18 אפריל 2015, 13:47
roy1000 כתב:jol9 כתב:כזר לא יהיה לו מקום, בהנחה שבנדר עולה לקבוצה הבוגרת. עדיף שהזרים 6-7 יהיו בנדר ולינהארט, ושחמשת הזרים המובילים
יהיו סמית', פארגו, רנדל, גארד וסנטר.
לדעתי אם לא יקבל אזרחות, אלכסנדר יהיה הזר השישי. לינהרט לא יחזור.
18 אפריל 2015, 13:51
החציל האצטקי כתב:הקונספט שעבד בשנה שעברה (לפחות במאני טיים, בואו נגיד, כי היו קירטועים) היה אחר לגמרי מזה שאנחנו משחקים השנה.
זה כדורסל אחר שיש שחקנים שיכולים לקלוע סל על המגרש. היום בהרכב של מכבי עובדים קשה, קשה הרבה יותר מדי כדי לקנות סל.
פארגו לא קולע,
אוחיון לא קולע,
רנדל לא קולע,
טיוס לא קולע,
סופו לא קולע
מתוך 6 השחקנים המובילים, היחיד שאפשר באמת לסמוך עליו שיקלע סל פשוט מחצי מרחק או מהעונשין כשהוא חופשי זה סמיתי.
זו חתיכת בעיה ענקית בעיניי. אני אומר את זה אחרי שזה צעק לי מהמשחק של אנאדולו וראיתי את המשחק שהרטל הריץ שם, ואיך שראיתי את קרסטיץ׳ תופר צ׳אקות חלקות ויפות.
כדורסל של כדרורים וחדירות עלק-וירטואוזיות ואלי-הופים זה אולי נראה סקסי, אבל אולי נחזור לבייסיק?
18 אפריל 2015, 14:07
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:הקונספט שעבד בשנה שעברה (לפחות במאני טיים, בואו נגיד, כי היו קירטועים) היה אחר לגמרי מזה שאנחנו משחקים השנה.
זה כדורסל אחר שיש שחקנים שיכולים לקלוע סל על המגרש. היום בהרכב של מכבי עובדים קשה, קשה הרבה יותר מדי כדי לקנות סל.
פארגו לא קולע,
אוחיון לא קולע,
רנדל לא קולע,
טיוס לא קולע,
סופו לא קולע
מתוך 6 השחקנים המובילים, היחיד שאפשר באמת לסמוך עליו שיקלע סל פשוט מחצי מרחק או מהעונשין כשהוא חופשי זה סמיתי.
זו חתיכת בעיה ענקית בעיניי. אני אומר את זה אחרי שזה צעק לי מהמשחק של אנאדולו וראיתי את המשחק שהרטל הריץ שם, ואיך שראיתי את קרסטיץ׳ תופר צ׳אקות חלקות ויפות.
כדורסל של כדרורים וחדירות עלק-וירטואוזיות ואלי-הופים זה אולי נראה סקסי, אבל אולי נחזור לבייסיק?
לפארגו יש קליעה טובה מחצי מרחק, והוא גם בערך היחיד שיכול לסדר לעצמו מצב קליעה טוב מהטווח הזה, אבל בגדול אתה צודק.
אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלנו בהתקפה מורכבת משלושה גורמים:
- חולשה אדירה של הקו האחורי, בגלל ההתרסקות עם היינס, והפציעה של אוחיון
- האפסיות של סופו העונה
- היעדר בקלעים
שלושת הדברים האלה, הופכים את ההתקפה שלנו להיות לאחת החלשות שהיו לנו ב-20 השנים האחרונות.
18 אפריל 2015, 14:25
שמואל1 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:הקונספט שעבד בשנה שעברה (לפחות במאני טיים, בואו נגיד, כי היו קירטועים) היה אחר לגמרי מזה שאנחנו משחקים השנה.
פארגו לא קולע,
אוחיון לא קולע,
רנדל לא קולע,
טיוס לא קולע,
סופו לא קולע
לפארגו יש קליעה טובה מחצי מרחק, והוא גם בערך היחיד שיכול לסדר לעצמו מצב קליעה טוב מהטווח הזה, אבל בגדול אתה צודק.
