פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: כל החדשות מרחבי היבשת

11 ינואר 2015, 16:12

ברצלונה - מלאגה 99:99

אברינס כופה הארכה בשלשה משוגעת בשניה האחרונה עם הקרש

http://www.snappytv.com/snaps/abrines-manda-el-partido-a-la-prorroga-con-un-triple-memora-about-fc-barcelona-unicaja-on-acb-live-031_nx/75894

עריכה: ברצלונה מנצחת בסוף 110:114. לאמפה יצא מהקפאה לקלוע 5 נקודות מכריעות בהארכה.

11 ינואר 2015, 18:44

dod כתב:ברצלונה - מלאגה 99:99

אברינס כופה הארכה בשלשה משוגעת בשניה האחרונה עם הקרש

http://www.snappytv.com/snaps/abrines-manda-el-partido-a-la-prorroga-con-un-triple-memora-about-fc-barcelona-unicaja-on-acb-live-031_nx/75894

עריכה: ברצלונה מנצחת בסוף 110:114. לאמפה יצא מהקפאה לקלוע 5 נקודות מכריעות בהארכה.

לאמפה לא היה בהקפאה. הוא שיחק די הרבה בליגה. ביורוליג הוא שותף פחות

11 ינואר 2015, 21:45

my man כתב:לא יודע אם אתם עוקבים אבל אא"ק אתונה מנסים לבנות קבוצה קבוצה..
מליק היירסטון, זוראן פלניניץ, פופס מנסה בונסו(שכבר משחק שם) וזה כמובן מצטרף למלפפונינו קרל אינגליש המצויין...

הרבה שמועות בנוגע להנ"ל אמנם אבל זה נראה שהם מנסים לבנות משו גדול יותר מהבינוניות שלהם..

קבוצה נחמדה מאוד, אני די אוהב את היירסטון

11 ינואר 2015, 21:46

ריאל מנצחת את קאחה 74-75 בשיניים אחרי שקאחה הובילה והשופטים נתנו לריאל להרביץ בלי הפסקה
מגעיל לראות את היחס שהקבוצה הזאת מקבלת ואיך בכל מהלך שחקן אחר עף חמש מטר ועושה סלטות באוויר

11 ינואר 2015, 23:23

felix_r כתב:
jol9 כתב:
my man כתב:לא יודע אם אתם עוקבים אבל אא"ק אתונה מנסים לבנות קבוצה קבוצה..
מליק היירסטון, זוראן פלניניץ, פופס מנסה בונסו(שכבר משחק שם) וזה כמובן מצטרף למלפפונינו קרל אינגליש המצויין...

הרבה שמועות בנוגע להנ"ל אמנם אבל זה נראה שהם מנסים לבנות משו גדול יותר מהבינוניות שלהם..

זה נשמע כמו קבוצה חביבה לבית הזהב, או לשחקנים גמורים.
פופס רק לפני שבועיים נזרק ממגדל, קארל אינגליש כבר בן 100, פלאניניץ' כבר בירידה כמה עונות, ולא ברור לי בכלל איפה הוא משחק העונה
והיירסטון הוא סתם סוליסט, וגם לגביו אין לי מושג איפה הוא משחק.

ממש לא מרשימים אותי שמות הhas been האלה.

אני לא מסכים איתך. לקבוצה שמשחקת פעם בשבוע, אין שום בעיה בלקחת שחקנים ותיקים ומנוסים.

קבוצה שרוצה להיות משהו באירופה תשחק פעמיים בשבוע.
בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.

11 ינואר 2015, 23:45

כשהם יגיעו לאירופה, נדבר על הסגל שלהם.
מה גם שהסגל שלהם היום הוא לא רע בכלל.
אם אצלנו נס ציונה יוכלה לשחק עם טפירו בן 40, אז גם אאק יכולה להביא שחקנים ותיקים

11 ינואר 2015, 23:55

felix_r כתב:כשהם יגיעו לאירופה, נדבר על הסגל שלהם.
מה גם שהסגל שלהם היום הוא לא רע בכלל.
אם אצלנו נס ציונה יוכלה לשחק עם טפירו בן 40, אז גם אאק יכולה להביא שחקנים ותיקים

אין לי שום בעיה עם זה... רק שמפה ועד "קבוצה גדולה" יש עוד קצת מרחק.

12 ינואר 2015, 11:11

jol9 כתב:בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.

אני דווקא לא חשבתי שפופס נראה גרוע. ירושלים שיחררו אותו מסיבות כלכליות, לא כי הוא היה גרוע.

