אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 15:57

קודי כתב:
LIAV10 כתב:
קודי כתב:
LIAV10 כתב:הזילזול בפורום פה על דאודל ::
דווקא הוא יכול להיות שחקן מעולה פלוס פלוס באירופה..

חבל שהוא כבר ביקר באירופה ולא עשה כאן כלום. אפילו לא היה טוב מינוס מינוס...

הוא שיחק כולה 6 משחקי יורוליג ועבר לNBA..
לא קיבל הזדמנות במלאגה ועשה 7 נק' ו-2 אס' ברבע שעה..
הוא גם שיחק בצרפת לפני 4 שנים והיה מר נקודה ל-2 דקות ביורוקאפ..
ממוצעים לא רעים בכלל היו לו שם..

עזוב, נו. הוא לא עשה שום דבר בקריירה שלו חוץ מעונה סבירה בצרפת, ביג דיל. מה ששאראס ישכח בגיל 40 הוא לא ידע לעולם.

ואת זה אתה אומר לפני שראית אותו משחק..
להזכירך היו הרבה שחקנים שהגיעו למכבי אחרי 10 נקודות בליגה בלגית ויצאו מפה כוכבים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 16:05

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הם לוקחים מאיתנו את כל מי שגורם לפאניקה..
קודם לוגאן ועכשיו שאראס..

כשינחת כאן איזה דאודל או שלא ינחת כאן אף אחד נצטער על כך שלא החתמנו את שאראס במחיר כל כך מגוחך. בינתיים כולם כאן יכולים לחגוג שהוא לא מגיע ונראה מה יאמרו כשישמעו מי יגיע במקומו או שישמעו את בלאט מכריז שלא יגיע לכאן שום גארד. שכחו במכבי שהאויה של הטוב הוא הטוב מאוד ומרוב שרוצים להביא לכאן גארד שהוא כוכב על (ובזול) ברור שאף אחד לא יגיע או שנקבל איזה דאודל או מישהו ברמתו.
אל תשכחו שלפאו יש מאמן לא רע שאני מניח שהוא יודע מה שהוא עושה, אבל רק כאן מתחכמים ומחכים למשיח שינחת מהירח בחינם. העונה כבר מתחילה ואנחנו בצרה צרורה ולא עושים כלום.

אתה מדבר כאילו אני הייתי מאלה שעשו את המתקפה על שאראס..
אני מאלה שאמרו שזה לא נורא אם הוא יחתום..ואז כולם התחילו שאם הוא יחתום אז צריך לשרוף את ההנהלה חחח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 16:08

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:

כשינחת כאן איזה דאודל או שלא ינחת כאן אף אחד נצטער על כך שלא החתמנו את שאראס במחיר כל כך מגוחך. בינתיים כולם כאן יכולים לחגוג שהוא לא מגיע ונראה מה יאמרו כשישמעו מי יגיע במקומו או שישמעו את בלאט מכריז שלא יגיע לכאן שום גארד. שכחו במכבי שהאויה של הטוב הוא הטוב מאוד ומרוב שרוצים להביא לכאן גארד שהוא כוכב על (ובזול) ברור שאף אחד לא יגיע או שנקבל איזה דאודל או מישהו ברמתו.
אל תשכחו שלפאו יש מאמן לא רע שאני מניח שהוא יודע מה שהוא עושה, אבל רק כאן מתחכמים ומחכים למשיח שינחת מהירח בחינם. העונה כבר מתחילה ואנחנו בצרה צרורה ולא עושים כלום.

אתה מדבר כאילו אני הייתי מאלה שעשו את המתקפה על שאראס..
אני מאלה שאמרו שזה לא נורא אם הוא יחתום..ואז כולם התחילו שאם הוא יחתום אז צריך לשרוף את ההנהלה חחח

לא כיוונתי את דבריי אלייך אלא לרוב הפורום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 16:11

LIAV10 כתב:
קודי כתב:
LIAV10 כתב:
קודי כתב:
LIAV10 כתב:הזילזול בפורום פה על דאודל ::
דווקא הוא יכול להיות שחקן מעולה פלוס פלוס באירופה..

חבל שהוא כבר ביקר באירופה ולא עשה כאן כלום. אפילו לא היה טוב מינוס מינוס...