- האפסיות של סופו העונה
- היעדר בקלעים
שלושת הדברים האלה, הופכים את ההתקפה שלנו להיות לאחת החלשות שהיו לנו ב-20 השנים האחרונות.
ה"אפסיות של סופו" נובעת באופן ישיר משני הדברים האחרים שאמרת.
18 אפריל 2015, 14:29
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:הקונספט שעבד בשנה שעברה (לפחות במאני טיים, בואו נגיד, כי היו קירטועים) היה אחר לגמרי מזה שאנחנו משחקים השנה.
פארגו לא קולע,
אוחיון לא קולע,
רנדל לא קולע,
טיוס לא קולע,
סופו לא קולע
- האפסיות של סופו העונה
- היעדר בקלעים
ה"אפסיות של סופו" נובעת באופן ישיר משני הדברים האחרים שאמרת.
זה נכון, אבל אי אפשר להתעלם מהחולשה האדירה של סופו לעשות דברים חיוביים כשהוא על המגרש, גם כשהוא כן מקבל את הכדורים
במקומות שהוא אוהב. אנחנו כולנו מכירים את סופו מצויין, וחוץ מיוסי, כולם נראה לי מסכימים שסופו פשוט לא מספיק טוב כרגע, גם אם
כריס פול היה הרכז.
18 אפריל 2015, 14:45
18 אפריל 2015, 14:52
jol9 כתב:אני לא דיברתי עכשיו על האם סופו צריך להישאר או לא, אלא על זה שהוא אחת הבעיות הגדולות של מכבי העונה.
זה לא שבעונה שעברה היו לנו את סטוקטון ואת נאש. לרייס לקח חצי עונה להתחבר לעצמו ולהתחיל לשחק כמו שהוא יודע, והיקמן זה
לא בדיוק השחקן שאתה רוצה ליד סופו.
ובכל זאת, סופו עשה עבודה מצויינת, גם מהפירורים שקיבל.
18 אפריל 2015, 16:11
jol9 כתב:אין שום סיבה להחזיק אותו כזר. לינהארט מרוויח סכומים דומים, והוכיח את עצמו גם ברצון ובאופי, וגם ביכולת.
אלכסנדר ממש לא.
18 אפריל 2015, 19:36
שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני לא דיברתי עכשיו על האם סופו צריך להישאר או לא, אלא על זה שהוא אחת הבעיות הגדולות של מכבי העונה.
זה לא שבעונה שעברה היו לנו את סטוקטון ואת נאש. לרייס לקח חצי עונה להתחבר לעצמו ולהתחיל לשחק כמו שהוא יודע, והיקמן זה
קודם כל רייס היה שחקן מאוד קבוצתי מהתחלה.
דבר שני, למכבי היה בעונה שעברה את גיא פניני שהוא השחקן שידע הכי טוב להפעיל את סופו. כמעט את כל הכדורים הטובים הוא קיבל מפניני, וזה דבר שחזרנו ואמרנו אותו לכל אורך העונה.
והדבר האחרון- הכי חשוב- למכבי היה את דיוויד בלו בעונה שעברה. שחקן בעמדה 4 שקולע אוטומטית מחוץ לקשת והיריבה חייבת לצאת עליו. זה ריווח את המשחק ואפשר לסופו להשתלט על הצבע.
וכמובן היה גם את דיוויד בלאט שידע לדרוש מהשחקנים שלו סטנדרטים גבוהים. אצל בלאט, סופו קיבל כל התקפה כדור. זאת הייתה ההוראה. אצל גודס יכול להיות שיש הוראה כזאת, אבל אף שחקן לא סופר אותו (את גודס כאילו, וגם את סופו)
18 אפריל 2015, 19:38
roy1000 כתב:jol9 כתב:אין שום סיבה להחזיק אותו כזר. לינהארט מרוויח סכומים דומים, והוכיח את עצמו גם ברצון ובאופי, וגם ביכולת.
אלכסנדר ממש לא.
