פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד מלפפונים חדש

24 דצמבר 2014, 13:14

חנו'ש כתב:דווקא אני חושבת שלתת ללאנדסברג את התפקיד של זה שעולה מהספסל לדפוק כמה צ'אקות ( ואין לו בעיה לעשות את זה, הוא לא צריך כצעט זמן להתחמם) זה לא רע בכלל.
הבחור הפך לקלעי די קטלני לאחרונה וגם אם הוא לא יציב הוא פותר לנו במשהו את בעיית הקליעה בקבוצה.

וכשיגיע המאני טיים יש את סמית' ופארגו שכנראה מסוגל לשים שלשה רק ברגעים מכריעים....

מסכים.
לנדסברג הוא שחקן קלאסי בשביל לעלות מהספסל ולספק אינסטנט אופנס.

24 דצמבר 2014, 14:14

ג'ו אלכסנדר סגר במכבי לפי הפרסומים. לא ברור עד כמה הוא יוכל לעזור.

24 דצמבר 2014, 14:20

מקל אשכרה דורש מליון דולר נטו לעונה. יפה לו. בורשטיין ואליהו קיבלו 750 אלף לפני כמה שנים וזה היה הכי הרבה שמכבי הסכימה לשלם לשחקן ישראלי. אם מכבי אכן תשלם סכומים כאלה, אז די בטוח שיוגב לא יהיה פה בעונה הבאה.

24 דצמבר 2014, 14:42

חנוש, חובת ההוכחה היא על סילבן. הוא לא הוכיח לי שהוא יכול לעשות את קפיצת המדרגה הזו ביורוליג לפי שעה. כרגע הוא לא מראה קמצוץ מהיכולות שהוא מראה בליגה - ביורוליג. מדובר בהבדלים תהומיים, וזה הזוי. יוני, אני מבין את הגישה שלך ומסכים איתה, אבל יש במכבי מספיק שחקנים עם חבילה ורסטילית ואופי, שיש להם כמה תכונות של משחק. אני לא מצפה לבלו, אבל בגלל שאם מקל בא אני חושב שאופי ותכונות ורסטיליות לא יהיו חסרות בקבוצה, מה שחסר לי זה שחקן, שגם אם הוא לא יהיה ורסטילי אלא חד ממדי - לפחות שייתן צ'אקות ויתרום לשטף ההתקפי. אין לנו שום שחקן כזה.

24 דצמבר 2014, 14:44

roy1000 כתב:ג'ו אלכסנדר סגר במכבי לפי הפרסומים. לא ברור עד כמה הוא יוכל לעזור.

איזה פרסומים? חוץ מהפרסומים של אתמול על החלפת טיוטות, לא ראיתי עדיין משהו חדש בעניין.

24 דצמבר 2014, 14:45

אם זה הסכומים לא טיוס ולא פישר יהיו פה חחח
אבל זכותו לבקש ,הרי באנביאי הוא מקבל את זה בלי לשחק ,בתאוריה יש תחרות עליו וקבוצות באירופה יהיו מוכנות לשלם עליו כאלה סכומים ,במציאות ממש לא ,זה רק מכבי וההזיות שהיא אוכלת ,שהיא באטרף אי אפשר לעצור את ההנהלה הזאתי ,חבל שהם לא היו באטרף כזה על לאנגפורד או רייס,מליון דולר בזמן שאפשר במליון דולר להביא זר שישנה לנו את העונה .
אני בכל זאת מאמין שזה יסגר בשכר הדרגתי שיעלה משנה לשנה בחוזה.

24 דצמבר 2014, 14:48

אני מקווה שתאכל את הכובע. לדעתי מקל הוא החתמה נהדרת, אם אכן יחתום.

24 דצמבר 2014, 15:03

er79 כתב:חנוש, חובת ההוכחה היא על סילבן. הוא לא הוכיח לי שהוא יכול לעשות את קפיצת המדרגה הזו ביורוליג לפי שעה. כרגע הוא לא מראה קמצוץ מהיכולות שהוא מראה בליגה - ביורוליג. מדובר בהבדלים תהומיים, וזה הזוי. יוני, אני מבין את הגישה שלך ומסכים איתה, אבל יש במכבי מספיק שחקנים עם חבילה ורסטילית ואופי, שיש להם כמה תכונות של משחק. אני לא מצפה לבלו, אבל בגלל שאם מקל בא אני חושב שאופי ותכונות ורסטיליות לא יהיו חסרות בקבוצה, מה שחסר לי זה שחקן, שגם אם הוא לא יהיה ורסטילי אלא חד ממדי - לפחות שייתן צ'אקות ויתרום לשטף ההתקפי. אין לנו שום שחקן כזה.

אתה מגזים עם לנדסברג.
כמה ישראלים אתה מכיר שנתנו 9 נקודות ב19 דקות ביורוליג ושליטה מוחלטת בליגה בגיל 24?

