17 אפריל 2015, 00:51
rc4991 כתב:toja27 כתב:חוץ מזה עם תקציב כזה תארו לכם איזה אמרקאים היינו יכולים להביא.
כבר אמרתי ואמרו פה אלף פעם שמספיק עוד 3-4 מיליון דולר בשביל לבנות פה קבוצת פיינל פור חזקה
רק חבל שכששאלו את רקאנטי על כך בראיון הוא דחה כניסה של בעלים נוספים
17 אפריל 2015, 02:31
toja27 כתב:אלכסנדר, פארגו ולינהרט(ואוחיון במשחק הראשון) היחידים שבאו להילחם בסדרה הזאת ולא נראים רכרוכים וסמרטוטים וקטני קומה.אני אוהב שאלכנדר מרים ראש לוסלי שמרביץ לכולם! אני אוהב את הטכנית של פארגו! זאת הגישה! תצאו מהקטנות שלכם, קחו ריבאונד,תרביצו להם.זאת מהות הסדרה! סופו, רנדל,סמית לא הגיעו לסדרה הזאת מצטער.
בתל אביב זה יהיה אחרת אני מבטיח לכם.
17 אפריל 2015, 02:41
17 אפריל 2015, 02:53
17 אפריל 2015, 07:09
jol9 כתב:דבר ראשון אני בכלל לא בטוח שלפנר יש את התקציב הרביעי ביורוליג. מי כבר משחק שם? שחקן שנזרק מהNBA, שחקן יורוקאפ,
היקמן המושמץ, ילד צעיר עם הרבה כשרון ואפס קבלות, כמה נגרים, ושחקן אחד שהוא באמת משהו קרוב לטופ יורוליג (בייליצה),
וגם זה בלחץ.
זה בוודאי לא סגל רע, ומאוד מוכשר, אבל ממש לא סגל של כוכבים. אני מהמר שבתחילת העונה, אף אחד בפורום לא היה בוחר
אף שחקן של פנר למין נבחרת יורוליג שכזאת.
דבר שני, כמו שהתנין אמר, גם אם פנר הגיעה לאן שהיתה צריכה, זה לא אומר עדיין שמגיע קרדיט גדול למאמן שעשה עבודה טובה,
ועמד בציפיות?
17 אפריל 2015, 09:04
החציל האצטקי כתב:גודס עם הראיון הכי גדול שלו בתור מאמן מכבי
שאפו גיא
17 אפריל 2015, 10:15
17 אפריל 2015, 10:53
17 אפריל 2015, 10:55
17 אפריל 2015, 10:57
Allan Turing כתב:מסכים עם כל מילה. לא צריך תקציב כמו של צסקא בשביל להתחרות בצסקא,
אבל חצי או שליש מזה זה פשוט מעט מדי.
עוד 3-4 מליון שהיו מנחיתים פה את לאנגפורד ופארמר,
ואז אנחנו דורסים קבוצה כמו אולקר.
17 אפריל 2015, 11:10
17 אפריל 2015, 11:13
יוסי22 כתב:אני מבין שעכשיו זה הזמן לשחרר את כל הארס שהצטבר בשנה האחרונה אחרי שההנהלה הוכיחה שהיא הרבה יותר חכמה מכל יועצי האחיתופל , תהנו .
ברור שבמילאנו היה נס , אבל היה שם גם כדורסל טוב שהביא את מכבי למצב שנס יוכל לעזור ... גם לקבוצה של שארס ופארקר היה נס והיא עדיין היתה הקבוצה הטובה באירופה .
בנוסף מכבי פירקה את מילאנו פעמיים בבית ובסופו של דבר היתה הרבה יותר טובה ברוב הסידרה הזו .
אחר כך ניצחה את צסקא כשבאופן פילאי שחקני צסקא שבקו ברבע האחרון ,מול ריאל בכלל היה נס כשמכבי שיחקה טוב יותר מריאל ברוב שלבי המשחק אבל זה כאמור נס .. מי שמאמין בזה הוא סוג של מטומטם עם כל הכבוד.
