16 אפריל 2015, 11:43
toja27 כתב:פלייס זה שחקן שלא יבוא למכבי, ולדעתי בצדק. הוא פשוט לא סוג השחקנים שמכבי אוהבים להביא. השחקנים האירופאים בדרך כלל הם הרבה יותר מדי אוברפייד בשביל התפוקה שהם נותנים.
16 אפריל 2015, 11:44
16 אפריל 2015, 11:49
ankram כתב:toja27 כתב:פלייס זה שחקן שלא יבוא למכבי, ולדעתי בצדק. הוא פשוט לא סוג השחקנים שמכבי אוהבים להביא. השחקנים האירופאים בדרך כלל הם הרבה יותר מדי אוברפייד בשביל התפוקה שהם נותנים.
דווקא פלייס (סתם נדבקתי אליו , יש עוד אופציות ) נמצא בגיל הנכון , והוא משחק פחות מדי דקות כדי להביא את הכרון שלו לידי מיצוי , הוא מרוויח הרבה כי יש כמה קבוצות ביורוליג שמשלמות המון רק כדי לעבות את הסגל שלהם , והוא באחת מהם.
וד"א בגלל הגישה הזאת של מכבי הם פספסו החתמות כמו של טומיץ' או ראדוליצה.
16 אפריל 2015, 11:53
ankram כתב:my man כתב:ankram כתב:פלייס במקום סופו זה חלום רטוב שלי , שחקן פיקח עם גובה וניידות , קולע מצויין מחצי מרחק , הלוואי.
מכבי גם צריכה לחשוב על הספסל שלה , בעדיפות ל3-4 שחקנים איכותיים מהספסל , מה שיעניק לקבוצה 8 שחקנים שמשחקים ברוטציה קבועה , ויודעים מה התפקיד שלהם , השאר יכולים להיות שחקנים עם פוטנציאל (בנדר) או למשימות מיוחדות (יבזורי)
סתם לדוגמא :
אוחיון
פארגו
סמית
רנדל
פלייס
לאנסברג
טיוס
פניני
אליוט וויליאמס
בנדר
יבזורי
אלטיט\כהן
ובכך הפכת את עמדה 5 לMEATLESS
מה נתן לך ה meat הזה העונה? 2 ריבאונדים עלובים , 12 דקות בקושי? עבירות מטופשות כי הוא עייף? משחק הגנה ע"ג השערוריתי שמאפשר שלל של תרגילים שמפרקים את ההגנה של מכבי? 50% מקו העונשין?
אז נכון שלמכבי לא יהיה שחקן שפעם בכמה משחקים מסוגל להשמיד לבד את הקו הקדמי של ריאל ובארסה , או להתמודד מול בובאן מריאנוביץ' , אבל לפחות למשך הרבה יותר דקות , יהיה לך סנטר ענק , עם יכולת חסימה וריבאונד מוכחת , שקולע מעל 80% מהעונשין ואפילו עם יכולת לקלוע 3 מדי פעם , לפחות הגנתית ומבחינת ריבאונד הוא יתרום.
16 אפריל 2015, 11:59
16 אפריל 2015, 12:07
ankram כתב:צ'מע אני מסרב להאמין שסופו הוא הסנטר היחידי שיכול לשחק במכבי , זה פשוט לא יכול להיות.
16 אפריל 2015, 12:20
16 אפריל 2015, 12:31
ankram כתב:צ'מע אני מסרב להאמין שסופו הוא הסנטר היחידי שיכול לשחק במכבי , זה פשוט לא יכול להיות.
16 אפריל 2015, 12:38
toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.
16 אפריל 2015, 12:42
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.
חידש חוזה בולנסיה לכמה שנים טובות.
חבר'ה, אופציית פוסט טובה הגנתית והתקפית זה פטריק יאנג. לסגנון המשחק שמכבי משחקת הוא הרבה יותר מתאים מכל מיני פלייסים למיניהם.
אני באמת חושב, כמו שאני מכיר את אנשי מכבי, שהוא האיש על הכוונת. ואם כן- זה כיוון מצויין.
16 אפריל 2015, 12:52
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.
חבר'ה, אופציית פוסט טובה הגנתית והתקפית זה פטריק יאנג. לסגנון המשחק שמכבי משחקת הוא הרבה יותר מתאים מכל מיני פלייסים למיניהם.
אני באמת חושב, כמו שאני מכיר את אנשי מכבי, שהוא האיש על הכוונת. ואם כן- זה כיוון מצויין.
אני גם חושב שפטריק יאנג, זה יותר הכיוון שמכבי ילכו אליו.
16 אפריל 2015, 13:27
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:דרך אגב, שחקן שאני אוהב בעמדה הזאת, אבל כנראה גם הוא לא ימצא את עצמו כאן בגלל השכר הוא דובלייביץ' מולנסיה.
16 אפריל 2015, 13:30
16 אפריל 2015, 13:33
16 אפריל 2015, 14:08
החציל האצטקי כתב:לגבי יאנג- יש לו הוק שוט יעיל ומן הסתם את הגוף החזק כדי לתפוס עמדה בפנים. הוא לא מפלצת טכנית, אבל הוא כתובת בצבע. משהו שאי אפשר להגיד על רנדל או טיוס נגיד.
פלייס וטומיץ׳ מכוונים לאנ.בי.איי להבנתי. בכל מקרה לא רואה את מכבי שופכת כסף על שחקן כזה.
16 אפריל 2015, 14:19
החציל האצטקי כתב:לגבי יאנג- יש לו הוק שוט יעיל ומן הסתם את הגוף החזק כדי לתפוס עמדה בפנים. הוא לא מפלצת טכנית, אבל הוא כתובת בצבע. משהו שאי אפשר להגיד על רנדל או טיוס נגיד.
פלייס וטומיץ׳ מכוונים לאנ.בי.איי להבנתי. בכל מקרה לא רואה את מכבי שופכת כסף על שחקן כזה.
16 אפריל 2015, 14:29
16 אפריל 2015, 15:23
ankram כתב:מה דעתכם על פארחובסקי?
בהשוואה לפטריק יאנג הוא עולה עליו בכל פרמטר.
16 אפריל 2015, 15:40
16 אפריל 2015, 15:41