cannon כתב:לא בטוח שהסתיימו ההחתמות. מכבי מנסה לסגור עם מני האריס. התפתחויות אם יהיו, יהיו בשעות הקרובות או גג מחר.
מני האריס? ממש מרגש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:לא בטוח שהסתיימו ההחתמות. מכבי מנסה לסגור עם מני האריס. התפתחויות אם יהיו, יהיו בשעות הקרובות או גג מחר.
jol9 כתב:אני באמת יכול להבין את אלה שמבקשים לתת לו צ'אנס לפני שקוטלים אותו, למרות שדי ברור שטוב לא ייצא מזה, כמו שזה היה ברורבמקרה של לינהארט, אבל נניח... אבל איך אפשר לבוא ולהגיד שזאת החתמה טובה או מעולה? על סמך מה בדיוק?
חנו'ש כתב:jol9 כתב:אני באמת יכול להבין את אלה שמבקשים לתת לו צ'אנס לפני שקוטלים אותו, למרות שדי ברור שטוב לא ייצא מזה, כמו שזה היה ברורבמקרה של לינהארט, אבל נניח... אבל איך אפשר לבוא ולהגיד שזאת החתמה טובה או מעולה? על סמך מה בדיוק?
אני דווקא לא רואה כל כך דימיון למקרה של לינהארט.
לינהארט אכן היה כישלון ידוע מראש, הוא היה השחקן הלא נכון לעמדה הלא נכונה. גם לא היה צריך שחקן בעמדה שלו וגם הוא לא הביא שום פתח לתקווה שייצא ממנו שחקן שהרי הוא לא עשה כלום אפילו בקבוצות ליגה ז', אז למה שיעשה משהו במכבי??
לעומת עם אלכסנדר יש סיכוי שייצא משהו, אולי לא ייצא כלום, אבל יש סיכוי ויש שם יכולות וכישרון סה"כ.
ולפחות גם העמדה נכונה.
יוסי22 כתב:קודם כל באמת אין לי שמץ של מושג על השחקן כמו 90% מהגולשים פה .. ככה שכולנו מסתמכים על רסיסי מידע לגבי היכולות שלו .
השאלה היא בכלל לא היכולות שלו שהן סימן שאלה אלא מה התפקיד שהוא אמור למלא...
אם יוצאים מנקודת הנחה (שגויה לטעמי ) שמכבי חייבת חיזוק אז יש מה להתאכזב אבל כשיוצאים מנקודת הנחה שמכבי כרגע בלי שום חיזוק היא קבוצה טובה ששווה הצלבה ויש רק בעיה ספציפית בגיבוי לרנדל נראה לי די ברור ששחקן עם פוטנציאל כמו שעושה רושם השחקן הזה הוא בהחלט השחקן הנכון במקום הנכון .
jol9 כתב:יש לי שאלה.
ואם מכבי היתה מחתימה פאוור פורוורד בשם ריצ'י האוס, בגובה 2:04, בגיל הנכון וכו', גם היית אומר שזאת החתמה מעולה?
אם כך, אז למה מושון יעקוסי זאת לא החתמה מעולה?
אני באמת יכול להבין את אלה שמבקשים לתת לו צ'אנס לפני שקוטלים אותו, למרות שדי ברור שטוב לא ייצא מזה, כמו שזה היה ברור
במקרה של לינהארט, אבל נניח... אבל איך אפשר לבוא ולהגיד שזאת החתמה טובה או מעולה? על סמך מה בדיוק?
felix_r כתב:cannon כתב:לא בטוח שהסתיימו ההחתמות. מכבי מנסה לסגור עם מני האריס. התפתחויות אם יהיו, יהיו בשעות הקרובות או גג מחר.
מי זה?
felix_r כתב:מאריץ' חתם בגאלא?
BIG sofo כתב:מני האריס יכול להיות גניבה ברמה של אנדרו גאודלוק
חנו'ש כתב:יוני, אני לא מכירה אותו ולא יודעת מה טיבו.
אבל הוא נותן מספרים יפים כרגע. נכון שזה בליגת הפיתוח וזה לא אומר כלום, אבל אני חוששת שלינהארט למשל בחיים לא היה נותן כאלה מספרים אפילו בליגת הפיתוח (או הסינית או כל ליגה שכולם הופכים שם לזונות מספרים), ונראה שיש לו יכולות בסה"כ.
אולי יצליח ואולי לא, אבל אני לא חושבת שזה חסר סיכוי כמו שלינהארט היה חסר סיכוי מהרגע הראשון.
ונכון שאף שחקן שהגיע באמצע העונה לא הצליח, אז מה נעשה? לא נחזק אף פעם באמצע העונה כי אף אחד לא הצליח קודם לכן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים