הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 2: מכבי נגד פנרבחצ'ה - חמישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 22:57

yzafrir כתב:רוי , קצת אובייקטיביות , מכבי הגיע לסדרה בתקופה לא טובה מבחינת כושר ופציעות וזה לא היכולת האמיתית של הקבוצה.
עדיין אני מסכים איתך שפנר' קבוצה טובה מאיתנו וזה משהו שלא אמרתי על מילאנו לפני הסדרה איתה.

התקופה הטובה שאתה מדבר עליה הייתה בדיוק שבועיים ואני לא חושב שזו הייתה היכולת ה"אמיתית" של מכבי. כמו שרקאנטי אמר, מכבי לוקחת שחקנים "פציעים" ובגלל זה היא משלמת חצי מחיר.

שנה שעברה היה נס במשחק הראשון וככה עברנו את מילאנו. השנה לא היו ניסים (עד עכשיו) ולכן כנראה שנלך הביתה.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 אפריל 2015, 22:59

החציל האצטקי כתב:גודס עם הראיון הכי גדול שלו בתור מאמן מכבי
שאפו גיא

גודס מתמוגג מהמשפט שלך בחתימה שלך..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:02

יוסי22 כתב:ברור שמיקריים ... מכבי שלטה בשני המשחקים האלו וזה היה הכול חוץ מניצחון מיקרי .

המשחקים החשובים והמייצגים הם באמת משחקי הליגה על הרכבי הטלאים מהחוק הרוסי ...

ואני לא יודע מה ראינו ביומיים האחרונים , משחק אחד היה בידיים של מכבי ומכבי זרקה אותו והמשחק השני לא היה כוחות מהרגע הראשון , אין לי שום מסקנות מהמשחקים האלו בגלל השוני בין המשחקים .

מה שכן בלט בשני המשחקים זה שמכבי לא הצליחה להפעיל כקבוצה את סמית וסופו , ברור שאוברדוביץ' סימן אותם כמטרה אבל מכבי לא הצליחה להתמודד מולו .

ממה יש לך מסקנות? אין לך מסקנות מהסדרה הזו, אין לך מסקנות מהמאזן של פנר ביורוליג העונה, אין לך מסקנות מהמאזן של מכבי, אין לך מסקנות מהתבוסות בברצלונה ובמוסקבה, ואין לך מסקנות מהליגה. הדבר היחידי שיש לך מסקנות ממנו זה אותם שני משחקים שבהם ניצחנו בהיכל את ריאל וברצלונה בנקודה.

לא מפתיע שאם ככה אתה רואה את הדברים אז המסקנה שלך היא שמכבי היא הקבוצה הכי טובה באירופה וכל הבעיות שלה מסתכמות בגיא גודס. זה באמת הגיוני.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:04

בוא׳נה איזה שחקן הגאודלוק הזה אה?
ממש נהנתי לראות היום את פנרבחצ׳ה. לא קורה לי הרבה שאני אשכרה נהנה לראות את הקבוצה היריבה משחקת.
אולי זה בגלל שהם בצהוב כחול
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2015, 23:05

rc4991 כתב:אגב, אולי הגיע הזמן שיפסיקו להלל את אובראדוביץ' כאילו כל דבר שהוא עושה מתוכנן ושהוא אלוהי הכדורסל? כל פיפס קטן שקורה "זה בזכות אוברדוביץ'"
מבחינתי מדובר במאמן טוב אבל אוברייטד ברמות משוגעות שכל פעולה חיובית קטנה מיוחסת לו ולא לסגל הכוכבים שיש לו מול הקבוצה הבינונית של מכבי

מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 אפריל 2015, 23:06

jol9 כתב:
rc4991 כתב:אגב, אולי הגיע הזמן שיפסיקו להלל את אובראדוביץ' כאילו כל דבר שהוא עושה מתוכנן ושהוא אלוהי הכדורסל? כל פיפס קטן שקורה "זה בזכות אוברדוביץ'"
מבחינתי מדובר במאמן טוב אבל אוברייטד ברמות משוגעות שכל פעולה חיובית קטנה מיוחסת לו ולא לסגל הכוכבים שיש לו מול הקבוצה הבינונית של מכבי

מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.

למה "אם"?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:06

החציל האצטקי כתב:בוא׳נה איזה שחקן הגאודלוק הזה אה?
ממש נהנתי לראות היום את פנרבחצ׳ה. לא קורה לי הרבה שאני אשכרה נהנה לראות את הקבוצה היריבה משחקת.
אולי זה בגלל שהם בצהוב כחול

מעניין, כי חלק גדול מחברי הפורום בטוחים שמדובר בקבוצת פח של נגרים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:08

jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.