השנה מכבי בנתה קבוצה סבירה פלוס עם נפילה אחת בעמדה של היינס וחוסר מזל עם הפציעות בטופ 16 שהביאו את מכבי להצלבה עם הלשון בחוץ , אני עדיין מאמין שמכבי תנצח את שני המשחקים בארץ אבל גם אם לא זו לא סיבה לשחרר את כל הארס , זה סתם נראה עלוב .
17 אפריל 2015, 11:21
17 אפריל 2015, 11:41
שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'
http://sports.walla.co.il/item/2846845
טור מדהים של האוזמן. אומר בדיוק את מה שאני חושב.
17 אפריל 2015, 11:56
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אסון מילאנו: ההשפעה השלילית של הזכייה ביורוליג על מכבי תל אביב
מהלך אחד מקרי בהצלבה בעונה שעברה הביא לאפקט דומינו במכבי תל אביב, שסופו מצג שווא לגבי מצבה ביחס לאריות אירופה והשתקה של כל ביקורת לגיטימית. האוזמן מסכם את ההפסד הנוסף לפנרבחצ'ה דרך האשליה של הצהובים, הכישלון של מחלקת הסקאוטינג וסוד הפשטות של אוברדוביץ'
http://sports.walla.co.il/item/2846845
טור מדהים של האוזמן. אומר בדיוק את מה שאני חושב.
אני גם חושב שמדובר בטור טוב, אלא שאני לא חושב שמדובר באסון כמובן.
כולנו אוהדים את מכבי בדיוק בשביל הרגעים האלה, ואני לא מוכן לוותר על תואר יורוליג, גם אם הוא היה מקרי ועם המון מזל,
בשביל שההנהלה תתנהל נכון.
ואם נניח שמכבי היתה מודחת מול מילאנו... היינו רואים כאן קבוצה שונה? התנהלות שונה? אני די בטוח שלא.
היו אומרים לנו - זה מה יש, זה התקציב...
ואם נניח שההנהלה כן תשנה את דרכה, ותוביל את מכבי להצלחה מקצועית, האם אחרי זה היא לא תהפוך בדיוק לאותו הדבר
כמו שהיא עכשיו?
17 אפריל 2015, 12:42
17 אפריל 2015, 13:49
17 אפריל 2015, 14:16
toja27 כתב:לא אמור להציק לי, אבל זה בכל זאת כן, ראיתי מכמה תגובות כאן(יוני למשל) שאומרות משהו בסגנון שבגלל ששיתפנו יותר מחליפים במשחק השני וקיבלנו תבוסה אז זה אומר שניהול הרוטציה של גודס במשחק הראשון היה נכון או שזאת לא הסיבה העיקרית להפסד המשחק, או משהו בסגנון הזה(כמו שרוי טען). אז אני מזכיר לכם שגם את המשחק השני פתחנו עם החמישיה החזקה ובניגוד למשחק הראשון, פנר' עשתה דווקא עליה את הבליטץ שממנו מכבי כבר לא הצליחה לחזור, ולא משנה כמה מחליפים זרקו אחר כך. זאת הייתה פנר' אחרת שהגיעה למשחק ומכבי אחרת. וכל משחק לגופו. המשחק השני לא סותר את העובדה שבמשחק הראשון גיא גודס לא לקח פסק זמן ברגע המתאים(ראינו דרך אגב איך אוברדוביץ' עוצר כל מיני מומנטום), ולא הכניס מחליפים בזמן שהיו צריכים להיכנס. אני לא בטוח שהם היו עוצרים את הריצה של פנר' אבל זה כן היה הדבר המתבקש באותו רגע. אני גם אזכיר לכם, שעם כל הטעיות שלדעתי גודס עשה במשחק הראשון, אני לא חושב שפנר' הייתה יכולה לחזור למשחק אם לא האנרגיות של הקהל הביתי שדחפו אותם קדימה( וגם קצת עזרה מהשופטים חייבים להודות). אני מציע, שלפני שאנחנו שמים חותמת על זה שפנר' קבוצה הרבה יותר מוכשרת ממכבי כמו שטענו כאן, בואו נראה מה יהיה במשחקים ביד אליהו. ונראה אם מה שניצח להם בין היתר את שני המשחקים, זה פערי הכוחות בין הקבוצות או יתרון הביתיות.
17 אפריל 2015, 14:25
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא אמור להציק לי, אבל זה בכל זאת כן, ראיתי מכמה תגובות כאן(יוני למשל) שאומרות משהו בסגנון שבגלל ששיתפנו יותר מחליפים במשחק השני וקיבלנו תבוסה אז זה אומר שניהול הרוטציה של גודס במשחק הראשון היה נכון או שזאת לא הסיבה העיקרית להפסד המשחק, או משהו בסגנון הזה(כמו שרוי טען). אז אני מזכיר לכם שגם את המשחק השני פתחנו עם החמישיה החזקה ובניגוד למשחק הראשון, פנר' עשתה דווקא עליה את הבליטץ שממנו מכבי כבר לא הצליחה לחזור, ולא משנה כמה מחליפים זרקו אחר כך. זאת הייתה פנר' אחרת שהגיעה למשחק ומכבי אחרת. וכל משחק לגופו. המשחק השני לא סותר את העובדה שבמשחק הראשון גיא גודס לא לקח פסק זמן ברגע המתאים(ראינו דרך אגב איך אוברדוביץ' עוצר כל מיני מומנטום), ולא הכניס מחליפים בזמן שהיו צריכים להיכנס. אני לא בטוח שהם היו עוצרים את הריצה של פנר' אבל זה כן היה הדבר המתבקש באותו רגע. אני גם אזכיר לכם, שעם כל הטעיות שלדעתי גודס עשה במשחק הראשון, אני לא חושב שפנר' הייתה יכולה לחזור למשחק אם לא האנרגיות של הקהל הביתי שדחפו אותם קדימה( וגם קצת עזרה מהשופטים חייבים להודות). אני מציע, שלפני שאנחנו שמים חותמת על זה שפנר' קבוצה הרבה יותר מוכשרת ממכבי כמו שטענו כאן, בואו נראה מה יהיה במשחקים ביד אליהו. ונראה אם מה שניצח להם בין היתר את שני המשחקים, זה פערי הכוחות בין הקבוצות או יתרון הביתיות.
TOJA, אני חושב שהציפיות שלך מוגזמות קצת. הייכל שווה למכבי הרבה נקודות, אבל אני כבר לא יודע אם הקבוצה מאמינה שהיא יכולה לנצח את הסדרה הזו במצב הנוכחי.
מכבי יבואו להילחם, אבל אני חושש שהם יישברו בריצה הראשונה של פנר.
17 אפריל 2015, 14:44
toja27 כתב:יכול להיות שאתה צודק והציפיות שלי באמת מוגזמות. אבל לפי דעתי, יתרון הביתיות משחק כאן פאקטור מאוד משמעותי ואני חושב שנגענו בנושא מעט מאוד וכמעט שלא הזכרנו אותו בדיונים שלנו. שנה שעברה, מילאנו שלטה בשני המשחקים הראשונים בצורה אפילו יותר חזקה מפנר' בעונה הזאת(אני לא חושב שהיה שם אפילו רגע, חוץ מהמשחק השני בסוף שמכבי הייתה ביתרון שלא לדבר על יתרון של 11), וראינו איך המשחקים התפתחו בבית שלנו. אבל יכול להיות ששנה שעברה גם הייתה לנו קבוצה חזקה יותר מנטלית. אבל נראה ביום שני.