24 דצמבר 2014, 15:11

גם אם לאנדסברג לא מראה עדיין יציבות ויכולת ברמת ביורוליג , הוא עדיין יכול התקדם ולהשתפר . אבל כל שחקן שתביא בסכומים שמכבי מדברת עליהם יצטרך להוכיח את עצמו כך שעדיף כבר להמשיך להמר על לאנדסברג בתפקיד הזה.
לגבי מקל , מליון הוא לא יקבל בחיים במכבי וגם לא בקבוצה אחרת ביורוליג בשלב כזה של העונה.
750 לעונה יש מצב שכן , בכל זאת הוא מגיע בסיטואציה אחרת לגמרי מבחינתו ו מבחינת מכבי .

24 דצמבר 2014, 15:12

er79 כתב:
roy1000 כתב:ג'ו אלכסנדר סגר במכבי לפי הפרסומים. לא ברור עד כמה הוא יוכל לעזור.

איזה פרסומים? חוץ מהפרסומים של אתמול על החלפת טיוטות, לא ראיתי עדיין משהו חדש בעניין.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/663/ ... 620&loc=38

24 דצמבר 2014, 15:13

מי יאכל תכובע???

24 דצמבר 2014, 15:13

מכבי לא צריכה לתת לו מיליון דולר וגם לא 700 אלף
חצי מיליון זה מספיק עבורו וכמו שאדםאמר, עדיף להשקיע סכום כזה בזר הרבה הרבה יותר טוב

24 דצמבר 2014, 15:14

yzafrir כתב:גם אם לאנדסברג לא מראה עדיין יציבות ויכולת ברמת ביורוליג , הוא עדיין יכול התקדם ולהשתפר . אבל כל שחקן שתביא בסכומים שמכבי מדברת עליהם יצטרך להוכיח את עצמו כך שעדיף כבר להמשיך להמר על לאנדסברג בתפקיד הזה.
לגבי מקל , מליון הוא לא יקבל בחיים במכבי וגם לא בקבוצה אחרת ביורוליג בשלב כזה של העונה.
750 לעונה יש מצב שכן , בכל זאת הוא מגיע בסיטואציה אחרת לגמרי מבחינתו ו מבחינת מכבי .

הוא רוצה מליון דולר לעונה, כלומר 100 אלף נטו לחודש. זה אומר חצי מליון לעונה הנוכחית, אבל מליון בכל אחת מהעונות הבאות. סכומים חסרי תקדים לישראלי במכבי.
יהיה קשה מאוד למכבי במו"מ מול אוחיון ולנדסברג אם יתנו למקל סכומים כאלה. שלא לדבר על טיוס.

24 דצמבר 2014, 15:29

חנו'ש כתב:דווקא אני חושבת שלתת ללאנדסברג את התפקיד של זה שעולה מהספסל לדפוק כמה צ'אקות ( ואין לו בעיה לעשות את זה, הוא לא צריך כצעט זמן להתחמם) זה לא רע בכלל.
הבחור הפך לקלעי די קטלני לאחרונה וגם אם הוא לא יציב הוא פותר לנו במשהו את בעיית הקליעה בקבוצה.

וכשיגיע המאני טיים יש את סמית' ופארגו שכנראה מסוגל לשים שלשה רק ברגעים מכריעים....

אני חושב בדיוק את אותו הדבר.
קלע מקרי כזה או אחר, יידחק ברוטציה מאחורי רנדל אם יהיה בעמדה 4, מאחורי סמית' אם יהיה בעמדה 3, ומאחורי פארגו אם יגיע לעמדה 2.
שחקן כזה לא ישנה את פני הדברים, וגם לא יהיה זה שמשחק במאני טיים.
כמובן, שתמיד יש סיכוי שנפגע בינגו ונקבל את בלו גרסת 2.0, אבל זה סיכוי די קלוש כנראה.

יש את סמית', יש את לאנדסברג, את פארגו... רנדל יכול לשים שלשה, גם היינס וגם אוחיון. הפציעה של פניני פגעה מאוד בהקשר הזה, אבל
מה אפשר לעשות.

24 דצמבר 2014, 15:47

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:גם אם לאנדסברג לא מראה עדיין יציבות ויכולת ברמת ביורוליג , הוא עדיין יכול התקדם ולהשתפר . אבל כל שחקן שתביא בסכומים שמכבי מדברת עליהם יצטרך להוכיח את עצמו כך שעדיף כבר להמשיך להמר על לאנדסברג בתפקיד הזה.

הוא רוצה מליון דולר לעונה, כלומר 100 אלף נטו לחודש. זה אומר חצי מליון לעונה הנוכחית, אבל מליון בכל אחת מהעונות הבאות. סכומים חסרי תקדים לישראלי במכבי.
יהיה קשה מאוד למכבי במו"מ מול אוחיון ולנדסברג אם יתנו למקל סכומים כאלה. שלא לדבר על טיוס.

