פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
31 דצמבר 2014, 01:04
גארד דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!
31 דצמבר 2014, 01:10
אחרי המשחק הזה, מסתבר שלהביא גארד נורמלי במקום היינס היה נחוץ הרבה יותר מלהביא עוד גבוה..
שוב פישלו בסוג החיזוק (שום דבר נגד אלכסנדר כמובן)... מפתיע מישהו?
01 ינואר 2015, 15:59
גם ככה לא צריך אותו. לא אבידה גדולה. צריך רכז.
01 ינואר 2015, 16:16
er79 כתב:גם ככה לא צריך אותו. לא אבידה גדולה. צריך רכז.
אני לא יודע מה צריך, אבל אני די בטוח שלא יגיע כלום (אלא אם כן מקל פתאום ישנה את דעתו).
01 ינואר 2015, 16:25
roy1000 כתב:er79 כתב:גם ככה לא צריך אותו. לא אבידה גדולה. צריך רכז.
אני לא יודע מה צריך, אבל אני די בטוח שלא יגיע כלום (אלא אם כן מקל פתאום ישנה את דעתו).
מסכים איתך . זר כנראה לא יגיע אלא אם זה מישהו שמכבי מכוונת עליו לטווח ארוך ( קשה לי להאמין ) .
מקל זה סיפור אחר כי הוא ישראלי ומכבי כבר ידוע שמכוונת עליו לטווח ארוך....והוא מכיר את המערכת ואת כמעט כל השחקנים...
01 ינואר 2015, 22:55
אם הוא חתם שם אז זה אומר שהדרישות שלו לא היו גבוהות ואז זה יותר מעצבן שלא החתימו אותו
16 ינואר 2015, 01:48
ג'ורדן פארמר כנראה ישוחרר
הייתם מנסים להביא אותו ליד פארגו?
16 ינואר 2015, 01:54
BIG sofo כתב:ג'ורדן פארמר כנראה ישוחרר
זאת לא שאלה בכלל. אם פארמר במקום היינס אנחנו בפיינל פור.
16 ינואר 2015, 01:55
גם ג'ורדן היהודי עדיף על היינס..
כל דבר עדיף על היינס.
16 ינואר 2015, 02:21
וואו זה אחלה רעיון!
הוא גם יכול להיחשב ישראלי..
בכ"מ אין מצב שהוא יגיע
16 ינואר 2015, 03:53
בו מקאלב עובר ניתוח משו נראה לי עם בוהן שבורה ולא יחזור ליפני שהחוזה שלו נגמר בבאיירן.חייבים לחשוב עליו כאופציה.
16 ינואר 2015, 11:41
זה יכול להיות אדיר
מבחינת אופי זה כם שחקן שיכול לחתום פנ לכמה שנים אולי
16 ינואר 2015, 12:20
פארמר פצוע. הוא נחתך מהקליפרס והם ימשיכו לשלם לו לשנתיים הקרובות. לא נראה לי שהוא יגיע למכבי. הוא ימצא קבוצת NBA בנשה הבאה. מצד שני, הזמן של מקל הולך ואוזל.
16 ינואר 2015, 12:27
פארמר פצוע עדיף על היינס בריא. מה מפריע לו להעביר פה חצי עונה ואז לחזור ל-NBA? זה לא אידיאלי מבחינתנו אבל זה כנראה שם אותנו ברמה אחרת לחלוטין(מכבי יכולה עם קו אחורי של פארמר-פארגו- סמית' לעמוד גם מול הקו האחורי של ריאל מדריד שווה בשווה). את מקל אפשר יהיה להשיג גם בעונה הבאה. אני לא רואה קבוצות NBA רודפות אחריו.
16 ינואר 2015, 12:38
שחף כתב:פארמר פצוע עדיף על היינס בריא. מה מפריע לו להעביר פה חצי עונה ואז לחזור ל-NBA? זה לא אידיאלי מבחינתנו אבל זה כנראה שם אותנו ברמה אחרת לחלוטין(מכבי יכולה עם קו אחורי של פארמר-פארגו- סמית' לעמוד גם מול הקו האחורי של ריאל מדריד שווה בשווה). את מקל אפשר יהיה להשיג גם בעונה הבאה. אני לא רואה קבוצות NBA רודפות אחריו.
אני חושב שהסיכוי שפארמר יגיע נמוך מאוד. הוא יעדיף להחלים מהפציעה בארה"ב (הקליפרס משלמים לו). מקל הוא האופציה הריאלית לדעתי.
16 ינואר 2015, 12:57
אם הקליפרס ממשיכים לשלם לו זה רק מעלה את הסיכוי שהוא יגיע לכאן
16 ינואר 2015, 14:09
השאלה מה חומרת הפציעה של ג'ורדן פארמר. אם הוא יכול לחזור לשחק בזמן הקרוב, אין ספק שהוא יהיה שדרוג עצום לקבוצה שתהפוך את מכבי למועמדת רצינית להגן על התואר.
16 ינואר 2015, 14:58
חלום להחזיר הנה את פארמר, אבל זה לא יקרה.
יכול לעזור לקאבס לא מעט.