המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:פארגו היה מצויין הערב
עדיין היו לו כמה זריקות מעצבנות אבל הוא ניהל מצויין ובאחריות את המשחק וסוף סוף התחיל לחדור
מקווה מאוד שימשיך בכיוון הזה כי זה החיזוק הכי גדול שאנחנו נקבל
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:פארגו היה מצויין הערב
עדיין היו לו כמה זריקות מעצבנות אבל הוא ניהל מצויין ובאחריות את המשחק וסוף סוף התחיל לחדור
סוף סוף אפשר להגיד על פארגו שהיה לו ערב של החלטות טובות
גם חדר בלי סוף, גם זרק רק שתי שלשות, גם אם לאנדסברג והיינס לא היו קופאיות אצל רמי לוי היו לו הרבה יותר מ-2 אסיסטים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:פארגו היה מצויין הערב
סוף סוף אפשר להגיד על פארגו שהיה לו ערב של החלטות טובות
גם חדר בלי סוף, גם זרק רק שתי שלשות, גם אם לאנדסברג והיינס לא היו קופאיות אצל רמי לוי היו לו הרבה יותר מ-2 אסיסטים
החידה הכי גדולה בעולם הכדורסל השנה היתה למה הוא בקושי חודר לסל
הוא יכול להשיג כל כך הרבה נקודות מהחדירות לסל ובמקום זה הוא העדיף לקחת זריקות אגו הזויות
refael כתב:נראה לי בשני המשחקים האחרונים השתחרר איזה בורג אצלו
חודר,לא זרק הרבה שלשות,מפרגן לחברים והכי חשוב הנהיג את הקבוצה.
גם בתחילת המשחק לקח את כולם לשיחה וגם בפסק זמן הראה מנהיגות רק שימשיך ככה כי פארגו טוב זה מכבי שיכולה להתמודד עם כל קבוצה
אדם כתב:הזכרון של רובכם קצר ,אבל מי שזוכר ,פארגו בתקופת בלאט סופסל מלא ויצא על כל טעות ועל כל שטות ,אני גם זוכר שהעירו על זה פה בפורום ,הוא עבר סדרות חינוך על ימין ועל שמאל ,אפילו אמרנו למה פרקניס מקבל יותר קרדיט ממנו ולגיטימציה .
פארגו יצא על כל דבר וניסה להישתפר ולשנות כדי שבלאט יכניס אותו ,הוא גם ידע שיש בעל בית ומאמן שהוא לא פראיר ,הפעם פארגו חזר אם פוזה ואיזה מנירות של כוכב,שאין להם גיבוי ,ובתחושה שהוא יותר גדול מכולם ,ובמקום להוריד לו את זה ,עוד העצימו לו את זה והישתחוו במקום לעשות ההיפך עוד הוא עושה לנו טובה,הוא לא מפסיק אם ההצגות והפרצופים ומה לא ,אבל הכי חשוב שאין לזה גיבוי ביכולת ,הוא כרגע כשלון ואכזה ,ובחיכם מה אתם ילדים בני 4?אני לא מתלהב מכל הסלים של הסיבוב וכל החרטה הזאת,זה לא כדורסל וזה לא יביא אותנו לכלום ,הוא מאבד מלא הוא לא דוחף קדימה ,הוא לא יעיל ולא מביא אותנו לשום מקום ,הוא מכדרר מכדרר ואז נשאר 10 שניות הוא מעביר תכדור וזהו סימתי את שלי כזה.
גם בחדירות הוא לא מצליח לעבור שחקן הוא מגיע אם השחקן ואז עושה מין השעיה כזאת ,גם הקראוסבר שלו שקוף ,כל הזמן באותו סיטואציה וכל הזמן מצד שמאל לימין ,הוא חייב להתחיל לזרוק חצי מרחק .
כולי תקווה שמשו יקרה איתו וזה היתפך ,רק יש לי הרגשה שכרגע שהרמה עולה ,גם האגו שלו והוא עוד יותר ירצה להוכיח לבד.
ankram כתב:הבחור נותן ביד אחת ומחרב באחרת. מוסר הלי הופ מדהים ומצד שני מאבד כדורים סדרתי ומנהל רע במיוחד בהתקפה העומדת.
כל הכישורים ההתקפיים שלו לא באים לידי ביטוי במשחק העומד אולי חלק מהסיבה שמסינה לא נתן לו לשחק.
אכזבה מאד קשה.
roy1000 כתב:ankram כתב:הבחור נותן ביד אחת ומחרב באחרת. מוסר הלי הופ מדהים ומצד שני מאבד כדורים סדרתי ומנהל רע במיוחד בהתקפה העומדת.
כל הכישורים ההתקפיים שלו לא באים לידי ביטוי במשחק העומד אולי חלק מהסיבה שמסינה לא נתן לו לשחק.
אכזבה מאד קשה.
פארגו ממשיך בעונה החלשה שלו. החלק הכי מאכזב אצלו זה שהוא לא מסוגל ליצור לעצמו מצבי קליעה ביורוליג, בטח שלא מול הקבוצות החזקות יותר. בעונת בלאט היה לו משחק חצי מרחק מצויין. לא יודע לאן זה מעלם.
roy1000 כתב:er79 כתב:אמרתי זאת לא פעם. הוא צריך את מקל לידו. פשוט מאוד.
אז אתה למעשה אומר שבלי עוד שחקן של מליון דולר נטו לידו הוא לא שווה כלום? נראה לי שאם ככה, אז עדיף לוותר ולחפש שחקן שלא תלוי בעוד כוכב לידו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], WendelA ו־36 אורחים