זה נכון אבל תמיד מכבי יכולה לתרץ את זה בכך שהרזומה שלו כולל ניסיון NBA . בכל מקרה מכבי תצטרך לשדרג להם את השכר אבל לא לרמות כאלו בגלל שהם כנראה לא יקבלו הרבה יותר במקומות אחרים . אני כבר לא רואה קבוצה כמו קובאן שתזרוק סכום כזה מטורף , ואני בטוח שהאין הגנה של סילבן לא יעלם מעיניהם של סקאוטים ו הוא גם לא יקבל הצעות ענק.
אני לא מדבר על מקרה כמו עונה שעברה שבטעות נזכה ביורוליג ואז כולם יעופו מכאן .
רוני , אתה כנראה לא הבנת אבל מכבי לא מתכוונת להציע את אותו סכום לזר במקרה שמקל לא יחתום . ישראלים צברים זה מקרה מיוחד אצל פדרמן...
זה או מקל ו אלכסנדר במלון נטו לשניהם או סלוטר ב300...

24 דצמבר 2014, 15:57

הכל במכבי ארוך ומסובך וזה לא משנה מה דעתי בענין ההחתמה ,אבל אני לא מבין למה אף פעם לא יכול לקרות במכבי שמסתימת פגישה או משא ומתן ובסוף פגישה יוצא חתימה ,טיק טק ,לא, הכל לאט לאט ,ואז מתפלאים שצצות הצעות נוספות?אי אפשר לסים לפה או לפה ?זהו הסוכן נסע ומה מכבי תתמהמה ואז כל הקולות במכבי מתחילים להיתערב .
ברור שמקל נתן הצעה והיא הצעה שכנראה ניתנת קצת לגמישות מבחינתו ויש לו מחיר אחרון ,אבל כמו שאנחנו מכירים את מכבי היא תנסה לסחוט ולסחוט ולגרום למקל להיצטער שנכנס למשא ומתן ,אני לא אומר את זה כי מקל איז\ה תותח כבר הבעתי דעתי עליו ,הוא יוכל לעזור אבל לא סכומים כאלה אבל הנושא הוא ,שמכבי במשאי ומתן גורמת לסוכנים ולשחקנים שמנהלים איתם חלחלה ועליבות עד כדי ,הרגשה של מסכנות , כי זה לא שמכבי מתמקחת על 200 אלף דולר,אלא על 10 20 אלף דולר.
אני לתומי חשבתי שמכבי באמת תסים את זה היום לפה או לפה ,כנראה שהוא יחכה עוד יום להצעה מהאנביאי ואז יחליט ,אין לי מושג.

24 דצמבר 2014, 16:11

ראיתי כמה וכמה וידאו של אלקסנדר, והוא נראה לי שחקן בסגנון טוני גאפני רק יותר אתלטי ומסיים טוב יותר יותר באיזור הצבע. הזריקה שלו מבחוץ היא ממש לא שוס גדול. לפי מה שהבנתי, חוסר יציבות בזריקה היה אחת הסיבות העיקריות לכך שלא השתלב ב NBA (חוץ מהפציעות)

24 דצמבר 2014, 16:33

לא הבנתי מה נגמר בפגישה
מה החליטו ??
לא להחליט או לחקות למחליט שיחליט
שלא ישקחו שצריכים להחליט עד יום שני הבא לפני המשחק עם פאו
או שגם עד אז יבקשו זמן נוסף להחליט
הקיצר למה מחכים עכשיו או למי??

24 דצמבר 2014, 17:13

0ved1212 כתב:לא הבנתי מה נגמר בפגישה
מה החליטו ??
לא להחליט או לחקות למחליט שיחליט
שלא ישקחו שצריכים להחליט עד יום שני הבא לפני המשחק עם פאו
או שגם עד אז יבקשו זמן נוסף להחליט
הקיצר למה מחכים עכשיו או למי??

קוראים לזה משא ומתן.
תכל'ס למכבי היה חשוב לוודא שלא יגיע לירושלים ואת זה כנראה עשתה. מכאן ועד לחתום איתו על חוזה בסדר גודל כזה הדרך רחוקה (אני מעריך שזה לא יקרה)

24 דצמבר 2014, 18:59

יום רביעי ב' בטבת תשע''ה 07:55 24.12.14
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך כרטיס אישי עבור לצ'אט
מכבי אלקטרה ת''א ''קרובים לחתימה'': 1. ג'ו אלכסנדר 2. גל מקל

הודעה תצא בקרוב מאד.
ג'ו אלכסנדר- נשלחה טיוטת חוזה,
הטיוטה נחתמה והוחזרה.

גל מקל- הנושא הכספי נסגר,
הסעיף המעכב (ובדרך לפתרון)
אורך החוזה והיציאות ל NBA.

מקור: מקור בכיר בהנהלה,
(משפחה שלי)

בחור מרוטר רשם את זה והאמת שהוא פירסם לפני כולם את הכל מקווה שהוא צודק
נושא נעול