04 ינואר 2015, 22:31
מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:האולם הזה יותר יפה מהארנה
ואני חושב שהוא די דומה לארנה.. פרקט אדום בשניהם, אווירה כהה כזאת ביציעים..
הארנה רק הרבה יותר גדול בקיבולת ויש בו מושבים גם בתפר בין האמצע למאחורי הסל..
04 ינואר 2015, 22:32
אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
04 ינואר 2015, 22:32
אביהוא כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:האולם הזה יותר יפה מהארנה
אם אתם קוראים לאולם שלנו "מנורה מבטחים" אז גם ה"ארנה" צריך להיקרות מפעל הפייס,למה כל ערוצי הספורט והשדרים מחליטים לקרוא לזה ארנה ולא מפעל הפייס?!
04 ינואר 2015, 22:33
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
אולי מספיק קצת עם האובססיה על התקשורת?
אף אחד לא חושב שהתקשורת צהובה וכולם יודעים שהיא אדומה אבל אי אפשר כל הזמן לדבר על כמה שהתקשורת רוצה לדפוק כל דבר שקשור במכבי
זה גם ממש לא רלוונטי למכבי או לעוצמה שלה חוץ מזה שזה קצת מעצבן
04 ינואר 2015, 22:34
my man כתב:אביהוא כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:האולם הזה יותר יפה מהארנה
אם אתם קוראים לאולם שלנו "מנורה מבטחים" אז גם ה"ארנה" צריך להיקרות מפעל הפייס,למה כל ערוצי הספורט והשדרים מחליטים לקרוא לזה ארנה ולא מפעל הפייס?!
הרבה אנשי תקשורת קוראים לן ההיכל...ת'אמת לא איכפת לי- אני קורא לו מנורה..
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
אף אחד לא חושב שהתקשורת צהובה וכולם יודעים שהיא אדומה אבל אי אפשר כל הזמן לדבר על כמה שהתקשורת רוצה לדפוק כל דבר שקשור במכבי
פתחת חזית עם אביהוא...
04 ינואר 2015, 22:37
אביהוא כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:האולם הזה יותר יפה מהארנה
04 ינואר 2015, 22:38
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מכביסט30 כתב:Roni1 כתב:האולם הזה יותר יפה מהארנה
הרבה אנשי תקשורת קוראים לן ההיכל...ת'אמת לא איכפת לי- אני קורא לו מנורה..
אני עדיין קוראת לזה יד אליהוmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
פתחת חזית עם אביהוא...
אני אשרוד
04 ינואר 2015, 22:44
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
פתחת חזית עם אביהוא...
04 ינואר 2015, 22:45
04 ינואר 2015, 22:46
אביהוא כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
פתחת חזית עם אביהוא...
חחחח
לדעתי,וודאי שזה קשור לעוצמה (יותר הכספית) של מכבי ובעיקר מגביר את האהדה לאדומות,וכמו שבשנים האחרונות נהייתה פה מדינת ברצלונה ועכשיו לאט לאט נהיית פה מדינת ריאל.
אז תהיה פה גם מדינת מגדל בוודאות!!...מילא הם היו ראויים,אבל הם לא וזה מסריח.
וסתם ככה את מוזמנת להתעלם מהתגובות שלי![]()
04 ינואר 2015, 22:49
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:כמה זה כיף לאוהדים היום שמשמיעים להם נתונים טובים על הקבוצה שלהם שוב ושוב,חבל שזה לא קורה גם עם מכבי.
פתחת חזית עם אביהוא...
חחחח
לדעתי,וודאי שזה קשור לעוצמה (יותר הכספית) של מכבי ובעיקר מגביר את האהדה לאדומות,וכמו שבשנים האחרונות נהייתה פה מדינת ברצלונה ועכשיו לאט לאט נהיית פה מדינת ריאל.
אז תהיה פה גם מדינת מגדל בוודאות!!...מילא הם היו ראויים,אבל הם לא וזה מסריח.
וסתם ככה את מוזמנת להתעלם מהתגובות שלי![]()
אז הם לא ראויים, אז מה? זה משפיע על מי שכבר אוהד מכבי? שכל אחד יבחר לאהוד את מי שהוא רוצה
למכבי עדיין יש את כמות האוהדים הכי גדולה בארץ וזה לא הולך להשתנות
מי שאוהד מכבי אוהד מכבי ומי ששונא מכבי אוהד את אחת האדומות, זה לא קשור לתקשורת
ומאוד קשה להתעלם מההודעות שלך על התקשורת כשהן בכל ת'רד ועל כל דבר
04 ינואר 2015, 22:52
04 ינואר 2015, 22:56
my man כתב:משחק דוחה כיאה לשתי האדומות...
04 ינואר 2015, 22:57
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:משחק דוחה כיאה לשתי האדומות...
אני אגיד לך מה
אני לא יכולה להגיד ''יאללה, בא לי שהעכברושים ינצחו''
אבל אני כן יכולה להגיד שבא לי שמגדל יפסידו והיום זה במקרה יגרור ניצחון של העכברושים אבל הם לא מעניינים או מדאיגים אותי אז אין לי בעיה עם זה
ניצחון אחד שלהם לא יעשה כלום ולא יביא אותם לגבהים חדשים אבל הפסד של מגדל יכול להגדיל את כדור השלג וניצחון יאפשר להם אוויר לנשימה שהם ממש צריכים ושממש אסור שיהיה להם
04 ינואר 2015, 22:58
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:משחק דוחה כיאה לשתי האדומות...
אני אגיד לך מה
אבל אני כן יכולה להגיד שבא לי שמגדל יפסידו והיום זה במקרה יגרור ניצחון של העכברושים אבל הם לא מעניינים או מדאיגים אותי אז אין לי בעיה עם זה
ניצחון אחד שלהם לא יעשה כלום ולא יביא אותם לגבהים חדשים אבל הפסד של מגדל יכול להגדיל את כדור השלג וניצחון יאפשר להם אוויר לנשימה שהם ממש צריכים ושממש אסור שיהיה להם
04 ינואר 2015, 22:59
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:משחק דוחה כיאה לשתי האדומות...
אני אגיד לך מה
מבטיח שהוצאת לי את המילים מהפה...אני כבר שעה חושב איך לנסח את זה...
04 ינואר 2015, 23:00
04 ינואר 2015, 23:01
rc4991 כתב:תתביישו, יש בלאט!!!
04 ינואר 2015, 23:01
rc4991 כתב:תתביישו, יש בלאט!!!
04 ינואר 2015, 23:03
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:תתביישו, יש בלאט!!!
לא לא, אני לא יכולה לראות את תאונת השרשרת הזאת, אני אוהבת את בלאט יותר מדי בשביל לראות אותו מתקשה ככה
my man כתב:rc4991 כתב:תתביישו, יש בלאט!!!
![]()
יאמר להגנתי שאני לא מסוגל לראות אותו מפסיד זה גורם לי להרגשה רעה כמעט כמו הפסד של מכבי..