חוץ מזה שאלכסנדר משחק בעמדה שמכבי צריכה ולינהרט לא.
18 אפריל 2015, 19:44
18 אפריל 2015, 20:34
18 אפריל 2015, 21:12
החציל האצטקי כתב:מעניין מה סעיף הביי-אאוט של ניקולה יוקיץ׳, הMVP של האדריאטית.
הוא מזכיר את ניקו הגדול בסגנון, בגיל ובמספרים שנתן באותו גיל.
זה כנראה סוג הציוות הכי טוב שרנדל יוכל לקבל.
שחקן פנים-חוץ עם גוף גדול במיוחד.
18 אפריל 2015, 21:35
MTA2311 כתב:יוני, יש לך את לנדסברג ופניני.
לינהארט גם לא באמת הוכיח יותר מדי.
18 אפריל 2015, 21:37
שחף כתב:יוני לינהארט נחמד אבל אם היה פה שחקן יותר טוב מהיינס ופניני היה כשיר הוא לא היה משחק יותר מידי
19 אפריל 2015, 00:16
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:אני לא דיברתי עכשיו על האם סופו צריך להישאר או לא, אלא על זה שהוא אחת הבעיות הגדולות של מכבי העונה.
קודם כל רייס היה שחקן מאוד קבוצתי מהתחלה.
דבר שני, למכבי היה בעונה שעברה את גיא פניני שהוא השחקן שידע הכי טוב להפעיל את סופו. כמעט את כל הכדורים הטובים הוא קיבל מפניני, וזה דבר שחזרנו ואמרנו אותו לכל אורך העונה.
והדבר האחרון- הכי חשוב- למכבי היה את דיוויד בלו בעונה שעברה. שחקן בעמדה 4 שקולע אוטומטית מחוץ לקשת והיריבה חייבת לצאת עליו. זה ריווח את המשחק ואפשר לסופו להשתלט על הצבע.
וכמובן היה גם את דיוויד בלאט שידע לדרוש מהשחקנים שלו סטנדרטים גבוהים. אצל בלאט, סופו קיבל כל התקפה כדור. זאת הייתה ההוראה. אצל גודס יכול להיות שיש הוראה כזאת, אבל אף שחקן לא סופר אותו (את גודס כאילו, וגם את סופו)
רייס היה חלש מאוד, וגם לא קבוצתי. בניגוד להיינס, הוא מימש את הפוטנציאל שלו והפך לשחקן אדיר, במיוחד במאני טיים.
אבל גם בשיאו, הוא לא בדיוק היה רכז שהפעיל את סופו, אלא יותר סלאשר וסקורר.
נכון, למכבי היה את פניני וגם את אינגלס המושמץ, שידע להפעיל מצויין את הגבוהים (בעיקר את טיוס, אבל גם את סופו).
וכמובן שהפרישה של בלו, זאת המכה המקצועית הכי גדולה שקיבלה מכבי, על זה אין ויכוח.
הכל נכון, אבל אי אפשר לנקות את סופו מאחריות. זה פשוט לא נכון. סופו הוא שחקן שאמנם תלוי באחרים שימסרו לו, אבל מהרגע שהכדור מגיע אליו
הוא תלוי בעצמו, במה שהוא יעשה איתו. ברור שריווח הוא קריטי לסופו, אבל אנחנו רואים ירידה חדה אצל סופו בכל המדדים, ואי אפשר להפיל הכל
על פארגו ואוחיון, שעם כל אחד מהם, כבר היו לו עונות מצויינות במדי מכבי.
19 אפריל 2015, 09:38
jol9 כתב:זה באמת בעיה למצוא זר מחליף לעמדה 4? לא עדיף שלפחות מבחינה מקצועית ישאירו שחקן שכבר הוכיח את עצמו בקבוצה?
גם סמית' צריך מחליף, ומעבר להכל, לינהארט הראה שהוא מספיק טוב להיות מחליף לעמדות 2-3, ושהוא שחקן הגנה מצויין, שזה קריטי
לספסל שלנו.
19 אפריל 2015, 15:44
19 אפריל 2015, 16:09
19 אפריל 2015, 16:46