24 אפריל 2015, 00:05
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:ממש גאונים ...
כל פעם הטענה הדבילית הזו שהקהל של מכבי מטומטם אחרי כל רבע כישלון של הקבוצה .
הקבוצה היחידה שבאמת נכשלה פה ב-5 השנים האחרונות היתה הקבוצה שהפסידה בסוייפ לריאל שהיתה קבוצה עלובה , חוץ מזה כולל השנה למכבי היתה קבוצה טובה או טובה מאוד .
אם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.
כל עוד אין סדרות האליפות לא מעניינת את ראשי מכבי וטוב שכך .
24 אפריל 2015, 00:06
rc4991 כתב:הגביע בעונה שעברה היה אחד המרגשים , קח בחשבון שקבוצות כמו ריאל לא זכו שנים בגביע ויכול להיות שהזכיה הבאה תהיה עוד עשור אז חבל שלא ניצלת את ההזדמנות להינות.
זה לא שלא רציתי להינות. רציתי ואפילו ניסיתי להתרגש וגם הלכתי לחגיגות בכיכר רבין אבל זה לא הרגיש זה
בגלל שהלכו שם עד הסוף והביאו את הגביע אז זאת הייתה עונה מדהימה
אבל בוא נגיד שאם אתה מציע לי הדחה בהצלבה כשמכבי משחקת כמו בעונת פרקינס-פארגו או עונה אפורה עם פיינל פור (בלי זכיה) אז אני בוחר באופציה הראשונה
24 אפריל 2015, 00:08
yzafrir כתב:די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .
.גם אני מנוי והסיבה שאני ימשיך לחדש את המנוי היא כי אני לא רוצה לאבד את המקום שלי גם אם אני יודע שהולכת להיות עונה של סבל.
אני מעדיף לשמור על המקום בשביל עונות כמו השושלת או אפילו מה שקיבלנו בסופו של דבר בעונה שעברה.
אם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.
24 אפריל 2015, 00:13
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .
.גם אני מנוי והסיבה שאני ימשיך לחדש את המנוי היא כי אני לא רוצה לאבד את המקום שלי גם אם אני יודע שהולכת להיות עונה של סבל.
אני מעדיף לשמור על המקום בשביל עונות כמו השושלת או אפילו מה שקיבלנו בסופו של דבר בעונה שעברה.
איפה אתה יושב?
ֿאם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.
קצת מקווה שנפסיד אליפות. הנסיון מוכיח שיוצאים מזה דברים טובים.
24 אפריל 2015, 00:28
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .
איפה אתה יושב?
ֿאם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.
קצת מקווה שנפסיד אליפות. הנסיון מוכיח שיוצאים מזה דברים טובים.
שער 6 שורה שלישית , ממש על המדרגות שמפרידות בין 6 ל7...אני מתוייג מלא בפייסבוק בגלל שרואים אותי בהרבה תמונות בדף של מכבי...
אני ממש לא מקווה שנפסיד אליפות כי אני לא חושב שהקבוצה הזאת זקוקה למהפך אלא לתיקונים שכבר ידענו עליהם מזמן
24 אפריל 2015, 01:06
24 אפריל 2015, 01:15
24 אפריל 2015, 11:55
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:התקציב של אולימפיאקוס גבוה משל מכבי בכמה מיליונים האלה שמפרידים בין בק-טו-בק, הצלבה, ופיינל פור להצלבה, סוויפ בהצלבה, גביע, ועוד סוויפ בהצלבה
בדיוק בזה
ועדיין ג'וניור ינסה למכור לנו שלא צריך להוציא הרבה כסף כי ''תסתכלו על אולי''
ינסה? הוא מצליח למכור לנו.
הפורום הזה מייצג מיעוט של אנשים שבאמת מבינים את התרמית. כל השאר קונים מנויים ומכניסים לו כסף.
הצלחות לא כל כך מעניינות אותו. מבחינתו הסטטוס קוו הקיים (הצלבה) בסדר גמור.
די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .
24 אפריל 2015, 12:39
24 אפריל 2015, 12:42
24 אפריל 2015, 15:55
יוסי22 כתב:ריאל קבוצה טובה יותר והייתי מהמר עליה בלי קשר לביתיות , מקווה שנקבל בגמר צסקא- ריאל , זה יהיה קרב אדיר עם הקבוצות הכי טובות ביבשת .
וריאל לא נחנקה שנה שעברה בגמר , היא נתנה משחק נהדר אבל קיבלה בצד השני קבוצה מעולה שהתגבשה ליחידת עילית בדיוק ברגעי ההכרעה .
גם בגניבת הדעת הזו אנחנו לא חייבים לקחת חלק .
24 אפריל 2015, 18:34
אדם כתב:יוסי22 כתב:ריאל קבוצה טובה יותר והייתי מהמר עליה בלי קשר לביתיות , מקווה שנקבל בגמר צסקא- ריאל , זה יהיה קרב אדיר עם הקבוצות הכי טובות ביבשת .
וריאל לא נחנקה שנה שעברה בגמר , היא נתנה משחק נהדר אבל קיבלה בצד השני קבוצה מעולה שהתגבשה ליחידת עילית בדיוק ברגעי ההכרעה .
גם בגניבת הדעת הזו אנחנו לא חייבים לקחת חלק .
חבל שתמיד יש חלק שכן לוקחים חלק ומנסים להפוך את הגנבת דעת למציאות שקרית