toja27 כתב:כיוון ששנינו הסכמנו על כך שמקצועית אדלשטיין מתאים להיות במכבי אז הויכוח הוא על כך שקבעת בנחרצות שאדלשטיין לא יוכל לאמן במכבי ואחרי חודש הצדדים יפרדו בגלל עניין האישיות, ואני בכלל לא בטוח שזה מה יהיה. אני חושב שהמכשול העיקרי יהיה דווקא בהחלטה למנות אותו בגלל התדמית שלו. אני חושב שאם ויקרה ומכבי יציעו לו את התפקיד ואדלשטיין יסכים, שני הצדדים ידעו לקראת מה הם הולכים ויידעו להתנהל בזהירות. כמובן שיהיו כנראה מחלוקות אבל מצד שני גם עם בלאט היו מחלוקות שגם הוא מאמן יחסית דומיננטי והוא החזיק 4 שנים.
עוד נקודה שאנחנו לא מסכימים היא על הצלחתו של גודס עד כה. אתה טוען שהוא עשה עבודה סבירה עד כה בהתחשב בסגל שיש לו ואני טוען שאפשר היה להוציא יותר.
אמרתי שבשביל שאדלשטיין יאמן במכבי, דני פדרמן יצטרך לעשות פשרות מאוד גדולות בנוגע לשליטה שלו בקבוצה. פשרות שהוא לא עשה עם מאמנים קודמים (כולל בלאט). אם לא יעשו פשרות כאלו, אז כן, אדלשטיין לא יחזיק מעמד במכבי.
לגבי גודס - לדעתי הוא עשה עבודה ממוצעת - כלומר מיצה את הפוטנציאל של הסגל, מי יותר (רנדל וסמית') ומי פחות (סופו, היינס). האם אפשר היה להשיג יותר? אני לא חושב שהיה אפשר לעבור את פנר בשום מקרה, היה אולי אפשר לנצח משחק או אפילו שניים, אבל זה לא נראה לי מהותי.
אני חושב שכמעט כולם פה בפורום יסכימו שאדלשטיין הוא מאמן עם פוטנציאל מקצועי גדול (בהרבה) מגודס. השאלות בקשר אליו הן לא מקצועיות.