אני לא מבין מה הישג כזה גדול בלנצח קבוצה עם חצי מהתקציב שלך? באמת. זה כמו להגיד שאם ננצח את מגדל בסדרה על האליפות זה יהיה הישג גדול.
הישג גדול זה לעשות מה שבלאט עשה. אוברדוביץ' מביא את פנר למקום שבו היא אמורה להיות. זה הכל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:10

jol9 כתב:

אוברייטד גדול וגם כשהוא טועה והקבוצה שלו משחקת רע (וזה קורה) אז מייחסים את זה לאיזה מהלך פסיכולוגי שלו או בולשיט כלשהו
אוברייטד זה מאמן שכלא הצליח להעפיל עם פאו האימתנית (ושנה שעברה גם עם פנר) כמה שנים לשלב ההצלבה שמכבי מגיעה אליו גם עם סגל הנוער
למה הגעה שלו לפיינל פור תהיה הישג אדיר עבוורו? הקבוצה שלא שווה לא פחות מזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אפריל 2015, 23:11

המאזן של מכבי בטופ 16 הוא 5-9 ושל פנרבחצ'ה הוא 11-3 , בבית אחד היה את אולימפיאקוס ובשני את ברצלונה , דיברנו על זה כבר .

אם יש הבדל במאזנים הוא זניח לחלוטין .

בליגה מכבי משחקת עם הרכבים שונים ומאולצים , אתה מנסה בכוח למצוא צידוקים גם אם הטיעונים לא רלוונטים לחלוטין .

ושוב מכבי שלטה במשחקים האלו , בוודאי מול ברצלונה ולחזור שוב על ניצחון "מיקרי" בנקודה לא ישכנע אף אחד .

בכל מקרה מעולם לא טענתי שמכבי היא הקבוצה הטובה באירופה אלא שהיא פחות או יותר ברמה של אולימפייאקוס , פנרבחצ'ה ופנתינייקוס שזו הרמה מתחת לריאל , ברצלונה וצסקא .

בסדרה הזו ראינו משחק אחד בשליטה מוחלטת של הטורקים ומשחק אחד שמכבי איבדה ושני המשחקים היו בחוץ , בואו נחכה למשחקים בהיכל לפני שאנחנו נסחפים למסקנות .

זה לא יהיה קל אבל מכבי חייבת לנצח את המשחקים בבית , אין פה מקום לתירוצים .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 16 אפריל 2015, 23:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מאמן טוב מאוד ובכלל לא אוברייטד. אם הוא מביא את הטורקים לפיינל פור, זה יהיה אחד ההישגים הגדולים שלו.

אני לא מבין מה הישג כזה גדול בלנצח קבוצה עם חצי מהתקציב שלך? באמת. זה כמו להגיד שאם ננצח את מגדל בסדרה על האליפות זה יהיה הישג גדול.
הישג גדול זה לעשות מה שבלאט עשה. אוברדוביץ' מביא את פנר למקום שבו היא אמורה להיות. זה הכל.

אנשים כל כך אוהבים להלל אותו ולייחס אליו את כל ההצלחה כשתמיד יש לו סגל ותקציב מהסרטים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:14

יוסי22 כתב:זה לא יהיה קל אבל מכבי חייבת לנצח את המשחקים בבית , אין פה מקום לתירוצים .

בינתיים אני שומע רק תירוצים. גודס ככה, ופציעות ולא מפעילים את סמית' וכו', וכו'.

אז אם אני מבין אותך נכון, הניצחונות על ברצלונה וריאל בנקודה הם המשחקים היחידים שמשקפים את היכולת של מכבי ומכל שאר המשחקים אפשר להתעלם, נכון? או שיש עוד משחקים שלדעתך משקפים את היכולת של מכבי?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 16 אפריל 2015, 23:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2015, 23:15

roy1000 כתב:

אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....

אני בסה"כ מתרגם את זה לקרדיט למאמן שלקח את הקבוצה הכי גבוה שקבוצה טורקית הגיעה מזה למעלה מעשור.
אין קשר לסדרה מול מכבי, כי אם פנר לא היתה נותנת טופ 16 מצויין, אז הוא היה מגיע לסדרה מול בארסה בלי יתרון ביתיות....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:17

jol9 כתב:אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....

אני בסה"כ מתרגם את זה לקרדיט למאמן שלקח את הקבוצה הכי גבוה שקבוצה טורקית הגיעה מזה למעלה מעשור.
אין קשר לסדרה מול מכבי, כי אם פנר לא היתה נותנת טופ 16 מצויין, אז הוא היה מגיע לסדרה מול בארסה בלי יתרון ביתיות....

אבל יש לו את התקציב הרביעי בגודלו ביורוליג. הוא הגיע בדיוק למאזן שהוא היה אמור להגיע אליו. לא פחות ולא יותר. אני לא ראה את ההישג הגדול פה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:18

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אתה רק לפני רגע דיברת על המאזן בטופ 16, על המאזן בבית המוקדם, על היכולת הכללית, על הכשרון....