12 ינואר 2015, 15:24

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בכל מקרה, שמות של שחקני כמעט עבר לא עושים עליי רושם. אחד מהם רק לפני שבועיים היה כאן בארץ ונראה גרוע.

אני דווקא לא חשבתי שפופס נראה גרוע. ירושלים שיחררו אותו מסיבות כלכליות, לא כי הוא היה גרוע.

הוא גם לא שמר.

12 ינואר 2015, 16:19

roy1000 כתב:

גם לדעתי הוא נראה טוב יותר משני הזרים שנשארו

12 ינואר 2015, 19:18

הקלאסיקו הליטאי , ז'לגיריס נגד ריטאס עכשיו (18:30) כאן:

http://telikas.biz/lietuviski-kanalai/lrt/flash-2/

12 ינואר 2015, 20:30

felix_r כתב:הקלאסיקו הליטאי , ז'לגיריס נגד ריטאס עכשיו (18:30) כאן:

http://telikas.biz/lietuviski-kanalai/lrt/flash-2/

יוני כבר כוסס ציפורניים..

12 ינואר 2015, 21:26

אורליק מריטאס הוא בדיוק ה 4 עם קליעה שחסר למכבי

19 ינואר 2015, 13:21

מישראל היום:
גרינברג חוזר לאמן
בראד גרינברג, מאמנה של הפועל ירושלים בעונה שעברה ואלוף המדינה עם מכבי חיפה עונה לפני כן, יאמן את אסקישייר, שנמצאת במקום האחרון בטבלה עם שני ניצחונות 15-ב משחקים.

רק מראה כמה בולשיט ורד כהן כותבת...

19 ינואר 2015, 17:37

רק לבנים ;)

19 ינואר 2015, 19:50

קזאן בקשיים כלכליים. אפשר לנסות להביא את לנגפורד (מופרך ביותר) או גרלס (דיי הגיוני) במקום היינס? (את פישר פחות צריך השנה יותר לשנה הבאה).
יש סיכוי גם שאר הרוסיות יכנסו לקשיים, ויש שם מלא שחקנים שיוכלו לעזור לנו שנה הבאה. רק מהשחקנים של נזיני, קזאן וחימקי אפשר להרכיב קבוצת הצלבה +.
1-2)רוצסטי,רייס, דלייני
2-3) לנגפורד, קופנן, האניקט, קינזי.
4-5) דרק בראון, רי'צי, אנתוני רנדלוף, פישר.

19 ינואר 2015, 20:26

הסיכוי שזה יקרה (לפחות השנה) די אפסי
יש שם שחקנים מעולים (חלקם לא יקרים מדי) שיכולים להתאים לנו

19 ינואר 2015, 21:46

Hey Yeah כתב:קזאן בקשיים כלכליים. אפשר לנסות להביא את לנגפורד (מופרך ביותר) או גרלס (דיי הגיוני) במקום היינס? (את פישר פחות צריך השנה יותר לשנה הבאה).
יש סיכוי גם שאר הרוסיות יכנסו לקשיים, ויש שם מלא שחקנים שיוכלו לעזור לנו שנה הבאה. רק מהשחקנים של נזיני, קזאן וחימקי אפשר להרכיב קבוצת הצלבה +.
1-2)רוצסטי,רייס, דלייני
2-3) לנגפורד, קופנן, האניקט, קינזי.
4-5) דרק בראון, רי'צי, אנתוני רנדלוף, פישר.

אני רואה שגם אתה אוהב את הקוו הקידמי של קובאן . בראון ורנדולף בהחלט שחקנים הייתי שמח לראות כאן...
את לאנגפורד דווקא לא הייתי רוצה ליד פארגו והייתי מעדיף את רוצ'סטי או דלייני עליו...

20 ינואר 2015, 09:28

כל שנה אומרים שהן פושטות רגל, וכל שנה נכנס איזה אוליגרך ששם שם בוחטות, ופתאום אתה רואה שם שחקנים כמו רייס ולנגפורד. לא הייתי מתרגש מזה, גם שנה הבאה הרוסיות והטורקיות ימשיכו לשבור את שוק השכר.

20 ינואר 2015, 09:41

הנפילה של המטבע , והירידה החדה המחיר הנפט זה משהו שטורף את הקלפים ואני די בטוח שמשפיע על הסכומים שהם ישימו שנה הבאה...בין זה לבין פשיטת רגל המרחק די גדול לפחות אצל המועדונים הגדולים יותר....
נושא נעול