אם המצב ממשיך אז אני בעד להביא אותו לפה...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:איזה הזוי מה שקורה עם כספי-אין דיווח על פציעה וחיפשתי אולי הוא רב עם המאמן וגם לא מצאתי..
roy1000 כתב:my man כתב:איזה הזוי מה שקורה עם כספי-אין דיווח על פציעה וחיפשתי אולי הוא רב עם המאמן וגם לא מצאתי..
הוא חתום בקינגס עד סוף העונה. נראה לי שהוא יבקש טרייד אם לא ישתנה מצבו.
jol9 כתב:הNBA זאת ליגה אכזרית ולא מובנת. היום אתה כאן מחובר לקהילה, לאוהדים, לקבוצה, מחר אתה במרחק של 4 שעות טיסה בקור מקפיא,
בלי שאתה מכיר נפש אחת, וצריך להתחיל מחדש את הכל...
האמת שכספי הוא עדיין שחקן מצויין ובשיא הקריירה שלו. יכול להיות שגם עבורו הגיע הזמן להפסיק להיות זנב בNBA, ולעבור לאירופה
בשביל הכסף הגדול ותפקיד מרכזי.
הבעיה הגדולה של מכבי היא שיש לה את סמית' שיושב על אותה המשבצת עם עמרי, אבל בגדול אולי הגיע הזמן עבורו לחזור.
roy1000 כתב:jol9 כתב:הNBA זאת ליגה אכזרית ולא מובנת. היום אתה כאן מחובר לקהילה, לאוהדים, לקבוצה, מחר אתה במרחק של 4 שעות טיסה בקור מקפיא,
האמת שכספי הוא עדיין שחקן מצויין ובשיא הקריירה שלו. יכול להיות שגם עבורו הגיע הזמן להפסיק להיות זנב בNBA, ולעבור לאירופה
הבעיה הגדולה של מכבי היא שיש לה את סמית' שיושב על אותה המשבצת עם עמרי, אבל בגדול אולי הגיע הזמן עבורו לחזור.
אני לא חושב שכספי מוכן לוותר עדיין. הוא הראה שהוא שווה 15 דקות ב- NBA. קבוצה כמו שיקגו יכולה מאוד להיעזר בו.
שמואל1 כתב:אני הבנתי שכספי בכלל פצוע.
jol9 כתב:roy1000 כתב:my man כתב:איזה הזוי מה שקורה עם כספי-אין דיווח על פציעה וחיפשתי אולי הוא רב עם המאמן וגם לא מצאתי..
הוא חתום בקינגס עד סוף העונה. נראה לי שהוא יבקש טרייד אם לא ישתנה מצבו.
הNBA זאת ליגה אכזרית ולא מובנת. היום אתה כאן מחובר לקהילה, לאוהדים, לקבוצה, מחר אתה במרחק של 4 שעות טיסה בקור מקפיא,
שמואל1 כתב:אני הבנתי שכספי בכלל פצוע.
לגבי לברון ג'יימס- בהחלט ניכרת ירידה משמעותית ביכולת האתלטית, אבל זה טבעי. הוא יהיה חייב לסגל לעצמו קליעה יותר יציבה כי מין הסתם הוא ילך ויעשה פחות אתלטי משנה לשנה.
הוא כמובן שונה בתכלית מטים דאנקן, שאף פעם לא התבסס על אתלטיות אלא על חוכמת משחק.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני הבנתי שכספי בכלל פצוע.
לגבי לברון ג'יימס- בהחלט ניכרת ירידה משמעותית ביכולת האתלטית, אבל זה טבעי. הוא יהיה חייב לסגל לעצמו קליעה יותר יציבה כי מין הסתם הוא ילך ויעשה פחות אתלטי משנה לשנה.
הוא כמובן שונה בתכלית מטים דאנקן, שאף פעם לא התבסס על אתלטיות אלא על חוכמת משחק.
ספורטאים גדולים יודעים להתגבר על קשיים ותקלות אובייקטיביים שקורים בדרך.
כמו שג'ורדן הפך מסלאשר לשחקן לואו והיי פוסט כך גן לברון ימצא את הדרכים שלו.
זאת שטות די גדולה לחשוב אחרת.
