פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: לינהארט

25 מרץ 2015, 18:13

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:אין תאריך אחרון לרישום שחקנים לליגה? מישהו יודע מתי זה?

יש, לקראת סוף אפריל. נדמה לי שעד אמצע הסיבוב השלישי, שזה יוצא ב20.4.

עד אז בטוח ירשמו אותו.
הסיפור לא ממש ברור לי. מכבי עדיין שוקלים להחליף את היינס? באיזה תסריט? אם לא עולים להצלבה? אני לא מבין את ההגיון במהלך הזה.

25 מרץ 2015, 18:18

היינס יישאר עד סוף העונה.
אם יחתימו גארד נוסף זה רק בתרחיש שפארגו נפצע והוא מגיע במקומו.
הרי היינס בליגה סביר, וברגע שלנדסברג יחזור לינהארט בלאו הכי לא יהיה רלוונטי יותר מדי מטעמי החוק הרוסי.

אגב, הצורך האמיתי הוא בגארד ישראלי נוסף.
אלא אם במאני טיים מכבי תעדיף להושיב את אלכסנדר/סופו על חשבון יכולות הקלאץ' המרשימות של מרקז, היא תמשיך לשחק העונה כשאין לה אף גארד מחליף. פתטי.

25 מרץ 2015, 19:32

החציל האצטקי כתב:היינס יישאר עד סוף העונה.
אם יחתימו גארד נוסף זה רק בתרחיש שפארגו נפצע והוא מגיע במקומו.
הרי היינס בליגה סביר, וברגע שלנדסברג יחזור לינהארט בלאו הכי לא יהיה רלוונטי יותר מדי מטעמי החוק הרוסי.

אגב, הצורך האמיתי הוא בגארד ישראלי נוסף.
אלא אם במאני טיים מכבי תעדיף להושיב את אלכסנדר/סופו על חשבון יכולות הקלאץ' המרשימות של מרקז, היא תמשיך לשחק העונה כשאין לה אף גארד מחליף. פתטי.

אז אתה רוצה להגיד לי שכל הסיפור זה פציעה אפשרית של פארגו בשלושה שבועות הקרובים? נשמע הזוי לחלוטין. גארד ישראלי נוסף כבר לא יבוא - זה די ברור.

25 מרץ 2015, 19:34

הזוי, הזוי.
אבל אם פארגו גומר לך את העונה, חס ושלום, בעוד שבועיים מול גלא, אתה רוצה את היינס ולינהארט בתור הזרים שלך בעמדות 1-2?

25 מרץ 2015, 19:56

החציל האצטקי כתב:הזוי, הזוי.
אבל אם פארגו גומר לך את העונה, חס ושלום, בעוד שבועיים מול גלא, אתה רוצה את היינס ולינהארט בתור הזרים שלך בעמדות 1-2?

אתה לא יכול לנהל קבוצה בתסריטים כאלה. אם שחקן מפתח נפצע אז לכל קבוצה בעולם יש בעיה. מה אם לברון נפצע?
מצד שני, במילא אין למכבי שום דבר משמעותי בליגה עד סוף הסיבוב, אז זה לא ממש משנה. בת'כלס, אפשר לשחק עם הררי 30 דקות למשחק.

26 מרץ 2015, 00:08

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 87092.html

28 מרץ 2015, 12:20

שחקן חביב מאוד אבל די ביזבוז של זר. אם היו לוקחים את השכר שלו ומביאים שחקן יותר טוב במקום היינס מצבנו היה הרבה יותר טוב היום

28 מרץ 2015, 12:48

שחף כתב:שחקן חביב מאוד אבל די ביזבוז של זר. אם היו לוקחים את השכר שלו ומביאים שחקן יותר טוב במקום היינס מצבנו היה הרבה יותר טוב היום

אסור לשכוח שהוא הגיעבגלל שסמית לא היה כשיר בתחילת השנה כך שהוא הגיעה בתור שחקן זמני משלים...מה שהשאיר אותו כאן זה הפציעות של גיא וסילבן

14 אפריל 2015, 07:22

אני אוהב את הבחור הזה:
http://www.euroleague.net/features/blog ... wisgaqofdf

14 אפריל 2015, 09:15

אם התאריך האחרון לרשום שחקנים לליגה הוא עד תחילת השבוע הבא באמת, אני מנחש שלינהרט יירשם סופסוף ואולי ישחק במשחק הבא. הגיע הזמן להפסיק עם הפארסה הזו.

14 אפריל 2015, 13:28

אם מכבי מוכנים להשאיר אותו לעונה הבאה באותו סטטוס ( זר שביעי למשחקי היורוליג ) אז אין לי בעיה איתו , אחרת הוא מיותר לחלוטין. בחור נחמד שנותן הרבה אופי ולחימה והכי חשוב זול אבל לא שחקן שלבנות עליו כזר בכיר ברוטציה...