הוא שיחק כולה 6 משחקי יורוליג ועבר לNBA..
לא קיבל הזדמנות במלאגה ועשה 7 נק' ו-2 אס' ברבע שעה..
הוא גם שיחק בצרפת לפני 4 שנים והיה מר נקודה ל-2 דקות ביורוקאפ..
ממוצעים לא רעים בכלל היו לו שם..

עזוב, נו. הוא לא עשה שום דבר בקריירה שלו חוץ מעונה סבירה בצרפת, ביג דיל. מה ששאראס ישכח בגיל 40 הוא לא ידע לעולם.

ואת זה אתה אומר לפני שראית אותו משחק..
להזכירך היו הרבה שחקנים שהגיעו למכבי אחרי 10 נקודות בליגה בלגית ויצאו מפה כוכבים..

קודם כל, שניהם היו השחקנים המצטיינים בליגה הבלגית וזה עדיין לא אומר שכל שחקן משם יתאים למכבי. אין חוקיות בדברים האלה - קאמינגס, שהיה שחקן נ.ב.א. סביר, ווישנייבסקי, שהיה כוכב בגרמניה ומצויין ברוסיה,היו גרועים כאן ואילו פארגו שהגיע מהגליל ומוריס שהגיע משומקום היו מצויינים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי itay176 » 17 ספטמבר 2011, 16:14

תישכחו משאראס לפי דיווחים קרוב לפאו (מה שטוב לפאו לא טוב לנו)

עשה לדיוויד בלאט את השנה
itay176

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 16:44

קודי כתב:

אני לוקח את דאודל, מבלי לראות אותו משחק יותר מ10 דקות אולי, לפני שאראס בלי לחשוב פעמיים
שאראס שחקן גמור, תשכחו ממנו. הוא פשוט לא יוסיף כלום למכבי. כל מה שהוא מביא (חכמת משחק, מסירות וקליעה מבחוץ) יש למכבי, וזה לא מה שאנחנו צריכים. בנוסף הוא ופאפאס זה יכול ליהיות איזה פיצוץ, וזה מבלי להזכיר את ההגנה שלו שגם בשיאו הייתה חלשה, אז מה יהיה היום שהוא בן 36 בקרוב
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 16:54

asafb96 כתב:
קודי כתב:

אני לוקח את דאודל, מבלי לראות אותו משחק יותר מ10 דקות אולי, לפני שאראס בלי לחשוב פעמיים
שאראס שחקן גמור, תשכחו ממנו. הוא פשוט לא יוסיף כלום למכבי. כל מה שהוא מביא (חכמת משחק, מסירות וקליעה מבחוץ) יש למכבי, וזה לא מה שאנחנו צריכים. בנוסף הוא ופאפאס זה יכול ליהיות איזה פיצוץ, וזה מבלי להזכיר את ההגנה שלו שגם בשיאו הייתה חלשה, אז מה יהיה היום שהוא בן 36 בקרוב

טוב, כנראה שאובראדוביץ מבין קצת פחות ממך...
שאראס הראה באליפות אירופה שהוא רחוק מלהיות גמור. הוא גם ממש לא השחקן שהיה בשיאו אבל עדיין יכול לתת הרבה. לא יודע אם יש למכבי את מה שיש לו אבל למכבי חסר גארד טוב נואשות והיא תהיה בקטסטרופה כשפארמר יעזוב ואין לה את הלוקסוס לוותר על שחקן ברמתו של שאראס במחיר המגוחך שהוא דרש. אם היה ביד איזה כוכב רציני אז מילא, אבל במצב שאין כלום ביד וגם לא יהיה (מה בדיוק ישתנה בשבועות הקרובים?) זו טיפשות לוותר עליו סתם כך.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:01

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

טוב, כנראה שאובראדוביץ מבין קצת פחות ממך...
שאראס הראה באליפות אירופה שהוא רחוק מלהיות גמור. הוא גם ממש לא השחקן שהיה בשיאו אבל עדיין יכול לתת הרבה. לא יודע אם יש למכבי את מה שיש לו אבל למכבי חסר גארד טוב נואשות והיא תהיה בקטסטרופה כשפארמר יעזוב ואין לה את הלוקסוס לוותר על שחקן ברמתו של שאראס במחיר המגוחך שהוא דרש. אם היה ביד איזה כוכב רציני אז מילא, אבל במצב שאין כלום ביד וגם לא יהיה (מה בדיוק ישתנה בשבועות הקרובים?) זו טיפשות לוותר עליו סתם כך.

