קודי כתב:קובי כתב:אני עם חביב בעניין הזה. הפעם דווקא ישיבה על הגדר היא הדבר הנכון לעשות. כמובן שיש לבדוק ולנסות שחקנים כל הזמן, אבל אני חושב שזה עדיף מאשר להביא שחקן פשרה.
לתפיסתי, מכבי בכלל לא צריכה להחתים שחקנים המיועדים לשנה בלבד. כאלה שהחתימו כברירת מחדל, ו"אם ישתפרו, אז נחתים לעוד עונה".
משמע, ללא קשר לכל סאגת ה-NBA הקיץ, אין צורך להביא שחקן, רק בשביל להביא שחקן. הישיבה על הגדר הפעם נראית לי פשוט מושכלת יותר נוכח המצב ב-NBA.
אם מכבי לא צריכה להחתים שחקן רק לשנה אז בטח שלא רלוונטי להחתים כאלה שרוצים אופציית יציאה ל-NBA, כי הם בוודאות לא יחתמו כאן לשנתיים. אבל תמשיך להאמין לפדרמן ותאמין לו גם כשבעוד שלושה חודשים הוא יטען שאין שחקנים בשוק ולכן לא מצרפים אף אחד. אני לא אומר שצריך להחתים כל שחקן אבל צריך למצוא אחד כזה שהוא טוב יותר מאוחיון וזו לא חוכמה גדולה, אחרת כשפארמר יעזוב נהיה עם קו אחורי פשוט מזעזע שאוחיון הוא הרכז המוביל שלו.
גם כשארויו חתם זה היה עם אופצייה לעונה נוספת. אני מאמין שאפשר להגיע לזה גם עם שחקני ה-NBA השובתים. וגם אם לא, שחקנים כמו ברוקס או ת'ורנטון לעונה חד פעמית, זו חריגה מקובלת בעיניי. לא בכל יום באים לכאן שחקני חמישייה ב-NBA.
זה לא קשור לאמונה בפדרמן. אתה נכנס כאן ללופ שלילי שאין לו קשר כתגובה למה שכתבתי.
שנינו יודעים שאוחיון לא יהיה הרכז הפותח של מכבי, כשעל הספסל נמצאים פאפאס ושייר העדיפים. גם את סמית' ניתן להזיז לעמדה 2 במידת הצורך.
ואם לא הייתי ברור - בוודאי שלמכבי חסר גארד בסגל הנוכחי וכפי שאמרתי בעבר - הוא יישאר רעוע מאוד לאחר עזיבתו של פארמר.
עם זאת, להחתים שחקן ברירת מחדל זה לא עדיף ולא יקח את הקבוצה למקום טוב בעיניי.