14 אפריל 2015, 15:24

yzafrir כתב:אם מכבי מוכנים להשאיר אותו לעונה הבאה באותו סטטוס ( זר שביעי למשחקי היורוליג ) אז אין לי בעיה איתו , אחרת הוא מיותר לחלוטין. בחור נחמד שנותן הרבה אופי ולחימה והכי חשוב זול אבל לא שחקן שלבנות עליו כזר בכיר ברוטציה...

זה תלוי גם בהתפתחויות אחרות. לדוגמא, אם מכבי מביאה את ג'ורדן פארמר, שהוא גם זר ברמה גבוהה וגם יכול להרשם כישראלי, זה מצמצם את כמות הזרים בקבוצה. במקרה כזה אפשר גם לשמור על לינהארט

14 אפריל 2015, 19:07

היום הוא צריך לקבל לא מעט דקות בעיקר בגלל העומק הבלתי נגמר שלהם...

14 אפריל 2015, 19:09

yzafrir כתב:אם מכבי מוכנים להשאיר אותו לעונה הבאה באותו סטטוס ( זר שביעי למשחקי היורוליג ) אז אין לי בעיה איתו , אחרת הוא מיותר לחלוטין. בחור נחמד שנותן הרבה אופי ולחימה והכי חשוב זול אבל לא שחקן שלבנות עליו כזר בכיר ברוטציה...

אתה שוכח שיש ככל הנראה התחייבות לבנדר שישתלב בעונה הבאה הסגל ליורוליג, ולכן אין מקום ללינהרט אפילו בתור זר שביעי.

14 אפריל 2015, 20:09

roy1000 כתב:

אתה שוכח שיש ככל הנראה התחייבות לבנדר שישתלב בעונה הבאה הסגל ליורוליג, ולכן אין מקום ללינהרט אפילו בתור זר שביעי.

מהפייסבוק של ניקולה

ניקולה.... מדוע לא תכניסו את דראגן ואת בן אלטיט כ- 2 סנטרים קבועים במקום מאריץ' וסופו המאכזב...... ותשפשפו אותם ככה בליגה וביורוליג ויהיו לנו 2 סנטרים טובים ומאסיביים?? הרי בעלי הבית מתקמצנים על הוצאת כספים.... אז הנה פיתרון לעכשיו ולעתיד..... מה אתה אומר? (אפילו באנגלית? )

Nikola Vujcic
At This age Bender must play and not seat on bench,also Ben Altit

15 אפריל 2015, 13:57

נייט נתן את המשחק הכי חלש שלו העונה.
תמיד כיף לשבח אותו, אבל היה צריך ממנו יותר אתמול. אני בטוח שהוא מאוכזב כי הרבה פעמים מרגיש שהוא יותר מכולם מה עומד על הכף.
הוא עוד ישרת אותנו נאמנה בסדרה הזאת, אבל הוא לא יכול לבד. סילבן או מרקז יהיו חייבים לתת עוד קצת.

15 אפריל 2015, 14:12

החציל האצטקי כתב:נייט נתן את המשחק הכי חלש שלו העונה.
תמיד כיף לשבח אותו, אבל היה צריך ממנו יותר אתמול. אני בטוח שהוא מאוכזב כי הרבה פעמים מרגיש שהוא יותר מכולם מה עומד על הכף.
הוא עוד ישרת אותנו נאמנה בסדרה הזאת, אבל הוא לא יכול לבד. סילבן או מרקז יהיו חייבים לתת עוד קצת.

בתכלס , הוא היה אמור להגיע כגיבוי לסמית'. בגלל הפציעות והחולשה של היינץ , הוא הפך להיות מחליף ראשון לכל עמדה 1-4.הזוי.
שחקן נחמד ולא יותר מזה , שחקן של מאמן , עוה עבירות שצריך , מדי פעם מפתיע בהגנה , בהתקפה הוא פחות אסרטיבי מהלפרינה במשחק קובע.
שחקן נחמד לשלב ה טופ16 , לכמה דקות ותו לא.

15 אפריל 2015, 19:34

הוא באמת גיבוי לסמית כל עוד לאנדסברג ברוטציה (שלא לדבר על פניני שנפצע לכל העונה ) ובשביל זה הוא מעולה , כשהוא מקבל תפקיד מרכזי מידי זה נראה רע .

19 אפריל 2015, 20:10

לינהארט ירשם מעכשיו לליגה
טוב שהתעוררו שם אחרי שקיבלו את ההחלטה הכי הזויה בעולם

19 אפריל 2015, 20:25

rc4991 כתב:לינהארט ירשם מעכשיו לליגה
טוב שהתעוררו שם אחרי שקיבלו את ההחלטה הכי הזויה בעולם

זה אומר שהחליטו סופית לא להחליף את היינס
פרסם תגובה