ankram כתב:תראה , עד כה הנצחונות הרצופים של מכבי די מטעים , נגד מאלאגה אילולי השופטים זה היה נגמר לחובתינו , גם נגד לימוז זה היה בתכלס משחק במומטום שלהם עד שפארגו קלע את השלשה הבלתי אפשרית הזאת.
כל פעם שנתקלנו בקבוצה שקולעת באופן סביר מה 3 , קיבלנו בראש , ובטופ 16 יהיו יותר קבוצות כאלו , מאשר בשלב הבתים , 4 נצחונות רצופים לא מצליחים (לטעמי) לחפות על בעייתיות הסגל שהולכות ומחריפות עם הפציעות של פניני ורנדל.
לדעתי הבלון הזה יתפוצץ ביום חמישי , השערה שלי שזה יוביל לעוד תקופה קשה , ואנחנו נשענים בעיקר על הלב הגדול של יוגי ושל דווין , שגם הם סוחבים פציעות וההיסוס של מכבי לגבי הרכש בסוף יגמור להם את הבריאות.
חייבים כבר עכשיו לעשות שינויים בסגל כדי שהשחקנים החדשים יכנסו לעניינים לקראת הטופ 16 , מאריץ' , לינהרט והייס הם פשוט NON FACTOR, ואם מכבי לא רוצה להתמוטט בשלב ה טופ 16, מול קבוצות שיענישו אותה על העצלות בהגנה , כדאי
לה לעשות שינויים עכשיו , כי מה שאנו רואים כרגע זה משכך כאבים לסרטן בגוף.
הכל נכון. אבל אתה צריך לזכור שההנהלה שלנו נשענת על העונה שעברה, שבה חטפנו תבוסות, ונראנו גרוע, וחצי מהסגל היה על הפנים, ובכל זאת קרה מה שקרה.
אני חושב שפרט למאריץ' שדי ברור שלא ימשיך, רק לינהארט הוא מועמד לעזוב. מעבר לכך, אחרי הפציעה של פניני, מכבי היתה חייבת להתחיל לעבוד במרץ על רכש, כי ברור שהפציעה
שלו תשפיע מאוד בהמשך. אבל בהנהלה הסתנוורו מהניצחונות ומהיכולת הסבירה של ג'ייק כהן.
בנוסף, פליקס אומר בצדק, ששחקנים מסויימים לא קיבלו הזדמנות.
מה שאני חושב זה שיכולת באמצע השנה היא פחות מעניינת. בסוף מגיע המאני טיים, ובמאני טיים שחקנים פריכים כמו כהן, או לינהארט או אחרים, פשוט יקרסו ולא יספקו את הסחורה.
לדעתי זאת הבעיה העיקרית שלנו, ולא אחרת.