כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי roy1000 » 17 פברואר 2015, 17:24

אדם כתב:מזה ההזיות האלה ,החתמה מדהימה?מה הביאו את ווימס??
אתם רציניים?
שחקן בן 32 שעבר מלא פציעות ,אני ראיתי אותו ביורוקאפ לפני שנה או שנתים ,היה כבד ומסורבל ומוגבל בתנועה ,כן היתה תקופה שהוא היה שחקן טוב ,אבל לא משו מיוחד שחקן סבבה לגמרי ,וכיום זה סיפור אחר אם היה כזה שוס לא היה בא לפה בשביל 30 אלף דולר .

ראיתי אותו לפני שנה ביורוקאפ נגד ירושלים. היה תותח. השאלה היא מה קרה מאז.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 17 פברואר 2015, 17:30

אני מבקש רכש *ענק,נא לתקן.
חח
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 פברואר 2015, 19:41

תומפסון היה נהדר בניז'ני בשנתיים האחרונות ובין עמודי התווך שלה שהובילו את הקבוצה ליורוליג.
אם הוא לא פצוע- מדובר ללא ספק באחד הזרים האיכותיים ביותר בליגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 13:02

דן שמיר פוטר מאילת. לא מבין מה קרה שם.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 18 פברואר 2015, 13:09

roy1000 כתב:דן שמיר פוטר מאילת. לא מבין מה קרה שם.

לא הסתדר זה מה שקרה....מתחילת העונה אילת נראים רע. חצי הגמר היה שיא השפל שלהם ואחריו אמסלם החליט שדי נמאס לו מהחיבור הלא מוצלח הזה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 18 פברואר 2015, 13:48

my man כתב:

לא הסתדר זה מה שקרה....מתחילת העונה אילת נראים רע. חצי הגמר היה שיא השפל שלהם ואחריו אמסלם החליט שדי נמאס לו מהחיבור הלא מוצלח הזה...

האמת שגם אני מתקשה להבין איך זה לא צלח.
שמיר הוא אחד המאמנים הטובים שיש לנו, ואילת היא קבוצה שנמצאת בדרכה למעלה.

לא ברור איך זה לא הצליח.

הדבר הזה די מחדד את קטש כאחד המאמנים המצליחים בליגה שלנו, שמצליח כמעט בכל מקום אליו הוא מגיע (חוץ ממגדל כמובן).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 18 פברואר 2015, 13:54

jol9 כתב:
my man כתב:

האמת שגם אני מתקשה להבין איך זה לא צלח.
שמיר הוא אחד המאמנים הטובים שיש לנו, ואילת היא קבוצה שנמצאת בדרכה למעלה.

לא ברור איך זה לא הצליח.

הדבר הזה די מחדד את קטש כאחד המאמנים המצליחים בליגה שלנו, שמצליח כמעט בכל מקום אליו הוא מגיע (חוץ ממגדל כמובן).

שם זו לא חכמה אף אחד לא הצליח...

חוץ מזה קטש באמת מצליח להוציא משחקניו המון...לא מובן מאליו. שיטת האימון שלו היא די פשטנית(פיקנרול ועוד קצת אגרסיביות) ובכ"ז זה מצליח להביא את הקבוצות שלו די גבוה.
זה אולי גם מראה שרמת האימון פה בארץ לא משהו..לא יודע כמה הוא יכול להצליח ברמות גבוהות יותר עם לחץ ושאיפות.
בינתיים במקומות שהוא הגיע אליהם עם לחץ הוא די כשל..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2015, 14:22

חוסר ההצלחה שלו שם בכלל לא מובן לי
הוא מאמן ישראלי מצויין אבל השנה הוא נכשל בגדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2015, 14:57

rc4991 כתב:

חוסר ההצלחה שלו שם בכלל לא מובן לי
הוא מאמן ישראלי מצויין אבל השנה הוא נכשל בגדול

די חבל. יש באילת בעלים שמשקיעים לא מעט כסף ואיכשהו נכשלים שם עונה אחרי עונה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 18 פברואר 2015, 16:15

אגב, אני מאמין שיש סיכוי גבוה ששמיר יגיע עכשיו להרצליה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 19 פברואר 2015, 04:29

שיבק מאמן אילת! מעניין איך זה ילך...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 19 פברואר 2015, 05:41

אורי רק עכשיו ראיתי את ההודעה מאז..חח

זה שיש לו מניה וחצי לא הופך אותו לבוס הקובע שם..תראה, אני לא פוסל את האפשרות שיש לו השפעונת כל שהיא.. אבל איפה?? אני לא רואה!!..ביינתים זה הכל דיבורים.
אני רואה את ערוץ הספורט כערוץ עם אינטרסים בלי שום העדפת יתר למכבי..זה שמכבי קיבלה את הבמה הרבה שנים זה בגלל עצם העובדה שהיא גדולה ומושכת הרבה רייטינג.
"ערוץ של מכבי" זה אלו שאוהבים לצייר את מכבי כרודנית או משו בסגנון.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי tzachMTA » 19 פברואר 2015, 11:10

my man כתב:שיבק מאמן אילת! מעניין איך זה ילך...