מה הקשר? מה שפנא צריכה זה לא מה שאנחנו צריכים. יש להם את דיאמנטידיס כרכז. לנו יש את פאפאס אחרי שפארמר יעזוב. אתה רוצה לראות קוו אחורי של שאראס ופאפאס שיהיו העונה בני 35 ו36? אני לא.
על איזה רמתו אתה מדבר??? באיזה רמה הוא שיחק בשנים האחרונות? שחקן קצה ספסל בפנא ושחקן משלים בריטאס ופנר? אתה ראיתי את הממוצעים שלו?
יש ביד שחקנים טובים משאראס, בפירוש. מה השתנה? שום דבר. מחכים לשחקן שיוותר ויחלט לחתום במקום לראות מה קורה עם השביתה.
אתה יודע מה לפעמים מטריף אותי? אתה, שכל הקיץ מתלונן על ההנהלה בלי סוף, ואומר "איזה קמצנים" "התקציב גדל, איפה השחקנים?". עכשיו, שבמקום להביא גימיק זול ועלוב מחכים לשחקן ברמה בכסף גדול, אתה מתלונן שוב.
אולי אתה רוצה שמכבי יקנו גם את גביע אירופה?
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 17:20

שוב אני אומר בפעם האלף - שאראס רחוק מלהיות משהו שאני מתלהב ממנו או שחקן שמתאים לסגל הנוכחי, אבל השילוב של העובדה שמעולם לא הצליח כאן שחקן שהגיע באמצע העונה יחד עם ההנחה שבשבועות הקרובים לא יצליחו למצוא גארד טוב משאראס גורמת לי לחשוב שהוא הרע במיעוטו, בטח במחירו הנמוך שלא יצריך להעזיב את הנדריקס. 
קודי

הודעהעל ידי שחף » 17 ספטמבר 2011, 17:30

יש סיכוי לא רע ששחקן כמו דאודל הוא טוב משאראס היום, בוודאי יחסית למה שמכבי מחפשת. צריך לזכור גם שמכבי משחקת פחות פיק אנד רולים עם סופו(מסיבה אובייקטיבית לחלוטין לדעתי- זה לוקח ממנו יותר אנרגיה) וזה לא סגנון המשחק שלה. על המינוסים ההגנתיים שלו בטח בגיל 35 לא צריך לדבר בכלל.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 17:42

שחף כתב:יש סיכוי לא רע ששחקן כמו דאודל הוא טוב משאראס היום, בוודאי יחסית למה שמכבי מחפשת. צריך לזכור גם שמכבי משחקת פחות פיק אנד רולים עם סופו(מסיבה אובייקטיבית לחלוטין לדעתי- זה לוקח ממנו יותר אנרגיה) וזה לא סגנון המשחק שלה. על המינוסים ההגנתיים שלו בטח בגיל 35 לא צריך לדבר בכלל.

לא יודע מאיפה המסקנה על דאודל, אבל אפילו על שחקן כמוהו לא מצליחים לשים היום יד.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 ספטמבר 2011, 17:52

קודי כתב:שוב אני אומר בפעם האלף - שאראס רחוק מלהיות משהו שאני מתלהב ממנו או שחקן שמתאים לסגל הנוכחי, אבל השילוב של העובדה שמעולם לא הצליח כאן שחקן שהגיע באמצע העונה יחד עם ההנחה שבשבועות הקרובים לא יצליחו למצוא גארד טוב משאראס גורמת לי לחשוב שהוא הרע במיעוטו, בטח במחירו הנמוך שלא יצריך להעזיב את הנדריקס. 

זה לא נשמע לי כל כך כמו הודעה של "הרע במיעוטו".

בקשר לדאודל, מי אמר לך שלא מצליחים לשים עליו את היד??? מי אמר לך שאין שחקנים טובים משארס???
אתה כאילו מעלים עין מחלק מהעובדות ומתייחס למה שבא לך להתייחס. תיהיה אובייקטיבי.
סביר להניח שמכבי יכולה להביא בקלות שחקן טוב משאראס ודאודל. מחכים כנראה להודעה מה קורה בקשר לשביתה, ככה שחקנים יסכימו לבוא.
יכול ליהיות גם שיביאו שחקן באמצע העונה, וזה גם אופציה לא רעה. שחקנים שישארו חסרי חוזים יסכימו לחתום על סכומים נמוכים יחסית.
יכול ליהיות שבסוף העונה לא תתקיים בNBA, וככה מכבי לא יצטרכו להביא שחקן באמצע העונה ולהישאר עם הסגל הקיים, שהוא בסדר גמור.
asafb96

הודעהעל ידי refael » 17 ספטמבר 2011, 18:55

misha כתב:ג'יי אר סמית' חתם בקבוצה סינית תמורת 3 מיליון דולר לעונה. מצטרף לווילסון צ'נדלר, ג'וש פאוול וארל קלארק שחתמו הקיץ בסין.

