ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי אדם » 24 דצמבר 2014, 01:17

אני לא יודע לגבי סכומים מדויקים,אבל גם אם מקל לא יגע בכדור השנה הוא מקבל מספיק כסף מדאלס קרוב ל2 מליון דולר וגם לשנה הבאה.
אז אם הוא כזה ונלחם על כל דולר ומעדיף לנפנף מגבות בדי ליג מאשר לשחק כדורסל אמיתי ותחרותי ,אז שישאר שם ,הוא לא לאנגפורד,לאנגפורד בכיף היה בא למכבי בשביל הסכומים האלה ,וריס בכלל היה חותם כבר מזמן ,אבל איתם צריך להיתלבט ולחשוב ולבלבל בביצים כי הם לא מוכחים הם לא שוים תסיכון ,אני לא מבין איך ההנהלה הזאת עובדת,אבל מה שבטוח שלא מקצוןעי.
אני רוצה כל שחקן במצב של מכבי,גם מקל הוא הרבה יותר טוב ממה שמכבי תביא אם זה לא הוא ,ברור שבשוק חופשי הוא אולי מקום 20 אצלי ,אבל אצל מכבי זה או מקל או מאריץ,ואני מעדיף שחקן שיכול לשחק כדורסל,אני גם מאמין שמקל יעזור לנו בהגנה ובפיק אנרול.
לגבי גו אלכסנדר אני מאוד אשמח שיבוא שוב ,הוא שחקן טוב גם אם הוא לא בדיוק קלעי ,מבחינת מאסה הוא חזק לא פחות אם לא יותר מסלוטר ,לגבי יצירת נקודות ,הרבה יותר מגוון וגם אינטילגנט במשחק שלו ,סלוטר זה טיוס ,טיוס מתישהו יתעורר אני מקווה .
לגבי חיזוק נוסף היתי שמח להעיף את הינס לינהראט ומאריץ ,ולהביא גארד טוב סקורר במקום היינס ואת מקל ואת ראדוליצה ואלכסנדר ,זה לדעתי החיזוק הנכון,למרות שגם פה אין קלעי אבסולוטי,אבל אפשר לחיות אם זה ,זה אולי נראה משוגע ומלא כסף ופנטזיות ,נכון אולי אצל מכבי אבל בקבוצת כדורסל נורמלית אבל זה ממש לא ככה ,וזה בונה לנו קבוצה פיזית גבוהה חזקה ומגוונת ,וקבוצה לטווח הרחוק ,ככה אם הסגל הזה בכל מקרה ניצטרך שנה הבאה להוסיף ולשנות 60 אחוז מהסגל ולהשקיע כסף בפיצויים לשחקנים ולהחתים חדשים,למה לא לעשות שינויים עכשיו שיש שחקנים על המדף שיכולים לעזור ולשנות ,זה רק לשנות חשיבה ולצאת מהקופסה,לא צריך לחכות אם יש מישו טוב תביא .4
נקודה נוספת שאני רוצה לגעת ולחזור אליה ,זה מקל ,מקל כל הזמן אוהב להגיד שהוא אוהב אחריות ושהוא שחקן מוביל ושהוא כבר עשה מספיק ,אני גם אוהב לשמוע אותו אומר תשטות שלהיות שחקן של 15 דקות באנביאי זה אותו דבר כמו להיות שחקן מוביל באירופה של 30 דקות ,זה פשוט מראה לי תחוסר הבנה שלו ותטיפשות שלו ,הוא פשוט לא מבין תכדורסל,שישאל את ארויו ואת פארמר ,שהם שיקחו יותר ממנו באנביאי ,אם זה באמת אותו דבר ,וזה באמת נקרא להוביל ,באירופה כל משחק תחרותי וחשוב ,ולהיות אם לחץ עליך ולהוביל ,ולדעת שאסור לטעות ושצריך לנצח ,זו הרגשה אחרת לגמרי גם בגוף וגם בראש ,להכינס ל4 דקות פה 3 שם באנביאי ולהיות נטול דאגות ,ולהשוות את זה למשחק יורוליג??זה הזוי,הוא גם כבר לא רגיל להיות בדופק רציני ,שזה גם דבר שצריך לחשוב עליו ,לא בדופק רציני ,לא בכושר משחק של לשחק במשך זמן ממושך ולנהל משחק,בקיצור אני בטוח שאם וכאשר הוא יווחה את זה פעם אחת ,הוא יבין שאנביאי ברמה מסוימת נופלת ממשחקי יורוליג ,ובמיוחד שאתה שחקן שולי שולי שולי.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 24 דצמבר 2014, 01:18

