27 אפריל 2015, 23:38
מקובי כתב:1. נתחיל מכך שאנחנו במשבר לא קטן. והאליפות בהחלט בסכנה, מצד שני- סיום העונה הוא עוד חודשיים- מספיק זמן לצאת מהתקופה הזאת ולחזור לשחק כדורסל (ולבנות את הביטחון עד הגמר....)
2. יש לציין שאנשים כאן קצת צבועים, מצד אחד אומרים לעלות בליגה עם הנוער כי כל העונה לא משמעותית, מצד שני בכל הפסד יוצאים כאן בקריאות שאין אליפות, השפלה וכד'... ירידת מתח זה דבר שקרה לא מעט פעמים אחרי תום העונה האירופית.
3. אם מדברים כדורסל- אנחנו פשוט נראים רע, נראינו רע עוד לפני ברלין, בדרבי ובברלין חזרנו לשחק קצת יותר טוב, ואז הגיעה ההתפרקות במשחק הראשון בטורקיה ושוב חזרנו כמה צעדים אחורה (היה את המשחק השלישי, אבל לא שיחקנו שם כ"כ טוב... שמרנו נהדר אבל עדיין ראינו המון בעיות במכבי). אני קצת חושש שלגודס יהיה קשה להוציא אותנו משם...
4. סופו- לצערי הוא גמר את הדרך שלו במכבי (לפני שבת באמת שהאמנתי שצריך להשאיר אותו כמחליף... כי הוא כח אדיר). אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה- בשנה שעברה הוא הורחק אחרי אירועי הדרבי וחזר נהדר לקראת הישורת האחרונה (הצלבה+ פיינל פור אירופי).
5. שעות המשחקים של הליגה הם פשוט ביזיון. יום שבת, יום שישי... יהיה לי עצוב שמכבי תארח משחק ליגה בתוך שבת.
לסיכום- רק מכבי.
27 אפריל 2015, 23:49
שמואל1 כתב:מקובי כתב:1. נתחיל מכך שאנחנו במשבר לא קטן. והאליפות בהחלט בסכנה, מצד שני- סיום העונה הוא עוד חודשיים- מספיק זמן לצאת מהתקופה הזאת ולחזור לשחק כדורסל (ולבנות את הביטחון עד הגמר....)
2. יש לציין שאנשים כאן קצת צבועים, מצד אחד אומרים לעלות בליגה עם הנוער כי כל העונה לא משמעותית, מצד שני בכל הפסד יוצאים כאן בקריאות שאין אליפות, השפלה וכד'... ירידת מתח זה דבר שקרה לא מעט פעמים אחרי תום העונה האירופית.
3. אם מדברים כדורסל- אנחנו פשוט נראים רע, נראינו רע עוד לפני ברלין, בדרבי ובברלין חזרנו לשחק קצת יותר טוב, ואז הגיעה ההתפרקות במשחק הראשון בטורקיה ושוב חזרנו כמה צעדים אחורה (היה את המשחק השלישי, אבל לא שיחקנו שם כ"כ טוב... שמרנו נהדר אבל עדיין ראינו המון בעיות במכבי). אני קצת חושש שלגודס יהיה קשה להוציא אותנו משם...
4. סופו- לצערי הוא גמר את הדרך שלו במכבי (לפני שבת באמת שהאמנתי שצריך להשאיר אותו כמחליף... כי הוא כח אדיר). אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה- בשנה שעברה הוא הורחק אחרי אירועי הדרבי וחזר נהדר לקראת הישורת האחרונה (הצלבה+ פיינל פור אירופי).
5. שעות המשחקים של הליגה הם פשוט ביזיון. יום שבת, יום שישי... יהיה לי עצוב שמכבי תארח משחק ליגה בתוך שבת.
לסיכום- רק מכבי.
אין פה שום ירידת מתח. מכבי ברצף של 5 הפסדים בליגה הישראלית (עוד לפני שהתחילה בכלל ההצלבה), בהפרש ממוצע של 20 נקודות בערך. זה דבר חסר תקדים בכל הזמנים.
28 אפריל 2015, 00:03
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188977.html
למה הדברים האלה יוצאים החוצה?
28 אפריל 2015, 00:11
מקובי כתב:1. נתחיל מכך שאנחנו במשבר לא קטן. והאליפות בהחלט בסכנה, מצד שני- סיום העונה הוא עוד חודשיים- מספיק זמן לצאת מהתקופה הזאת ולחזור לשחק כדורסל (ולבנות את הביטחון עד הגמר....)
לסיכום- רק מכבי.
28 אפריל 2015, 00:55
28 אפריל 2015, 06:02
28 אפריל 2015, 06:52
28 אפריל 2015, 07:50
יוסי22 כתב:שמעתי את מזרחי ביום ראשון והוא אמר הכול חוץ מאיזשהו שידור של מצוקה ככה שאין לי מושג על איזו מצוקה שההנהלה משדרת אתה מדבר .
אלא אם כן קשקושים מבית היוצר של גלדסטון מהווים איתות על מצוקה .
וכן ... במשחק הקודם בליגה מכבי עלתה עם סוג של הנוער והיחס היה בהתאם , גם במשחק הזה מכבי וויתרה על פארגו וסופו הורחק תוך כדי משחק ... אנשים פה נהנים להיכנס להיסטריה כשמכבי משחקת על כלום ושום דבר בחודשיים הקרובים , אפשר להוריד הילוך מבחינת הלחץ .
