המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:פליקס , גם אני הייתי מעדיף אותם על סלוטר אבל זה לא אותו סדר גודל של סכומים .
אגב סלוטר לא שוחרר מירושלים בגלל סמים אלא בגלל שהביא בחורה לחדר במלון במשחק חוץ....
cannon כתב:אראדורי עוזב את גאלא. יכול להתאים כגארד אצלנו? דרך אגב מדברים על שיחות עם אידסון לקאמבק. .
yzafrir כתב:אני לא בטוח שיביאו עוד גארד , נראה לי שימשיכו לתת צ'אנסים להיינס ...
אם סלוטר אכן יחתום אז אני הייתי עדיין מנסה להביא עוד 4-3 עם קליע מבחוץ . אלא אם יש איזה רכז איכותי פנוי...מקל כל כך יכל להתאים לסגל הזה , איזה באסה
שחף כתב:יופי שלא משלמים לו משכורת, במדריד המשכורת מגיעה בזמן. אתה חושב שמכבי היחידה שתרצה אותו? למה שהוא יבוא בשביל סוכריה על מקל שג'וניור מציע?
זה ת'כלס השחקן שצריך לבוא, לא עוד תואם ת'יוס כמו סלוטר. ואז אפשר יהיה לפתוח את הרחבות בשביל סופו ובשביל החדירות של פארגו. חבל שהסיכוי שהוא יגיע הוא בערך כמו הסיכוי שסופו יקלע שלשה.
yzafrir כתב:אני לא בטוח שיביאו עוד גארד , נראה לי שימשיכו לתת צ'אנסים להיינס ...
אם סלוטר אכן יחתום אז אני הייתי עדיין מנסה להביא עוד 4-3 עם קליע מבחוץ . אלא אם יש איזה רכז איכותי פנוי...מקל כל כך יכל להתאים לסגל הזה , איזה באסה
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], מרסר, עידן ו־31 אורחים