דרך אגב מכבי כרגע במשא ומתן ,יפגשו כמה פעמים אם הסוכן הוא יעביר הם יעבירו ,אם יגיעו לעמק השווה ,הוא יהיה כאן ,כרגע זה רק ענין של כסף ויציאות לאנביאי ,מקל רוצה להגיע
אדם

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 דצמבר 2014, 01:24

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ב-ONE טוענים שהשכר של מקל (אם וכאשר) יהיה חצי מליון נטו
קצת קשה לי להאמין

סכומים שלא נראו פה שנים

בשנים אתה מתכוון לשנה וחצי מאז שאליהו עזב?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 24 דצמבר 2014, 02:04

זה לא ברור שהעסקה עם מקל תיפול בסופו של דבר בגלל פערים כספיים?
אני כל כך מריח את זה קורה.. זה הכי מתאים לפדרמן.
נשבע שאם הוא נוחת פה אני אהיה הכי מופתע שיש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2014, 02:09

מקל אמור לייצב את הרוטציה.
עמדות 1-2 מכוסות בלעדית על ידי גל ויוגב ופארגו והיינס בהתאמה.
עמדה 3 מכוסה על ידי סמית׳ ולנדסברג.
עמדה 4 על ידי רנדל ואלכסנדר כשסמית׳ יכול וצריך לתת דקות בעמדה הזאת בהרכבים מסוימים.
עמדה 5 תיסגר כמו שנפתחה, עם סופו טיוס ומאריץ׳. אני סבור שלא יוחלף ובצדק- לדעתי גם יוכל עוד לתרום כשניתקע מול גוף גדול.

זה סגל חזק ויציב משמעותית משהיה ועם היררכיה יציבה ושקט תעשייתי יש למי שכבר פה את הבמה לפרוח.
הרי לכולם ברור שלפארגו, היינס, סופו, טיוס ומאריץ׳ יש עוד הילוכים בגיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yehooda » 24 דצמבר 2014, 02:37

אני באמת לא מבין מה הבהלה בהחתמת גל מקל? הרי לא מדובר באיזו מניה בטוחה. גל הרי לא באמת השתפר בקליעה וזה מה שבאמת מכבי צריכה קלעי איכותי שיפתח את ההגנה וימנע דאבל אפ על סופו. חוץ מזה מה שיתן גל נותן כבר עכשיו יוגב. ואם השמועות נכונות לגבי השכר העתידי של גל (500K נטו) זה בכלל פשע לחשוב עליו כאופציה. לדעתי אין אף שחקן ישראלי למעט כספי שראוי לשכר גבוה שכזה. כי זה אומר שמכבי תצטרך לשלם עליו מיליון דולר ברוטו.
ג'ו אלכסנדר הוא אומנם נעלם אבל לדעתי הסיכון לגביו נמוך בהרבה. גם בגלל שהוא גילה יכולת טובה בדיליג בעיקר במקומות שמכבי חסרה בגבוהים שזה קליעה בג'אמפ שוט מחצי מרחק וחסימה באיכות גבוה וגם בגלל העלות הנמוכה יחסית. המקום שבו ג'ו אלכסנדר הוא בבחינת נעלם הוא ההשתלבות המיידית בקבוצה והיכולת האמיתית שלו מול פוורדים פיזיים וחזקים ביורוליג ובמחיר שלו זה הימור שמכבי יכולה לקחת.
yehooda

