פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ה-NBA

07 פברואר 2015, 18:51

אביהוא כתב:נראה לי לקאבס ולווריורס יש את ההגנה וההתקפה הכי טובה בליגה.

אין בעד מה.
:sad1

07 פברואר 2015, 18:58

תמונה

טוב אולי קצת הקדמתי אבל כל אלו ש"הגנו" על בלאט בערוץ הספורט בוואלה,ובONE חוגגים עכשיו,ומחכים לנפילה הבאה.עושים רוח שמביאים לנו עוד מלעיגים מESPN וכדו',משחקים אותה ניטרלים.
ליפני הקליפרס כבר יצאו בהצהרות שהם לא מאמינים לריצה של הקאבס בטענה שהם רוצים לראות איך הם יגיבו אחרי הפסד..ומה יהיה עכשיו אם ינצחו?!,המשחק נגד הלייקרס לא מדד.סתם תחושת בטן.

רק 10 נקודות מהספסל של קליבלנד זו שערוריה.החטאות מפה ועד קלקיליה.והשופטים שיהיו בריאים...
יהיה בסדר.

08 פברואר 2015, 13:38

מתאים לי משחק בלי לברון..הספסל של קליבלנד חייב להשתפר.
דלבדובה ושאמפרט לא תורמים הרבה בהתקפה וצריך עוד גבוה להסיט את טומפסון שיהיה רק ב 4 כמחליף ללאב ולהביא סנטר מחליף למוזגוב.
אי אפשר לקליבלנד להביא חיזוק בשתי העמדות?? וגם השמות שהביאו בוואלה לא יודע מה להגיד עליהם אבל זה לא נראה מזהיר.

08 פברואר 2015, 21:34

ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE

08 פברואר 2015, 21:39

שמואל1 כתב:ב 22:30 קליבלנד נגד הלייקרס . שידור ישיר בערוץ 5+ LIVE

ידוע כבר אם לברון בחוץ?

08 פברואר 2015, 21:54

אביהוא כתב:

ידוע כבר אם לברון בחוץ?

לפי מה שהבנתי אמור לשחק, אבל לא וודאי. כנראה נדע רק בסמוך לשריקת הפתיחה.

08 פברואר 2015, 22:00

שמואל1 כתב:
אביהוא כתב:

ידוע כבר אם לברון בחוץ?

לפי מה שהבנתי אמור לשחק, אבל לא וודאי. כנראה נדע רק בסמוך לשריקת הפתיחה.

תודה.
אולי עדיף בלעדיו.

08 פברואר 2015, 22:04

דין סמית' הלך לעולמו.

איש שהוא אגדה גדולה. אני בכלל מעריץ את המאמנים האלה שלא התפתו ללכת לNBA, ונשארו לאמן את הצעירים במכללות. יש בזה
משהו נפלא בעיניי.

איש גדול ומאמן גדול, שהביא לNBA כוכבים כמו ג'יימס וורת'י, וינס קרטר וג'רי סטאקהאוס וגם אלוהים אחד.

08 פברואר 2015, 22:07

אלוהים:
Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family

08 פברואר 2015, 22:25

MTA2311 כתב:אלוהים:
Other than my parents, no one had a bigger influence on my life than Coach Smith. He was more than a coach – he was my mentor, my teacher, my second father. Coach was always there for me whenever I needed him and I loved him for it. In teaching me the game of basketball, he taught me about life. My heart goes out to Linnea and their kids. We’ve lost a great man who had an incredible impact on his players, his staff and the entire UNC family

אלוהים רהוט...

09 פברואר 2015, 00:18

איזה כיף לראות את קליבלנד..

09 פברואר 2015, 00:25

לאב לוהט ולברון רוקד על המגרש
כשההגנה שלהם עובדת הם קבוצה קטלנית

09 פברואר 2015, 01:00

וקיירי למד להיות גארד..7 אסיסטים כבר אם אני לא טועה.

09 פברואר 2015, 01:02

אביהוא כתב:וקיירי למד להיות גארד..7 אסיסטים כבר אם אני לא טועה.

8...

09 פברואר 2015, 01:14

כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.

09 פברואר 2015, 01:16

אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.

15...דלי לא קולע.. תומפסון עם 6..

09 פברואר 2015, 01:25

my man כתב:
אביהוא כתב:כמה הספסל של קליבלנד עד עכשיו?? לדעתי תומפסון לא שייך לעמדת הסנטר.

15...דלי לא קולע.. תומפסון עם 6..

אני רואה שגם שאמפרט מחטיא לא מעט..חשבתי נראה מימנו יותר.אולי קאמבק של מו וויליאמס יחדיר ניסיון בקו האחורי.

09 פברואר 2015, 01:27

לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..

09 פברואר 2015, 01:34

my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..

לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.

09 פברואר 2015, 01:34

אביהוא כתב:
my man כתב:לא מבין את ההשבתה של מריון ומילר...העונה ככ ארוכה בלאט הרי יצטרך אותם בכושר משחק..

לא נראה אותם בקליבלנד אחרי שבוע האולסטאר..ניחוש שלי.אולי גם הרוטציות החזקות יבאו אחרי מנוחת האולסטאר.

?
נושא נעול