04 ינואר 2015, 23:45
מכביסט30 כתב:my man כתב:אני מתנתק מכך שמדובר בעכברושייה ופשוט נהנה לראות את מגדל מושפלת!!!
הוצאת לי את המילים מהפה..
למה אני כל כך נהנה לראות את ירושלים מושפלת ומפסידה שאפילו ממש לא אכפת לי שזה נעשה על ידי העכברושים? מה לא בסדר אצלי?
04 ינואר 2015, 23:46
rc4991 כתב:מה דעתכם על גייטס? יכול להצליח גם באירופה?
04 ינואר 2015, 23:48
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:my man כתב:אני מתנתק מכך שמדובר בעכברושייה ופשוט נהנה לראות את מגדל מושפלת!!!
הוצאת לי את המילים מהפה..
למה אני כל כך נהנה לראות את ירושלים מושפלת ומפסידה שאפילו ממש לא אכפת לי שזה נעשה על ידי העכברושים? מה לא בסדר אצלי?
אני חושבת שזה הצורך הבלתי נשלט שלהם להכריז על עצמם כאלטרנטיבה כל שנה מחדש
ואז תוך שנייה הם מכריזים על ''עידן חדש'' וההתרסקות שלהם הרבה יותר מתוקה
04 ינואר 2015, 23:52
04 ינואר 2015, 23:56
my man כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על גייטס? יכול להצליח גם באירופה?
אני אמרתי לעצמי שאני אבחן אותו העונה הוא צריך להראות יציבות ולהציג גם אגרסיביות גדולה יותר בהגנה..
felix_r כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על גייטס? יכול להצליח גם באירופה?
קשה לדעת. אין לי דעה חדמשמעית.
מצד אחד יש לו גוף של סנטר, אבל הוא אוהב יותר לשחק עם הפנים לסל מאשר לעשות פוסט בצבע. (היום זה לא דוגמא טובה, כי ירושלים מכלל לא שמרה).
יחסית לגודל שלו הוא מאוד טכני (ראיתי באחד הסלים איך הוא מחליף יד ומסיים איתה יפה גם כן).
שחקן התקפה טוב, אבל ברוב המשחקים הוא חלש בהגנה.
05 ינואר 2015, 00:00
05 ינואר 2015, 00:15
05 ינואר 2015, 00:18
Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שאני רואה את דונטה באחד מרגעי הזילזול שלו אני נזכרת בראיון שהוא נתן לערוץ הספורט לפני שהוא חתם במגדל
ישב שם במין מוד כזה של ''מי שתחתים אותי תזכה בשחקן הכיטוב שיש, כולן צריכות עליי''
ושהוא אמר שהוא לא כזה מקצוען אלא הוא עדיין צריך לצאת ולבלות והקבוצה שתחתים אותו צריכה לדעת את זה ובקיצור ''תנו לי לעשות מה שבא לי ואל תנסו לעצור אותי כי זה ייגמר רע''
כל מי שרצה שיחתום במכבי, מה חשבתם לעצמכם?
05 ינואר 2015, 00:21
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שאני רואה את דונטה באחד מרגעי הזילזול שלו אני נזכרת בראיון שהוא נתן לערוץ הספורט לפני שהוא חתם במגדל
ישב שם במין מוד כזה של ''מי שתחתים אותי תזכה בשחקן הכיטוב שיש, כולן צריכות עליי''
ושהוא אמר שהוא לא כזה מקצוען אלא הוא עדיין צריך לצאת ולבלות והקבוצה שתחתים אותו צריכה לדעת את זה ובקיצור ''תנו לי לעשות מה שבא לי ואל תנסו לעצור אותי כי זה ייגמר רע''
כל מי שרצה שיחתום במכבי, מה חשבתם לעצמכם?
אני מאוד כועס, כי הגיף (המצויין) הזה כבר עלה פה פעם אחת. זה קצת מערער את התדמית שלך...
05 ינואר 2015, 00:23
מקאדו 3 כתב:גייטס שחקן טוב ,אם לוקוים בחשבון שמכי מחפשת שחקנים זולים ולצערנו כנראה שסופו לא יהיה פה שנה הבאה ובצדק אז אופצית גייטס היא לא רעה בכלל , את האמת אני לא רואה הרבה סנטרים טובים במחירים שמכבי מוכנה לשלם .
05 ינואר 2015, 00:25
05 ינואר 2015, 00:29
05 ינואר 2015, 00:34
שחף כתב:אני הייתי הולך על שחקן שמתנדנד בין הדי ליג ל-NBA כמו קול אולדריץ'. 2.11 מ', עבה, מאסיבי, שיכול באירופה להיות גם שחקן מטרה עם הגב לסל וגם נחשב לריבאונדר טוב. הוא מרוויח היום סכומים שהם זהים ואולי אפילו טיפה יותר נמוכים יחסית למה שסופו מקבל. אג'ינסה גם יכול להיות אופציה מעולה אבל נראה לי שהוא יהיה יקר מידי לג'וניור את ג'וניור.
05 ינואר 2015, 00:36
jol9 כתב:אהבתי שהתעלמת באלגנטיות מהבחור החביב שבתמונה.
אם ככה, יש לנו כבר שניים - אור זה בייבי גבלס, כרמל זאת בייבי סטאלין.
05 ינואר 2015, 00:36
05 ינואר 2015, 00:42
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אהבתי שהתעלמת באלגנטיות מהבחור החביב שבתמונה.
גם אותו שפם, בול
05 ינואר 2015, 01:38
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אהבתי שהתעלמת באלגנטיות מהבחור החביב שבתמונה.
גם אותו שפם, בול
נו את רואה... עוד מעט נמצא איזה מישהו לאביהו ולפטיש התקשורת האדומה שלו....
05 ינואר 2015, 13:05
my man כתב:אני מתנתק מכך שמדובר בעכברושייה ופשוט נהנה לראות את מגדל מושפלת!!!
05 ינואר 2015, 13:08
05 ינואר 2015, 14:00
my man כתב:אני לא מצליח להבין את ה9-0 של מגדל מתחילת העונה...הם שייטו להם בליגה?!