המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הוזכר כמועמד (ספורט5 -> צרפת)
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2014
yzafrir כתב:אני ממש לא חושב כמוך . בשביל מקל לחתום בירושלים זו ירידה משמעותית מבחינה מקצועית . זה אומר מבחינתו שנתיים לא לשחק ביורוליג ולקחת אליפות ממכבי הוא כבר עשה את זה פעמיים עם שתי קבוצות שונות ופחות מפוארות מהפועל ירושלים ככה שזה לא האתגר שהוא מחפש.
גם מבחינה כספית מה שירושלים יכולה לתת לו זה פחות או יותר מה שמכבי יכולה וגם אם יתנו יותר זה לא ברמה כזאת שהוא יוותר על האתגר המקצועי במכבי.
אני חושב שגם מבחינה מקצועית הוא יגיע למכבי בסיטואציה מעולה מבחינתו כשהוא באמת מקבל את ההזדמנות לתפוס את המושכות ולהיות הרכז המוביל של הקבוצה
מקאדו 3 כתב:מי מהמר תוך כמה זמן תצא הודעה
מכבי החליטה : ממשיכים עם מה שייש .
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני ממש לא חושב כמוך . בשביל מקל לחתום בירושלים זו ירידה משמעותית מבחינה מקצועית . זה אומר מבחינתו שנתיים לא לשחק ביורוליג ולקחת אליפות ממכבי הוא כבר עשה את זה פעמיים עם שתי קבוצות שונות ופחות מפוארות מהפועל ירושלים ככה שזה לא האתגר שהוא מחפש.
גם מבחינה כספית מה שירושלים יכולה לתת לו זה פחות או יותר מה שמכבי יכולה וגם אם יתנו יותר זה לא ברמה כזאת שהוא יוותר על האתגר המקצועי במכבי.
אני חושב שגם מבחינה מקצועית הוא יגיע למכבי בסיטואציה מעולה מבחינתו כשהוא באמת מקבל את ההזדמנות לתפוס את המושכות ולהיות הרכז המוביל של הקבוצה
אני לא בטוח שמקל רואה את הדברים כמוך. הוא קרוב לוודאי מחפש מקום להעביר חצי עונה ולחזור לליגת הקיץ או למחנות בעונה הבאה. לדעתי הוא יילך אחרי הכסף. יש בו גם משהו שתמיד היה אנטי-מכבי והוא הודה בזה לא מעט פעמים.
בשורה התחתונה, להביא את מקל יהיה נחמד, אבל אני לא חושב שמקל במקום אוחיון משנה את מכבי מהקצה אל הקצה.
מקאדו 3 כתב:מי מהמר תוך כמה זמן תצא הודעה
מכבי החליטה : ממשיכים עם מה שייש .
my man כתב:יש שמועות שמשאירים את מאריץ'...
roy1000 כתב:my man כתב:יש שמועות שמשאירים את מאריץ'...
מעניין. באותו שכר? לא נשמע לי הגיוני. מאריץ' לא שווה 50 אלף דולר לחודש.
Roni1 כתב:roy1000 כתב:my man כתב:יש שמועות שמשאירים את מאריץ'...
הוא הרוויח עד עכשיו 50 אלף דולר לחודש?
Roni1 כתב:roy1000 כתב:my man כתב:יש שמועות שמשאירים את מאריץ'...
הוא הרוויח עד עכשיו 50 אלף דולר לחודש?
RonB כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוזכר כמועמד (ספורט5 -> צרפת)
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2014
חשבתי עליו לא מזמן כאופציה לחיזוק. לדעתי אופציה לא רעה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים