07 דצמבר 2014, 13:40
rc4991 כתב:נו באמת, עכשיו אתם בעד שיביאו בעיקר שחקנים מהליגה?
זה בסדר להביא מדי פעם אחד שממש הצליח וגם זה כשחקן משנה אבל ממש לא ללכת על זה כדרך לבנות קבוצה
לאיזה מצב הגענו?!?
07 דצמבר 2014, 13:53
זה בסדר להביא מדי פעם אחד שממש הצליח וגם זה כשחקן משנה אבל ממש לא ללכת על זה כדרך לבנות קבוצה
לאיזה מצב הגענו?!?
07 דצמבר 2014, 14:11
לאיזה מצב הגענו?!?
07 דצמבר 2014, 14:15
07 דצמבר 2014, 14:17
yzafrir כתב:ברור שלהביא שחקן שמצליח בליגה זה מפחית את הסיכון להיכשל . אנחנו אומרים את זה פה שנים ומכבי כבר עושים את זה שנים . אבל זה עדיין לא מבטיח שחקן כזה יצליח גם ביורוליג...בשביל לא לקחת סיכון צריך לפתוח את הכיס לרווחה ו להביא כוכב , אבל מכבי לא במקום הזה.
אני בכלל הייתי מחכה עם הקביעה לגבי מי כישלון ומי הצלחה עד סוף העונה. פארגו כרגע משחק הרבה מתחת לצפיות ממנו אבל התוצאות של הקבוצה הם כאלו שעדיין לא צריכות לגרום לעריפת ראשים ואפשר לתת לזה עוד זמן להתחבר...
רוי , אי אפשר לדעת אם בראון היה מצליח אבל מבחינת התאמה למה שהיה צריך אז אכן לבראון יש תכונות מתאימות יותר כמו גובה , אתלטיות, ניהול משחק , יד....אבל זה לא מבטיח הצלחה
07 דצמבר 2014, 14:23
yzafrir כתב:ברור שלהביא שחקן שמצליח בליגה זה מפחית את הסיכון להיכשל . אנחנו אומרים את זה פה שנים ומכבי כבר עושים את זה שנים . אבל זה עדיין לא מבטיח שחקן כזה יצליח גם ביורוליג...בשביל לא לקחת סיכון צריך לפתוח את הכיס לרווחה ו להביא כוכב , אבל מכבי לא במקום הזה.
אני בכלל הייתי מחכה עם הקביעה לגבי מי כישלון ומי הצלחה עד סוף העונה. פארגו כרגע משחק הרבה מתחת לצפיות ממנו אבל התוצאות של הקבוצה הם כאלו שעדיין לא צריכות לגרום לעריפת ראשים ואפשר לתת לזה עוד זמן להתחבר...
07 דצמבר 2014, 14:31
07 דצמבר 2014, 14:34
rc4991 כתב:אז מה שאתם עושים זה "לרדת לרמה של ההנהלה" כי גם שחקנים מסוג היינס ולינהארט וגם שחקני ליגה לא צריכים להיות פה (הכוונה לא בדרך קבע)
ולא, אני ממש לא דורש את טומיץ' ורודריגס והמקום שמכבי צריכה לחפש בו שחקנים זה כאלה שמצליחים בקבוצות אירופאיות סבירות, שחקנים כישרוניים שלא מקבלים צ'אנס בקבוצות גדולות ושחקנים על התפר של ה-NBA ואירופה
אפשר גם ללכת מדי פעם על שחקן שיכול להצליח גם באירופה אבל גם אז לא לבנות עליו יותר מדי ולא ללכת על זה כשיטה לבנות את הקבוצה
07 דצמבר 2014, 14:36
rc4991 כתב:אז מה שאתם עושים זה "לרדת לרמה של ההנהלה" כי גם שחקנים מסוג היינס ולינהארט וגם שחקני ליגה לא צריכים להיות פה (הכוונה לא בדרך קבע)
ולא, אני ממש לא דורש את טומיץ' ורודריגס והמקום שמכבי צריכה לחפש בו שחקנים זה כאלה שמצליחים בקבוצות אירופאיות סבירות, שחקנים כישרוניים שלא מקבלים צ'אנס בקבוצות גדולות ושחקנים על התפר של ה-NBA ואירופה
אפשר גם ללכת מדי פעם על שחקן שיכול להצליח גם באירופה אבל גם אז לא לבנות עליו יותר מדי ולא ללכת על זה כשיטה לבנות את הקבוצה
07 דצמבר 2014, 15:12
07 דצמבר 2014, 15:12
refael כתב:הייתי מחזיר את ניק קיינר מדלי.