הודעהעל ידי rc4991 » 24 דצמבר 2014, 08:41

אני עוד לא יודע איך לאכול את ההגעה שלו (אם וכאשר)
הוא ישראלי, מנהל משחק מצויין, שומר גדול וחודר טוב ושחקן שיכול לעלות בחמישיה לשנים הקרובות
מצד שני יש כבר את אוחיון (שלדעתי לא ברמה של מקל אבל מביא את אותם דברים בערך) וחסר לנו קלעי בצורה נואשת

אם הוא יצליח אצלנו אולי אעדיף שלא יחתימו את אוחיון ויוסיפו גארד זר קלעי שישלים דקות עם מקל ופארגו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 דצמבר 2014, 08:47

החציל האצטקי כתב:מקל אמור לייצב את הרוטציה.
עמדות 1-2 מכוסות בלעדית על ידי גל ויוגב ופארגו והיינס בהתאמה.
עמדה 3 מכוסה על ידי סמית׳ ולנדסברג.
עמדה 4 על ידי רנדל ואלכסנדר כשסמית׳ יכול וצריך לתת דקות בעמדה הזאת בהרכבים מסוימים.
עמדה 5 תיסגר כמו שנפתחה, עם סופו טיוס ומאריץ׳. אני סבור שלא יוחלף ובצדק- לדעתי גם יוכל עוד לתרום כשניתקע מול גוף גדול.

זה סגל חזק ויציב משמעותית משהיה ועם היררכיה יציבה ושקט תעשייתי יש למי שכבר פה את הבמה לפרוח.
הרי לכולם ברור שלפארגו, היינס, סופו, טיוס ומאריץ׳ יש עוד הילוכים בגיר.

אני מסכים איתך . לדעתי שחקן כמו מקל ( קבוצתי מטיבעו) יכול רק לעזור לשחקנים כמו פארגו והיינס .
בכלל , אם לוקחים בחשבון את השיפור בכושר ובחיבור של השחקנים בזמן האחרון אז תוספת של שחקן כמו מקל וגם אלכסנדר די בטוח שלא יפגע במרקם אלא רק יוסיף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 24 דצמבר 2014, 08:51

רוני , מקל מנהל משחק טוב יותר מיוגב ויש לו גם יתרונות פיזיים על יוגב כך שהוא יכול לעשות גם מהלכי פוסט אפ על המרכז של היריבה.
בכל מקרה זה טוב שיש לך שניים כאלו בקבוצה וזה יהיה נחמד לראות שני רכזים ישראלים צברים מובילים אותנו.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 24 דצמבר 2014, 09:21

yzafrir כתב:רוני , מקל מנהל משחק טוב יותר מיוגב ויש לו גם יתרונות פיזיים על יוגב כך שהוא יכול לעשות גם מהלכי פוסט אפ על המרכז של היריבה.
בכל מקרה זה טוב שיש לך שניים כאלו בקבוצה וזה יהיה נחמד לראות שני רכזים ישראלים צברים מובילים אותנו.

בסך הכל אני מסכים שזה יהיה נחמד אם שני ישראלים יאיישו את עמדת הרכז והיכולת של אוחיון בזמן האחרון גורמת לי להסכים שהוא יכול להיות רכז מחליף במכבי אבל הבעיה היא שאז לא יהיה לך גארד התקפי עם קליעה וזה הרבה הרבה יותר חשוב מלהחזיק ישראלי שלא יחדש לך כלום בקבוצה
מילא פארגו היה קלעי אבל גם הוא לא, ולא בא לי שהממוצע מחוץ לקשת של הגארדים שלנו יעמוד על 27 אחוז
לדעתי יהיה עדיף לתת למקל את עמדת הרכז, להעביר את פארגו לעמדה 2 ולהביא גארד זר התקפי עם קליעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 דצמבר 2014, 10:47