אני מאוד לא אוהב את שיבק, חושב שהוא אחד המאמנים הישראלים הפחות טובים שהיו פה. מצד שני, את דן שמיר הערכתי מאוד והוא לא בדיוק הצליח שם..
tzachMTA

הודעהעל ידי my man » 19 פברואר 2015, 12:49

tzachMTA כתב:
my man כתב:שיבק מאמן אילת! מעניין איך זה ילך...

אני מאוד לא אוהב את שיבק, חושב שהוא אחד המאמנים הישראלים הפחות טובים שהיו פה. מצד שני, את דן שמיר הערכתי מאוד והוא לא בדיוק הצליח שם..

לא יודע...נכון עם הנבחרת הוא די כשל אבל בבלגיה והולנד הבנאדם נחל הצלחות יפות מאד..מאד מעניין אותי לראות מקרוב את שיטת האימון שלו למשך תקופת זמן ולא רק לפרקי זמן קצרים כמו הנבחרת.
מצד שני אותו דבר רציתי לראות במולי קצורין שגם הוא הביא כמה הצלחות עם נימבורק והוא הסתמן כמאמן הכי אפור שנראו פה שנים...

מעניין אותי לראות איך זה ילך...אם אתה שואל אותי אני חושב שאילת צריכה מאמן עם קצת יותר אנרגיה והתפרצויות רגשות מאשר מה שהיה לה עם קטש ודן שמיר..שיבק ממשיך קו של אדישות רגשית במועדון הזה. אני חושב שהם היו צריכים מישהו בסגנון של זילברשטיין מנס ציונה. אבל נחיה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
my man

Re:

הודעהעל ידי my man » 19 פברואר 2015, 13:03

אביהוא כתב:אורי רק עכשיו ראיתי את ההודעה מאז..חח

זה שיש לו מניה וחצי לא הופך אותו לבוס הקובע שם..תראה, אני לא פוסל את האפשרות שיש לו השפעונת כל שהיא.. אבל איפה?? אני לא רואה!!..ביינתים זה הכל דיבורים.
אני רואה את ערוץ הספורט כערוץ עם אינטרסים בלי שום העדפת יתר למכבי..זה שמכבי קיבלה את הבמה הרבה שנים זה בגלל עצם העובדה שהיא גדולה ומושכת הרבה רייטינג.

שמע אם אתה רוצה להיכנס לזה ברצינות אתה צריך לעקוב לא רק במחינת התוכן של הכתבות על מכבי אלא גם על הכמות הלא שווה ברמת הדיווחים בין המועדונים. מה אני אגיד לך אני מאד נהנה שיש המון דיווחים על מכבי כי אני אוהד מכבי אבל אוהדי מגדל וכן שאר המועדונים בארץ סובלים מנחיתות רצינית מבחית סיקור תקשורתי. מתי אתה רואה כתבה נגיד על חולון/חיפה שללא ספק יש להם קהל אוהדים לא כזה קטן?! נכון יש למכבי הרבה יותר אוהדים והרבה יותר הצלחות שמצדיקות סיקור רחב אבל אם אנחנו שואפים לתקשורת אובייקטיבית(אני לפחות כן שואף לזה) אז יש פה עוד מועדונים בליגה ששווים סיקור.
אני בטוח במאה אחוז שרקנאטי משפיע לא רק על תוכן הכתבות בערוץ הספורט אלא גם על הכמות שביננו זה מה שחשוב...