דא טימי בכלח לא בנוי על חוכמת משחק. הוא לא רכז אלא סנטר. השינוי המרכזי שהוא עשה הוא הסבה לעמדה 5 מעמדה 4 הקלאסית שלו
שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
מה הסיכוי שינחת אצל בלאט? זה יכול להיות חיזוק אדיר לקאבס, במיוחד בהגנה שלא כל כך קיימת.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני הבנתי שכספי בכלל פצוע.
דא טימי בכלח לא בנוי על חוכמת משחק. הוא לא רכז אלא סנטר. השינוי המרכזי שהוא עשה הוא הסבה לעמדה 5 מעמדה 4 הקלאסית שלו
עדיין לא ניתן לדעת בשלב זה כיצד לברון יתמודד עם מגבלות הגיל.
יכול להיות שהוא אכן יידע להתגבר על הקשיים, ויסגל לעצמו יכולות חדשות שיאפשרו לו להתמודד ברמות הגבוהות גם בגיל יותר מבוגר.
מצד שני, יכול להיות שהוא יאבד את זה כמו שקרה לעוד רבים וטובים לפניו.
ימים יגידו.
לגבי טים דאנקן- מה שניסיתי להגיד זה שדאנקן אף פעם לא היה שחקן אתלטי, ולכן ה"גרסה הזקנה" שלו לא עברה שינוי גדול במיוחד. הוא עדיין אותו שחקן אפקטיבי בצבע ושומר מצויין ולדעתי מדובר בפרמטרים שמצביעים בגיל הזה בעיקר על חוכמת משחק.
סנטר אתלטי כמו דיוויד הווארד, למשל, צפוי לסיים את הקריירה הרבה יותר מוקדם או לכל הפחות להיות הרבה פחות אפקטיבי לעת זקנה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני הבנתי שכספי בכלל פצוע.
עדיין לא ניתן לדעת בשלב זה כיצד לברון יתמודד עם מגבלות הגיל.
יכול להיות שהוא אכן יידע להתגבר על הקשיים, ויסגל לעצמו יכולות חדשות שיאפשרו לו להתמודד ברמות הגבוהות גם בגיל יותר מבוגר.
מצד שני, יכול להיות שהוא יאבד את זה כמו שקרה לעוד רבים וטובים לפניו.
ימים יגידו.
לגבי טים דאנקן- מה שניסיתי להגיד זה שדאנקן אף פעם לא היה שחקן אתלטי, ולכן ה"גרסה הזקנה" שלו לא עברה שינוי גדול במיוחד. הוא עדיין אותו שחקן אפקטיבי בצבע ושומר מצויין ולדעתי מדובר בפרמטרים שמצביעים בגיל הזה בעיקר על חוכמת משחק.
סנטר אתלטי כמו דיוויד הווארד, למשל, צפוי לסיים את הקריירה הרבה יותר מוקדם או לכל הפחות להיות הרבה פחות אפקטיבי לעת זקנה.
ניתן להעריך בסבירות די גדולה, שהוא ימשיך להיות שחקן על גם בשנים הבאות. אתה מדבר כאילו מדובר בטרייסי מגריידי ולא באחד הכדורסלנים הגדולים
בהיסטוריה.
כמו שג'ורדן, קובי, שאק, אולג'וון, דאנקן, מאלון, סטוקטון, נאש, בירד ומג'יק יידעו לשלוט בליגה גם הרבה אחרי גיל 30, אין שום סיבה שלברון לא ייעשה את זה.
למעשה הסיכוי שלברון יילך וידעך ויהפוך להיות סתם עוד שחקן, נמוך יותר מהסיכוי שתקבל טלפון מאראלה.
jol9 כתב:ברור שאין לנו דרך לדעת. אין דרך לדעת שום דבר ממה שיהיה מחר. אבל יש דרך להעריך ואפילו בסבירות גבוהה.
אני אשאל אותך אחרת - מה הם הסיכויים לדעתך שלברון יהפוך להיות לסתם עוד שחקן, נניח בעוד 3 שנים (כשיהיה בן 33).
להערכתי זה בערך 99-1 שהוא יהיה שחקן גדול ודומיננטי בליגה הזאת בעוד 3 שנים (לדעתי גם בעוד 6 שנים, אם ייבחר לשחק כ"כ הרבה).
חנו'ש כתב:שמואל, שאני אבין, אתה מנסה לרמוז שלברון זקן??![]()
יש לנו עוד שבוע בדיוק עד שאנחנו מחליפים קידומת!! אנחנו עדיין בשנות ה-20 שלנו, ולא, אני לא בהדחקה!!![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־20 אורחים