אני מסכים. ציינתי כבר כמה פעמים שיש לנו בעיה אקוטית מחוץ לקשת. מצד שני מקל הוא נכס והוא ישראלי. הוא שומר טוב, לא כמו אוחיון אבל טוב, מוסר ומנהל משחק טוב יותר מאוחיון, יודע לשחק פיק אנ רול ולהפעיל גבוהים, והוא ווינר. מצד שני קליעה רעה. מי שייפגע לדעתי מהמהלך זה נטו אוחיון. פארגו יוסט לעמדה 2. לא רואה מצב של חמישייה פותחת עם מקל ואוחיון. לכן אני טוען, במידה ומקל בא, בלי שום קשר למאריץ', אם ישוחרר או לא, מכבי חייבת קלעי איכותי מחוץ לקשת. עדיף שזה יהיה גבוה כי לא יודע עד כמה מאריץ' יכול לתרום לנו. אלכסנדר הוא סימן שאלה גדול, הטווח שלו הוא חצי מרחק, לא שלשות. יש פה בעייתיות. בגלל זה טענתי שאפילו אם יבוא שחקן חד מימדי, שכל מה שהוא יודע לעשות זה לעלות מהספסל ולתפור שלשות ברוטציות מסוימות, זה עדיף על כלום. שחקן מהסוג של קירק פני או מישהו אחר עם עלויות נמוכות. כנראה שלא יהיה לנו שחקן כזה, וחבל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 דצמבר 2014, 11:06

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ב-ONE טוענים שהשכר של מקל (אם וכאשר) יהיה חצי מליון נטו
קצת קשה לי להאמין

סכומים שלא נראו פה שנים

בשנים אתה מתכוון לשנה וחצי מאז שאליהו עזב?? :unsure

זה גם יותר ממה שליאור קיבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 24 דצמבר 2014, 12:19

אני לא בטוח שזה הכרחי קלעי שלשות דווקא בעמדה 2-1 כשלאנדסברג וסמית' קולעים ככה מבחוץ.
בינתיים מכבי ניראת לא רע משלשות העונה , השאלה זה מי יקלע שלשת מאני טיים כמו בלו ואת זה אי אפשר לדעת עד שיגיע הרגע.
גם הגארדים יודעים לקלוע שלשות ו אפילו חשובות כמו שפארגו קלע כבר העונה רק שלהם יש בעיהנשל יציבות .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2014, 12:34

אני חושב שקלעי טוב בקבוצה זה חשוב, אבל זה לא איזה חור מאוד גדול שישפיע יותר מדי על העונה הזאת.
ממילא, גם אם היה מגיע שחקן כזה, הוא היה מקבל כמות מצומצמת של דקות. כמה שינוי כבר אפשר לצפות משחקן כזה?

למכבי יש את הקלעים שלה. לא כולם גדולים ויציבים כמו בלו, למעשה אף אחד אפילו לא קרוב, אבל זה מה יש.

לדעתי הכיוונים של מכבי לחיזוק הם נכונים, וצריך רק לראות מה יצליחו לממש אם בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2014, 12:39

גם התפקוד של היינס כרול פלייר זה צעד נכון. הפונקציות שיידרש למלא יהיו אחרות ואולי כספוט שוטר ושחקן הגנה מהספסל הוא יהיה קצת יותר אפקטיבי גם ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2014, 12:42

החציל האצטקי כתב:גם התפקוד של היינס כרול פלייר זה צעד נכון. הפונקציות שיידרש למלא יהיו אחרות ואולי כספוט שוטר ושחקן הגנה מהספסל הוא יהיה קצת יותר אפקטיבי גם ביורוליג.