לדעתי מה שישראל היום עשו זה הצעד הראשון לקראת אובייקטיביות אמיתית-הם לקחו אוהד מושבע ומוצהר של מגדל(רועי כהן) והפכו אותו לכתב רשמי של העיתון עם מקום קבוע בעמודי הספורט של העיתון.מבחינתי כמובן זה אמנם מרגיז לקרוא אוהד של מגדל כל הזמן אבל מצד שני ארלה ויסברג הוא אוהד מכבי אז זה מאזן...
בערוץ הספורט הם ממש לא שם וגם אם הם לקחו את אדלשטיין שהוא אדום הוא עדיין מנתח את מכבי כל שבוע בטור קבוע על היורוליג- אתה מבין בכל הנוגע לכדורסל מכבי היא בראש סדר היום של הערוץ...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 19 פברואר 2015, 16:59

my man כתב:
אביהוא כתב:אורי רק עכשיו ראיתי את ההודעה מאז..חח

שמע אם אתה רוצה להיכנס לזה ברצינות אתה צריך לעקוב לא רק במחינת התוכן של הכתבות על מכבי אלא גם על הכמות הלא שווה ברמת הדיווחים בין המועדונים. מה אני אגיד לך אני מאד נהנה שיש המון דיווחים על מכבי כי אני אוהד מכבי אבל אוהדי מגדל וכן שאר המועדונים בארץ סובלים מנחיתות רצינית מבחית סיקור תקשורתי. מתי אתה רואה כתבה נגיד על חולון/חיפה שללא ספק יש להם קהל אוהדים לא כזה קטן?! נכון יש למכבי הרבה יותר אוהדים והרבה יותר הצלחות שמצדיקות סיקור רחב אבל אם אנחנו שואפים לתקשורת אובייקטיבית(אני לפחות כן שואף לזה) אז יש פה עוד מועדונים בליגה ששווים סיקור.
אני בטוח במאה אחוז שרקנאטי משפיע לא רק על תוכן הכתבות בערוץ הספורט אלא גם על הכמות שביננו זה מה שחשוב...

לדעתי מה שישראל היום עשו זה הצעד הראשון לקראת אובייקטיביות אמיתית-הם לקחו אוהד מושבע ומוצהר של מגדל(רועי כהן) והפכו אותו לכתב רשמי של העיתון עם מקום קבוע בעמודי הספורט של העיתון.מבחינתי כמובן זה אמנם מרגיז לקרוא אוהד של מגדל כל הזמן אבל מצד שני ארלה ויסברג הוא אוהד מכבי אז זה מאזן...
בערוץ הספורט הם ממש לא שם וגם אם הם לקחו את אדלשטיין שהוא אדום הוא עדיין מנתח את מכבי כל שבוע בטור קבוע על היורוליג- אתה מבין בכל הנוגע לכדורסל מכבי היא בראש סדר היום של הערוץ...

שאר הקבוצות מקבלות סיקור שווה לרמת האיכות שלהם,מכבי תמיד בטופ של הטופ ולכן יש הרבה כתבות על מכבי..גם בשאר האתרים הגדולים (והקטנים) מכבי היא הכי מדוברת אז גם שמה לרקאנטי יש השפעה?!
גם מבחינתי סיקור רחב לעוד קבוצות זה רצוי ומעניין.(כל הפעמים שהייתי רואה חמישיות דווקא זכור לי שכל הקבוצות קיבלו במה!)
מכבי בראש סדר העדיפויות של אתרי הספורט בגלל שהיא תמיד הייתה מביא את הרייטינג הכי גבוה,נקודה.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 21 פברואר 2015, 22:03

גייטס חלש היום...
דאוסן מראה ניצוצות שוב...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 21 פברואר 2015, 22:23

יש!

דאוסן עם רבע רביעי מדהים וחסימה מכרעת במהלך האחרון של עכברושייה!
בסופו של דבר:
15 נק', 7 ריב', 3 אס' ו20 מדד.
הלוואי שימשיך ככה הוא כל כך חשוב לכדורסל הישראלי...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 21 פברואר 2015, 23:16

עכשיו בדקתי באתר המנהלת, והתברר שזה היה משחק שישי ברציפות, שהישראלים של הפועל ת"א שיחקו פחות דקות מהישראלים של היריבה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

נ.ב. פרט פיקנטי. הפעם האחרונה שהישראלים של הפועל שיחקו יותר מהישראלים של היריבה, היה לפני 7 משחקים, במפגש עם הפועל ירושלים - עוד קבוצה ששמה על דיגלה שיתוף ישראלים. פחחח...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 22 פברואר 2015, 00:38

my man כתב:יש!

דאוסן עם רבע רביעי מדהים וחסימה מכרעת במהלך האחרון של עכברושייה!
בסופו של דבר:
15 נק', 7 ריב', 3 אס' ו20 מדד.
הלוואי שימשיך ככה הוא כל כך חשוב לכדורסל הישראלי...

דאוסן כישרון גדול
הבעיה שלו היא חוסר יציבות אבל אני מאמין שזה ישתפר בשנה שנתיים הבאות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־23 אורחים