28 נובמבר 2014, 00:05
קובי כתב:felix_r כתב:אני חושב שהגיע הזמן להעיף את הצמד ג"ג מאימון הקבוצה
אם פליקס מעיף את פיני, כנראה שבאמת אבדה דרכינו...
28 נובמבר 2014, 00:23
28 נובמבר 2014, 00:31
שמואל1 כתב:גיא גודס: "צסק"א מביסה את כולם. זו לא הליגה שלנו כרגע"
גיא גודס תבוסתני, הוא מקבל תבוסות כאילו זה דבר שגרתי. הוא פשוט לא מתאים למכבי.
28 נובמבר 2014, 00:34
28 נובמבר 2014, 00:34
Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:er79 כתב:שמישהו ירים טלפון לגולדהאר שילווה לקמצני איזה 2-3 מליון דולר להביא במידית את מקל וארצג, כי אם הסגל הזה הקבוצה הזאת גם לא תעבור את הפועל בדרבי של רבע גמר גביע המדינה, ואני לגמרי רציני
שלא יתן לו כלום, שימשיך להרוס עד שהאוהדים יבעטו אותו החוצה.
באמת נראה לך שהאוהדים יעיפו אותו החוצה? אנחנו נמשיך לכתוב פה תגובות זועמות ובזה זה ייגמר
מכבי כדורסל זה לא מועדון של מחאות
28 נובמבר 2014, 00:36
Roni1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Roni1 כתב:er79 כתב:שמישהו ירים טלפון לגולדהאר שילווה לקמצני איזה 2-3 מליון דולר להביא במידית את מקל וארצג, כי אם הסגל הזה הקבוצה הזאת גם לא תעבור את הפועל בדרבי של רבע גמר גביע המדינה, ואני לגמרי רציני
שלא יתן לו כלום, שימשיך להרוס עד שהאוהדים יבעטו אותו החוצה.
באמת נראה לך שהאוהדים יעיפו אותו החוצה? אנחנו נמשיך לכתוב פה תגובות זועמות ובזה זה ייגמר
מכבי כדורסל זה לא מועדון של מחאות
כי זה פתאטי למחות עכשיו, רק לפני חצי שנה חגגנו טראבל. אבל מתישהו הניסים יגמרו, האוהדים השרופים ימחו והאנשים שיוצאים מוקדם יפסיקו לקנות מנויים.
28 נובמבר 2014, 00:45
28 נובמבר 2014, 01:09
28 נובמבר 2014, 02:07
שמואל1 כתב:גיא גודס: "צסק"א מביסה את כולם. זו לא הליגה שלנו כרגע"
28 נובמבר 2014, 02:11
קובי כתב:שמואל1 כתב:גיא גודס: "צסק"א מביסה את כולם. זו לא הליגה שלנו כרגע"
מה??? זה ציטוט אמיתי?! פשוט לא להאמין...
זו גישה של מגדל, או הגועל - לא של מכבי.
מישהו צריך להסביר לגיא באופן בהול שהוא מאמן מכבי תל אביב!
WTF?!?!
28 נובמבר 2014, 08:17
28 נובמבר 2014, 09:31
28 נובמבר 2014, 09:46
אביהוא כתב:דיי נו,לקחו משפטים שהוא אמר וחיברו את זה לכותרת שמתאימה לחשיבה הברורה של האוהדים.אני שונא את זה שמעבירים פה ביקורות על אישים במכבי בצורה,מזלזלת ומשפילה
28 נובמבר 2014, 10:03
jol9 כתב:אביהוא כתב:דיי נו,לקחו משפטים שהוא אמר וחיברו את זה לכותרת שמתאימה לחשיבה הברורה של האוהדים.אני שונא את זה שמעבירים פה ביקורות על אישים במכבי בצורה,מזלזלת ומשפילה
הוא אמר את זה באופן מפורש. אף אחד לא המציא שום דבר
28 נובמבר 2014, 10:54
אביהוא כתב:jol9 כתב:אביהוא כתב:דיי נו,לקחו משפטים שהוא אמר וחיברו את זה לכותרת שמתאימה לחשיבה הברורה של האוהדים.אני שונא את זה שמעבירים פה ביקורות על אישים במכבי בצורה,מזלזלת ומשפילה
מימה שאני רואה,לקחו ממסיבת העיתונאים של אתמול וגם של היום..לא מצאתי בשום מקום ציטוט מפורש כזה ,גרמו לזה להישמע רע יותר מידיי.ועובדה ששינו את הכותרת לציטוט אחר.
עריכה:
היתבלבלתי,לא שינו .אבל עדיין לא מצאתי ציטוט כזה.
28 נובמבר 2014, 11:27
jol9 כתב:אביהוא כתב:jol9 כתב:אביהוא כתב:דיי נו,לקחו משפטים שהוא אמר וחיברו את זה לכותרת שמתאימה לחשיבה הברורה של האוהדים.אני שונא את זה שמעבירים פה ביקורות על אישים במכבי בצורה,מזלזלת ומשפילה
מימה שאני רואה,לקחו ממסיבת העיתונאים של אתמול וגם של היום..לא מצאתי בשום מקום ציטוט מפורש כזה ,גרמו לזה להישמע רע יותר מידיי.ועובדה ששינו את הכותרת לציטוט אחר.
עריכה:
הוא דיבר אחרי המשחק ואמר את הדברים האלה בקולו באופן מדוייק.
28 נובמבר 2014, 11:30
28 נובמבר 2014, 12:31
אביהוא כתב:jol9 כתב:אביהוא כתב:jol9 כתב:אביהוא כתב:דיי נו,לקחו משפטים שהוא אמר וחיברו את זה לכותרת שמתאימה לחשיבה הברורה של האוהדים.אני שונא את זה שמעבירים פה ביקורות על אישים במכבי בצורה,מזלזלת ומשפילה
עריכה:
הוא דיבר אחרי המשחק ואמר את הדברים האלה בקולו באופן מדוייק.
תוכיח![]()
גרמו לזה להישמע רע..להיות מציאותי זה לא בהכרח תבוסתני,לדעתי יש לו אופי חזק.
עריכה:
עכשיו מצאתי את מסיבת העיתונאים והוא לא אמר..לקחו משפט שניים מהמסיבת העיתונאים של ליפני ואחרי..והוציאו את זה רע!
28 נובמבר 2014, 12:43
28 נובמבר 2014, 12:45
אביהוא כתב:כנראה ראיתי את המקוצרת...ותסכים איתי שמימה שהוא אמר להביא כותרת של "צסק"א מביסה את כולם. זו לא הליגה שלנו כרגע" זו עבודה יפה של התשקורת להוציא את כל מה שקשור למכבי באור רע.
תראו מה ממשיכים לעשות לבלאט כי הוא רואה את עצמו עם החזון של מכבי ביחד בעתיד..אפילו שהוא לא פה ממשיכים לקשקש על דברים שלדעתם הוא לא עשה נכון בעונה שעברה.
גודס דיבר בהחלט לעינין והוא לא מראה שום סימן שהוא מרים ידיים.