הבעיה שהקליעה שלו מאוד לא יציבה. דווקא לוגאן היה מושלם לתפקיד הזה בזמנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 דצמבר 2014, 12:44

yzafrir כתב:אני לא בטוח שזה הכרחי קלעי שלשות דווקא בעמדה 2-1 כשלאנדסברג וסמית' קולעים ככה מבחוץ.
בינתיים מכבי ניראת לא רע משלשות העונה , השאלה זה מי יקלע שלשת מאני טיים כמו בלו ואת זה אי אפשר לדעת עד שיגיע הרגע.
גם הגארדים יודעים לקלוע שלשות ו אפילו חשובות כמו שפארגו קלע כבר העונה רק שלהם יש בעיהנשל יציבות .

ממש לא מסכים. לנדסברג והיינס מפציצים בליגה, אף אחד מהם לא פקטור ביורוליג, גם לא התקפית. אי אפשר להגיד על סמית שהוא עודנו או שיהיה קלעי קלאץ' ביורוליג לאורך העונה. תעשה הבחנה בין היורוליג לליגה. אין לך כרגע ביורוליג שחקן מהזן הזה שאתה יכול לסמוך עליו בתחום הספציפי הזה. ויוני, אני בדעה שונה. לדעתי קלעי שלשות איכותי אחד לרפואה זה חיוני לקבוצה שרוצה לדבר חזק. התרומה היא לא רק השלשות, אלא גם הריווח, האפשרות לפתוח משחק לגבוהים וכו'.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 דצמבר 2014, 12:47

לנדסברג עושה 9 נקודות ב19 דקות ביורוליג. זה רחוק מאוד מלהיות נון פאקטור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2014, 13:02

er79 כתב:
yzafrir כתב:אני לא בטוח שזה הכרחי קלעי שלשות דווקא בעמדה 2-1 כשלאנדסברג וסמית' קולעים ככה מבחוץ.

ממש לא מסכים. לנדסברג והיינס מפציצים בליגה, אף אחד מהם לא פקטור ביורוליג, גם לא התקפית. אי אפשר להגיד על סמית שהוא עודנו או שיהיה קלעי קלאץ' ביורוליג לאורך העונה. תעשה הבחנה בין היורוליג לליגה. אין לך כרגע ביורוליג שחקן מהזן הזה שאתה יכול לסמוך עליו בתחום הספציפי הזה. ויוני, אני בדעה שונה. לדעתי קלעי שלשות איכותי אחד לרפואה זה חיוני לקבוצה שרוצה לדבר חזק. התרומה היא לא רק השלשות, אלא גם הריווח, האפשרות לפתוח משחק לגבוהים וכו'.

ההגיון שלך הוא נכון תאורטית, אבל פרקטית יש הרבה בעיות. אתה מדבר על מודל בלו, הבעיה היא שזה מודל שקשה מאוד למצוא.
היו לנו קלעים מעולים פה ושם כמו יסאייטיס, לוגאן וקירק פני למשל, אבל בסוף מה שהכריע זה היכולת שלהם לשחק כדורסל ולא רק לקלוע שלשות.

לדעתי, כשאתה מביא שחקן כזה, הסיכוי ליפול הוא גדול מאוד, בטח אם זה באמצע העונה, ואז מה שתקבל זה קבוצה עם קלעי מצויין
שיושב על הספסל ולא משחק, ואז בעצם לא שיפרת כלום.

למכבי יש קלעים לא רעים, ומספיק טובים בשביל שהשומרים לא יבואו לעזור על סופו. הבעיה הגדולה ביותר זה שאין לנו יותר מדי שחקנים
שיודעים להפעיל את החברים שלהם בצבע וגם לא בחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 דצמבר 2014, 13:03

דווקא אני חושבת שלתת ללאנדסברג את התפקיד של זה שעולה מהספסל לדפוק כמה צ'אקות ( ואין לו בעיה לעשות את זה, הוא לא צריך כצעט זמן להתחמם) זה לא רע בכלל.
הבחור הפך לקלעי די קטלני לאחרונה וגם אם הוא לא יציב הוא פותר לנו במשהו את בעיית הקליעה בקבוצה.

וכשיגיע המאני טיים יש את סמית' ופארגו שכנראה מסוגל לשים שלשה רק ברגעים מכריעים....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים