ת'רד ה-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ה-NBA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ינואר 2015, 05:05

שרקו ללברון צעדים, אני לא מאמינה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 22 ינואר 2015, 05:07

Holiday_Armadillo כתב:דיוויד חייב ללמוד מתי להוציא את השחקנים החשובים שלו מהמשחק

אני מבינה שהוא רוצה לסיים חזק בשביל המורל אבל כשאתה עם רוטציה של 8 שחקנים..אם יש לך יתרון מבטיח אתה צריך להוריד אותם לספסל כמה דקות לפני הסוף

לשם השוואה, הווריורס הובילו בדו-ספרתי על דנבר, כל החמישייה לא שיחקה מאמצע הרבע השלישי ועד סוף המשחק
הייתה רוטציה של 13 שחקנים, כולם קלעו 3 נקודות או יותר ואף שחקן חמישייה לא שיחק יותר מ-25 דקות

אבל לווריורס גם אין נקודות מהספסל?
טוב משחק שעבר נדמה לי שגם שרקו לו פלופ אז...
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ינואר 2015, 05:10

אביהוא כתב:
Holiday_Armadillo כתב:דיוויד חייב ללמוד מתי להוציא את השחקנים החשובים שלו מהמשחק

אני מבינה שהוא רוצה לסיים חזק בשביל המורל אבל כשאתה עם רוטציה של 8 שחקנים..אם יש לך יתרון מבטיח אתה צריך להוריד אותם לספסל כמה דקות לפני הסוף

לשם השוואה, הווריורס הובילו בדו-ספרתי על דנבר, כל החמישייה לא שיחקה מאמצע הרבע השלישי ועד סוף המשחק
הייתה רוטציה של 13 שחקנים, כולם קלעו 3 נקודות או יותר ואף שחקן חמישייה לא שיחק יותר מ-25 דקות

כשאתה מוביל 106-88 עם פחות מדקה לסיום, אין שום סיבה ששחקני החמישייה יהיו על המגרש
גם לא הייתה סיבה שהם יהיו שם לפני 5 דקות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 22 ינואר 2015, 05:19

Holiday_Armadillo כתב:
אביהוא כתב:

כשאתה מוביל 106-88 עם פחות מדקה לסיום, אין שום סיבה ששחקני החמישייה יהיו על המגרש

לי נראה שעדיף כמו שאמרת להעלות את המורל, ובמיוחד לתת לקבוצה ולשחקנים החדשים לרוץ יחד.מאשר לתת דקות ל4 שחקנים שכמעט בוודאות לא יסיימו שמה את העונה.
באמת היה כיף לראות את קליבלנד הערב!!
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ינואר 2015, 05:22

אביהוא כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אביהוא כתב:

לי נראה שעדיף כמו שאמרת להעלות את המורל, ובמיוחד לתת לקבוצה ולשחקנים החדשים לרוץ יחד.מאשר לתת דקות ל4 שחקנים שכמעט בוודאות לא יסיימו שמה את העונה.

לי נראה שעדיף לתת לשחקנים לנוח אם אתה הולך לשחק עונה של 82 משחקים + פלייאוף עם 8 שחקנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 22 ינואר 2015, 05:24

Holiday_Armadillo כתב:
אביהוא כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
אביהוא כתב:

לי נראה שעדיף לתת לשחקנים לנוח אם אתה הולך לשחק עונה של 82 משחקים + פלייאוף עם 8 שחקנים

גם נכון..נקווה שבאמת יש עוד טרייד בדרך.
דרך אגב,ההורנטס נצחו בבית את מיאמי לפני שהם מתארחים בקליבלנד!
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 22 ינואר 2015, 05:36

בקליבלנד כבר התאהבו..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 140&type=1
יאוו איזה שעיר לברון..עדיין צריך להיות וולברין XD
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 140&type=1
ג'יימס אי לקלאבה דה רוורסהה הו הווייי :laugh1
http://www.nba.com/cavaliers/video/2015 ... ov-3497157
:laugh1
https://www.youtube.com/watch?v=dgzN1Yf ... e=youtu.be
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ינואר 2015, 07:40

אני לא מבין את בלאט. הוא היה צריך לתת לשחקנים שלו לנוח ברבע הרביעי כשהמשחק היה גמור. אני גם לא מבין למה הוא לא נותן קצת יותר דקות להייווד ומילר - שניהם נראו לא רע בדקות שהם שיחקו. לשחק 40 דקות עם מוזגוב במשחק שגמור ברבע הרביעי זה הזמנה לפציעות. הייווד יכול לתת 10 דקות למשחק וגם מילר.

בכל מקרה, שאמפרט יחזור ביום שישי והוא יקל קצת על הרוטציה והקאבס צריכים באופן דחוף למצוא רכז מחליף (פארמר?) כי דלבדובה לא מספיק טוב.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 22 ינואר 2015, 08:36

roy1000 כתב:אני לא מבין את בלאט. הוא היה צריך לתת לשחקנים שלו לנוח ברבע הרביעי כשהמשחק היה גמור. אני גם לא מבין למה הוא לא נותן קצת יותר דקות להייווד ומילר - שניהם נראו לא רע בדקות שהם שיחקו. לשחק 40 דקות עם מוזגוב במשחק שגמור ברבע הרביעי זה הזמנה לפציעות. הייווד יכול לתת 10 דקות למשחק וגם מילר.

בכל מקרה, שאמפרט יחזור ביום שישי והוא יקל קצת על הרוטציה והקאבס צריכים באופן דחוף למצוא רכז מחליף (פארמר?) כי דלבדובה לא מספיק טוב.

ת'אמת ברבע הרביעי יוטה עשתה ריצה של משו כמו 11-2 ואז לברון חזר,אתה חושב שהספסל של קליבלנד היה עוצר את זה..לי לא נראה,במיוחד שהם לא שיחקו איזה יובל.
בעמדות הגארדים יש להם את קיירי,שאמפרט,מריון,סמית' ודלבדובה..לא חושב שהם יביאו עוד גארד,אבל נראה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2015, 16:48

ראיתי את התקציר וקלילבלנד ממש רקדה על המגרש
אני כל כך מקווה שהם ימשיכו ככה כי עכשיו זה הם מתחילים להיראות טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ינואר 2015, 16:52

אגב, לקאבס חסר מאוד סנטר נוסף וקראתי על שמועות של טרייד בו (כחלק מטרייד משולש) הנטס ישלחו את לופז וג'ק לאוקלהומה בתמורה ללאנס סטיבנסון
כדאי לקליבלנד לנסות להציע משהו (סטיבנסון ממש לא שוס גדול) ולנסות לקחת את לופז שמלבד העובדה שייתן להם עוד עומק הוא גם ממש ישדרג אותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2015, 01:53

חוסר מזל לקובי בראיינט, קרע את הכתף וגמר את העונה.
פציעה שלישית רצינית שלו בשנים האחרונות שמשביתה אותו לזמן רב. נראה איך הוא יתאושש מזה הפעם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 ינואר 2015, 03:18

החמישייה של המזרח לאולסטאר - ג'ון וול, קייל לאורי, לברון ג'יימס, פאו גאסול, כרמלו אנתוני

החמישייה של המערב לאולסטאר - קרי, קובי בריאנט (פצוע ולא ישחק), אנתוני דיוויס, בלייק גריפין, מארק גאסול

קרי קיבל את מספר הקולות הגבוה ביותר (1,513,324), לברון היה שני (1,470,483)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2015, 13:23

שמואל1 כתב:חוסר מזל לקובי בראיינט, קרע את הכתף וגמר את העונה.
פציעה שלישית רצינית שלו בשנים האחרונות שמשביתה אותו לזמן רב. נראה איך הוא יתאושש מזה הפעם.

אני קצת מתקשה להבין מה המטרות שלו בהמשך הקריירה.
את ג'ורדן הוא עקף במניין הנקודות. המרחק שלו ממאלון הוא גדול בערך 4.5 אלף נקודות. במצב של קובי, הוא צריך שלוש עונות מלאות וטובות
בשביל לעבור את זה. קשה להאמין שזה יכול לקרות לו בגיל 36.

יש עוד אופציה, וזה לוותר על המון המון כסף, ועל יוקרה (ואגו) ולבוא כווטרן לאיזשהי קבוצה שיכולה לקחת אליפות ולעזור לה, ואז הוא ישתווה
למייק במניין האליפויות.

כרגע הוא נמצא בין לבין. הוא תוקע קבוצה שלמה בגלל הרצון שלו להמשיך ולהוביל, ומוביל אותה תכלס לשום מקום, ובגלל העומס, הגוף שלו
גם לא עומד בזה...

לדעתי האופציה השניה מעניינת הרבה יותר, כי אם יעבור את מאלון או לא, זה לא באמת כזה משנה (לג'באר הוא כבר לא יגיע בכל מקרה),
אבל יהיה מעניין לראות אותו מוותר קצת על האגו, זז הצידה, ועוזר לקבוצה כלשהי ללכת עד הסוף (אולי דאלאס).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2015, 13:31

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:חוסר מזל לקובי בראיינט, קרע את הכתף וגמר את העונה.

אני קצת מתקשה להבין מה המטרות שלו בהמשך הקריירה.
את ג'ורדן הוא עקף במניין הנקודות. המרחק שלו ממאלון הוא גדול בערך 4.5 אלף נקודות. במצב של קובי, הוא צריך שלוש עונות מלאות וטובות
בשביל לעבור את זה. קשה להאמין שזה יכול לקרות לו בגיל 36.

יש עוד אופציה, וזה לוותר על המון המון כסף, ועל יוקרה (ואגו) ולבוא כווטרן לאיזשהי קבוצה שיכולה לקחת אליפות ולעזור לה, ואז הוא ישתווה
למייק במניין האליפויות.

כרגע הוא נמצא בין לבין. הוא תוקע קבוצה שלמה בגלל הרצון שלו להמשיך ולהוביל, ומוביל אותה תכלס לשום מקום, ובגלל העומס, הגוף שלו
גם לא עומד בזה...

לדעתי האופציה השניה מעניינת הרבה יותר, כי אם יעבור את מאלון או לא, זה לא באמת כזה משנה (לג'באר הוא כבר לא יגיע בכל מקרה),
אבל יהיה מעניין לראות אותו מוותר קצת על האגו, זז הצידה, ועוזר לקבוצה כלשהי ללכת עד הסוף (אולי דאלאס).

אני חושב שזה די ברור.
לקובי בראיינט יש עוד חדוות משחק. הוא חי את המשחק ולכן כרגע הוא ממשיך. עם זאת, לא ברור כיצד הפציעה האחרונה תשפיע.
אצל שחקנים בגילו, כל פציעה כזאת מורידה דרסטית את החשק והרצון להמשיך וגם מבחינה גופנית זה מאוד מגביל. אבל קובי בראיינט מאוד תחורתי ויכול להיות שזה רק יחזק אותו להמשיך.

לגבי המטרות- אני לא חושב שיש לו איזושהי מטרה. הוא לא יעבור את קארל מאלון, וגם הוא יודע זאת.

הוא גם יודע שלא יזכה בעוד תואר. נכון שהוא יכול לעבור לקבוצה מובילה ולהיות וטרן, אבל זה לא באופי שלו. קובי בראיינט היה ויהיה שחקן מוביל, וכנראה הוא מעדיף להיות כזה בקבוצה מדשדשת מאשר שחקן מזדקן על ספסל של קבוצה חזקה.
יש לו מספיק תארים בקריירה. עכשיו הוא רוצה ליהנות מהמשחק ואני לגמרי מכבד אותו על כך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2015, 16:25

אני חושב שלספורטאים ברמה הזאת, תמיד יש איזשהן מטרות. הם לא יכולים סתם לבוא ולהעביר את הזמן עד לפרישה.

בכל אופן, אם זאת רק חדוות המשחק, אז למה לתקוע את תקרת השכר של הלייקרס, בעבור שכר לא ריאלי לכוכב מזדקן בן 36?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2015, 18:44

jol9 כתב:אני חושב שלספורטאים ברמה הזאת, תמיד יש איזשהן מטרות. הם לא יכולים סתם לבוא ולהעביר את הזמן עד לפרישה.

בכל אופן, אם זאת רק חדוות המשחק, אז למה לתקוע את תקרת השכר של הלייקרס, בעבור שכר לא ריאלי לכוכב מזדקן בן 36?

זאת כבר החלטה של הלייקרס, הם אלו שהחתימו אותו על החוזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 ינואר 2015, 19:15

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שלספורטאים ברמה הזאת, תמיד יש איזשהן מטרות. הם לא יכולים סתם לבוא ולהעביר את הזמן עד לפרישה.

זאת כבר החלטה של הלייקרס, הם אלו שהחתימו אותו על החוזה.

אני לא רואה שהוא עושה איזשהו מהלך בשביל לשפר את הקבוצה. הוא בהחלט יכול לוותר על החוזה שלו, בשביל שיחזקו את הקבוצה.
לדעתי הוא יסיים את החוזה (נדמה לי עונה הבאה היא האחרונה), ואז יחתום בעבור חוזה וטרנים, ואו שיישאר בלייקרס שיוכלו להתחזק,
או שיעבור לקבוצה שצריכה שחקן כמוהו, ויכולה להיות מועמדת לאליפות גם בלעדיו, כמו דאלאס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ינואר 2015, 03:36

מייק מילר כמעט לא משחק ועדיין מסיים את המשחקים יותר מותש מכולם
לא יושב לרגע, עושה הכי הרבה קילומטראז' בקבוצה

פשוט לא פייר מה שהקאבס עושים לשארלוט
צער בעלי חיים ממש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 ינואר 2015, 06:41

ווריורס עם 26 נקודות ב-6 הדקות הראשונות של המשחק
DAMN
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־22 אורחים