הגארד הצבעוני בן ה-26, ששיחק שבע עונות בליגה הטובה בעולם, סיים את העונה החולפת עם 12.3 נקודות למשחק במדי הנאגטס. המשמעות הגדולה של המעבר של סמית' היא שהוא לא יוכל לחזור לשחק העונה במדי דנבר, גם במידה והליגה תיפתח, שכן התאחדות הכדורסל הסינית הודיעה לשחקני ה-NBA שמי שיחתום באחת מקבוצות הליגה שלה יצטרך להישאר בה עד לסיום העונה, ללא קשר למצב השביתה. מתוך walla

הם יכולים לעשות דבר כזה ללא התחשבות בחוזה שלו בNBA ? מישהו יכול להסביר. :?
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 17 ספטמבר 2011, 19:00

אגב, שאראס ירוויח בפאו 300 אלף יורו לאחר שדחה הצעה של כ- 600 אלף יורו מרוסיה.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 19:21

6 לב צהוב כתב:
misha כתב:ג'יי אר סמית' חתם בקבוצה סינית תמורת 3 מיליון דולר לעונה. מצטרף לווילסון צ'נדלר, ג'וש פאוול וארל קלארק שחתמו הקיץ בסין.

הגארד הצבעוני בן ה-26, ששיחק שבע עונות בליגה הטובה בעולם, סיים את העונה החולפת עם 12.3 נקודות למשחק במדי הנאגטס. המשמעות הגדולה של המעבר של סמית' היא שהוא לא יוכל לחזור לשחק העונה במדי דנבר, גם במידה והליגה תיפתח, שכן התאחדות הכדורסל הסינית הודיעה לשחקני ה-NBA שמי שיחתום באחת מקבוצות הליגה שלה יצטרך להישאר בה עד לסיום העונה, ללא קשר למצב השביתה. מתוך walla

הם יכולים לעשות דבר כזה ללא התחשבות בחוזה שלו בNBA ? מישהו יכול להסביר. :?

לפי מה שהבנתי זה מה שפיב''א קבעה..
במקום לקבוע ששחקנים לא יכולים להגיע הנה אם יש להם חוזה ב-NBA,הם פשוט החליטו שלשחקן יש את הזכות לבחור האם להכניס סעיף יציאה או לא..מה שאומר שהם כן יכולים להישאר לעונה שלמה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 ספטמבר 2011, 19:22

איידסון בינתיים מעולה בבארסה. עד עכשיו ראיתי ידיעות על שני משחקים- אחד 28 נקודות, אחד 16 נקודות. אני מנסה למצוא סטטיסטיקה מלאה
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 19:25

Ido_Maccabi כתב:איידסון בינתיים מעולה בבארסה. עד עכשיו ראיתי ידיעות על שני משחקים- אחד 28 נקודות, אחד 16 נקודות. אני מנסה למצוא סטטיסטיקה מלאה

כן, כשנבארו יצטרף הוא ירד בחמש עשרה נק' בממוצע..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 ספטמבר 2011, 19:28

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:איידסון בינתיים מעולה בבארסה. עד עכשיו ראיתי ידיעות על שני משחקים- אחד 28 נקודות, אחד 16 נקודות. אני מנסה למצוא סטטיסטיקה מלאה

אתה יודע טוב מאוד שהתרומה של אידסון היא לא רק נקודות...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 19:31

Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:

ברור..
דיברתי על האלמנט של הנקודות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 17 ספטמבר 2011, 19:37

LIAV10 כתב:
Ido_Maccabi כתב:
LIAV10 כתב:

ברור..
דיברתי על האלמנט של הנקודות..

לכן אני מחפש סטטיסטיקה מלאה... בכלל מעניין אותי מה קורה שם, איך הוארטס מתפקד וכל השאר.
Ido_Maccabi

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־33 אורחים