07 דצמבר 2014, 15:16
07 דצמבר 2014, 15:22
my man כתב:refael כתב:הייתי מחזיר את ניק קיינר מדלי.
![]()
![]()
07 דצמבר 2014, 15:28
refael כתב:my man כתב:refael כתב:הייתי מחזיר את ניק קיינר מדלי.
![]()
![]()
תכלס?? הוא מה שאנחנו צריכים שחקן הגנה טוב ריבאונדר קליעה מ-3, חוץ מזה נתן עונה טובה מאוד שנה שעברה במלאגה.
07 דצמבר 2014, 15:35
refael כתב:my man כתב:refael כתב:הייתי מחזיר את ניק קיינר מדלי.
![]()
![]()
תכלס?? הוא מה שאנחנו צריכים שחקן הגנה טוב ריבאונדר קליעה מ-3, חוץ מזה נתן עונה טובה מאוד שנה שעברה במלאגה.
07 דצמבר 2014, 15:54
07 דצמבר 2014, 16:01
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אז מה שאתם עושים זה "לרדת לרמה של ההנהלה" כי גם שחקנים מסוג היינס ולינהארט וגם שחקני ליגה לא צריכים להיות פה (הכוונה לא בדרך קבע)
רוני, גם שחקנים כמו ארון ג'קסון אתה לא יכול להביא. אני חושב שבמצב הנוכחי, גם שחקן כמו דווין סמית' שהיה אחד השחקנים הטובים ביורוקאפ אי אפשר להביא.
מה שאני (ואחרים) אומרים פה זה שאם האלטרנטיבה היא להביא שחקנים בליגה של היינס, אז אפשר לוותר על הסקאוטינג ולהביא שחקנים מהליגה, כי לא חסרים בליגה שחקנים ברמה של היינס וטובים ממנו.
07 דצמבר 2014, 16:02
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אז מה שאתם עושים זה "לרדת לרמה של ההנהלה" כי גם שחקנים מסוג היינס ולינהארט וגם שחקני ליגה לא צריכים להיות פה (הכוונה לא בדרך קבע)
כולם פה יודעים מה צריך לעשות. איך זה עוזר לנו?
07 דצמבר 2014, 16:11
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:אז מה שאתם עושים זה "לרדת לרמה של ההנהלה" כי גם שחקנים מסוג היינס ולינהארט וגם שחקני ליגה לא צריכים להיות פה (הכוונה לא בדרך קבע)
רוני, גם שחקנים כמו ארון ג'קסון אתה לא יכול להביא. אני חושב שבמצב הנוכחי, גם שחקן כמו דווין סמית' שהיה אחד השחקנים הטובים ביורוקאפ אי אפשר להביא.
מה שאני (ואחרים) אומרים פה זה שאם האלטרנטיבה היא להביא שחקנים בליגה של היינס, אז אפשר לוותר על הסקאוטינג ולהביא שחקנים מהליגה, כי לא חסרים בליגה שחקנים ברמה של היינס וטובים ממנו.
אני חושב שאתה די מגזים
אני מאמין שסגל עם זרים כאלה יעלה בערך כמו הסגלים של השנים האחרונות עם שבעה זרים שרובם בינוניים להחריד
שחקני גבול NBA לא תמיד יקרים ואפילו השנה ראינו את אנדרסון מגיע לז'לגיריס וגם טריי תומפקינס משחק בניז'ני עבור 200 אלף דולר (סתם זורק דוגמאות)
גם ביורוקפ אתה יכול למצוא שחקנים טובים שאפשר להחתים ב-700 אלף דולר וכנ"ל כאלה שלא מצליחים בקבוצות החזקות ביורוליג
07 דצמבר 2014, 16:19