הגביע עם מכבי, מה שהרבה קפטנים גדולים לא עשו.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:
אני לא בטוחה שזה קריטריון למשהו כי כידוע, שלף הניף 2 גביעים מה שלא הופך אותו לא לשחקן גדול ולא למכביסט גדול...
refael כתב:לורבק אולי??
refael כתב:לורבק אולי??
jol9 כתב:ורד כהן מעדכנת שבמכבי החליטו לשחרר את מאריץ' וגם רוצים לשחרר את לינהארט. בנוסף מדברים עם פארגו ש"לא מרוצה ממעמדו".
כתוב גם שמכבי מחפשת עוד גבוה ושג'ייק כהן בינתיים יגבה את רנדל הפצוע.
מכבי נאלצת לעשות כאן הרבה שינויים on the fly, למרות שחלקם כנראה היו ברורים מלכתחילה.
מה שכן, ההפתעה הטובה בינתיים מכל הפציעות האלה, זאת היכולת של כהן. אני מקווה שנראה אותו גם זורק (וקולע) כמה שלשות. זה בטח לא יזיק לביטחון שלו ושל הקבוצה בו.
http://sports.walla.co.il/item/2804281
er79 כתב:היא לא ממש מגלה את אמריקה, גב' כהן. אני מקווה רק שבמכבי ישכילו להפנים שהם חייבים שני שחקנים, ואם הם חושבים שרק שחקן אחד, גבוה, יספיק להם, אין להם מושג כמה הם טועים. אוחיון עדיין צריך להוכיח יציבות ולא שהמשחק האחרון היה הבלחה חד פעמית, כי הוא לא נראה ככה מאז ההצלבה המפורסמת מול פאו. פארגו במשבר והיינס אנמי. מכבי חייבת גארד עם יכולות ניהול משחק בדיוק כמו שהיא חייבת גבוה.
er79 כתב:היא לא ממש מגלה את אמריקה, גב' כהן. אני מקווה רק שבמכבי ישכילו להפנים שהם חייבים שני שחקנים, ואם הם חושבים שרק שחקן אחד, גבוה, יספיק להם, אין להם מושג כמה הם טועים. אוחיון עדיין צריך להוכיח יציבות ולא שהמשחק האחרון היה הבלחה חד פעמית, כי הוא לא נראה ככה מאז ההצלבה המפורסמת מול פאו. פארגו במשבר והיינס אנמי. מכבי חייבת גארד עם יכולות ניהול משחק בדיוק כמו שהיא חייבת גבוה.
er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
my man כתב:er79 כתב:אני יודע שיגיע רק אחד, פשוט הבהרתי שלדעתי זו טעות. גם אם זה לא יהיה זיזיץ ושות', מעולם מכבי לא פגעה עם שחקן שהגיע באמצע העונה, אבל צריך לנסות ולקוות שתמיד יש פעם ראשונה. לינהארט ומאריץ לא ללבל הזה בכל מקרה
er79 כתב:זה ממש לא היה אמצע עונה, הוא חתם די יחסית בתחילת העונה. אני עדיין עומד מאחורי דבריי. יש הבדל בין שחקן שבא לאוקטובר לשחקן שבא בדצמבר. עוד לא חתם פה שחקן שבא לקראת הטופ 16 והיה בינגו
אביהוא כתב:מה דעתכם על הסרבי הענק (2.21) של הכוכב האדום בובאן מריאנוביץ',שבדרך להיות הMVP של החודש..אבל מצב לא קטן שהכוכב יודחו בבית הצפוף ביורוליג והוא ירצה להמשיך לפרוץ באירופה.
גרסה משופרת של שרמדיני..יכול להיות המלפפון הבא של מכבי?
אה ושכחתי...ריבאונדר "בחסד"
לפחות לעונה אחת...