זה הורג אותי, למה כל כך הרבה סופרלטיבים על מאמן שבסך הכל הוציא את המצופה מהקבוצה שלו?[
בא לי שיקח פעם אחת קבוצה שלא מחזיקה בתקציה עתק/בלתי מוגבל ואז נראה כמה רחוק הוא יביא אותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 אפריל 2015, 23:18

rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אוברייטד גדול וגם כשהוא טועה והקבוצה שלו משחקת רע (וזה קורה) אז מייחסים את זה לאיזה מהלך פסיכולוגי שלו או בולשיט כלשהו
אוברייטד זה מאמן שכלא הצליח להעפיל עם פאו האימתנית (ושנה שעברה גם עם פנר) כמה שנים לשלב ההצלבה שמכבי מגיעה אליו גם עם סגל הנוער

רוני, עם כל הכבוד, ההישגים שיש לאוברדוביץ' לא עומדים ביחס לשום מאמן אחר.
זה נחמד לקחת תואר פעם ב עם קבוצה טובה, או עם קבוצה מפתיעה, כמו שעשו איבקוביץ', בלאט והמאמן השני של אול' (שכחתי את שמו).
אבל זה דבר אחר לגמרי להצליח לאורך תקופה עם כמה קבוצות שונות ושחקנים אחרים.
פיני עשה את זה במכבי, עם שתי קבוצות נהדרות שהוא בנה, אבל ז'ליקו עושה את זה כבר שנים רבות, ועם הרבה קבוצות.

ברור שחלק מהעניין זאת האדרה לא רלוונטית שלו, אבל בסה"כ הכללי, הוא מאמן גדול, והלוואי והיה לוקח את מכבי כפרוייקט של איזה
כמה שנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 23:20

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אתה מתכוון לומר שרק קבוצה אחת טורקית(אפס פילזן) הצליחה אי פעם להעפיל לפיינל פור וגם זה רק שנתיים ברצף ב99-ו2000 מעולם לא הגיעה טורקית לפיינל פור חוץ מהשנתיים הללו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 אפריל 2015, 23:21

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:זה לא יהיה קל אבל מכבי חייבת לנצח את המשחקים בבית , אין פה מקום לתירוצים .

בינתיים אני שומע רק תירוצים. גודס ככה, ופציעות ולא מפעילים את סמית' וכו', וכו'.

אז אם אני מבין אותך נכון, הניצחונות על ברצלונה וריאל בנקודה הם המשחקים היחידים שמשקפים את היכולת של מכבי ומכל שאר המשחקים אפשר להתעלם, נכון? או שיש עוד משחקים שלדעתך משקפים את היכולת של מכבי?

אלו המשחקים הכי חשובים השנה , מה לעשות .

אלו משחקים שמכבי באה אליהם מפוקסת והם גם היו בהיכל , אין מדד טוב יותר לקראת המשחקים בשבוע הבא .

ואתה יכול לחזור על ה"נקודה" עד מחר אלו משחקים שמכבי שלטה בהם והניצחון היה הכול חוץ ממיקרי .
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:23

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

רוני, עם כל הכבוד, ההישגים שיש לאוברדוביץ' לא עומדים ביחס לשום מאמן אחר.
זה נחמד לקחת תואר פעם ב עם קבוצה טובה, או עם קבוצה מפתיעה, כמו שעשו איבקוביץ', בלאט והמאמן השני של אול' (שכחתי את שמו).
אבל זה דבר אחר לגמרי להצליח לאורך תקופה עם כמה קבוצות שונות ושחקנים אחרים.
פיני עשה את זה במכבי, עם שתי קבוצות נהדרות שהוא בנה, אבל ז'ליקו עושה את זה כבר שנים רבות, ועם הרבה קבוצות.

ברור שחלק מהעניין זאת האדרה לא רלוונטית שלו, אבל בסה"כ הכללי, הוא מאמן גדול, והלוואי והיה לוקח את מכבי כפרוייקט של איזה
כמה שנים.

הוא לקח מספר מרשים מאוד של גביעי אירופה אבל זה לא שהוא עשה את זה עם קבוצות חלשות אלא עם סגלים של הטופ שבטופ (ועדיין זה הישג גדול)
מצד שני מה יש לך להגיד על כל השנים בהן הוא אפילו לא העפיל להצלבה עם סגלים אימתניים של פאו?
ממש הוא יקח את מכבי, פאו קיצצה שליש מהתקציב והוא ישר ברח כמו פחדן לקבוצה שתיתן לו תקציב בלתי מוגבל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 אפריל 2015, 23:25

יוסי22 כתב:אלו המשחקים הכי חשובים השנה , מה לעשות .

אלו משחקים שמכבי באה אליהם מפוקסת והם גם היו בהיכל , אין מדד טוב יותר לקראת המשחקים בשבוע הבא .

ואתה יכול לחזור על ה"נקודה" עד מחר אלו משחקים שמכבי שלטה בהם והניצחון היה הכול חוץ ממיקרי .

בסדר. הבנתי. ומה עם התבוסות בברצלונה ובמוסקבה? לא הגיעו מפוקסים? מה עם ההפסדים בהיכל? גם אז לא הגיעו מפוקסים? זה נחמד שאפשר לבחור את שני המשחקים הכי טובים של הקבוצה בעונה ולהגיד שרק הם מייצגים את היכולת האמיתית. עכשיו אני באמת מבין למה את כועס על גודס. הרי לשיטתך מכבי עדיין בלתי מנוצחת השנה ובשני המשחקים היחידים ששיחקה עד הסדרה הזו כי ניצחה שתי קבוצות פיינל פור.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־27 אורחים