28 אפריל 2015, 09:11
rc4991 כתב:אתה יודע כמה נהנתי במשחקי הליגה של מכבי בעונת פרקינס? כל משחק הם באו בטירוף ושיחקו בצורה כל כך מהנה וגמרו משחקים ברבע הראשון בעשרים הפרש
28 אפריל 2015, 10:11
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188977.html
חחח... גודס כנראה קורא כאן בפורום. אני כבר מזמן אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה.
ועכשיו ברצינות.
הבעיה היא לא באופי השחקנים! הבעיה היא ברמתם הנמוכה. כשיש במכבי שחקנים פי 2 מוכשרים יותר משחקני שאר הקבוצות בליגה, אז גם כשהם באים למשחק ב 50% השקעה ויד אחת קשורה מאחורי הגב, הם עדיין מסוגלים לנצח בגלל רמת הכשרון. אבל בשנים האחרונות רמת השחקנים במכבי היא נמוכה, ולא עולה בהרבה על רמת הכשרון של שאר שחקני הליגה. לכן, כאשר שחקני מכבי לא משקיעים את 100% שלהם, הם מפסידים ובגדול. כי הם פשוט לא מספיק מוכשרים!
28 אפריל 2015, 11:49
ankram כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188977.html
חחח... גודס כנראה קורא כאן בפורום. אני כבר מזמן אמרתי שצריך להחליף את כל הקבוצה.
ועכשיו ברצינות.
הבעיה היא לא באופי השחקנים! הבעיה היא ברמתם הנמוכה. כשיש במכבי שחקנים פי 2 מוכשרים יותר משחקני שאר הקבוצות בליגה, אז גם כשהם באים למשחק ב 50% השקעה ויד אחת קשורה מאחורי הגב, הם עדיין מסוגלים לנצח בגלל רמת הכשרון. אבל בשנים האחרונות רמת השחקנים במכבי היא נמוכה, ולא עולה בהרבה על רמת הכשרון של שאר שחקני הליגה. לכן, כאשר שחקני מכבי לא משקיעים את 100% שלהם, הם מפסידים ובגדול. כי הם פשוט לא מספיק מוכשרים!
יש בזה המון אמת.
אתמול ראיתי את המשחק של ירושליים (תאמת?, הם משחקים ממש ממש יפה וקבוצתי , הלוואי עלינו) נגד נס ציונה.מלבד העובדה שירושליים שיחקו בהילוך ראשון , בלי ברייסי רייט ויותם הלפרין , ופירקו את נס ציונה , הרי שאת רוב העבודה שם בכלל עשה הספסל , שנפגש מול הספסל של נס ציונה , במכבי הספסל מכניס אותנו לבור , בירושליים זה נותן להם BOOST להמשך , חתיכת הבדל. מה שעוד קצת מדאיג אותי , זה שירושליים יכלה להגדיל את ההפרש מתי שהיא רוצה , אלמנט שמכבי של שנים קודמות ויפות יותר היתה עושה.
עכשיו ראיתי שירושליים עומדת לשחרר את ג'וזף ג'ונס , יחד עם החזרה של ברייסי רייט מהניתוח בעין מסתמן שהם יעמידו מבחינת הזרים את קיצ'ן , רייט, דונטה , תומפסון וגפני , מקי לדעתי לא מתוכנן להיות פקטור כלשהו במפגש גמר. גם אם סופו לא יהיה בסגל , מבחינת הרכב זרים , למכבי אין בעיות מץ' אפ אקוטיות , הבעיה היא בישראלים , שאליהו 2 רמות מעל כל ישראלי שלנו , בר טימור נכנס לעונה , והלפרין ואדם אריאל משתווים ואף עולים על אוחיון את לאנסברג.
עם זאת צריך לזכור שירושליים לא נתקלת בהגנות בכלל , והרמה בליגה מאד נמוכה , שיהיה לחץ ופיסיות , אני בטוח שאדם אריאל ובר טימור לא יקלעו 80% מה 3. הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג איזו מכבי נראה עוד חודשיים במידה ונגיע לגמר.
אבל כן , מכבי של השנה לא יכולה להרשות לעצמה להתייחס למשחק בליגה בזלזול , ללא 100% מאמץ מכבי יכולה להפסיד לכל קבוצה בליגה.
שאפו לצוות המקצועי שלנו ולהנהלת המציאות שלנו, שאפו.
28 אפריל 2015, 12:10
28 אפריל 2015, 13:04
28 אפריל 2015, 13:06
ankram כתב:עם ההגנה הטובה הזאת שלהם , נס ציונה וההתקפה המחורבנת שלהם , עם רכז בן 40 שמשחק בהליכה , עדיין נס ציונה הגיעו לצבע כמעט ללא הפרעה.
28 אפריל 2015, 13:09
28 אפריל 2015, 13:13
ankram כתב:כי הם "קלעו" 3 מ40 מה 3 , טפירו כלל לא זרק לסל , אבל עדיין הגיעו לצבע כמעט כל פעם שהם ניסו (זה שהם לא ניסו את זה שטפירו נח , זה משהו אחר)
28 אפריל 2015, 14:08
roy1000 כתב:ankram כתב:כי הם "קלעו" 3 מ40 מה 3 , טפירו כלל לא זרק לסל , אבל עדיין הגיעו לצבע כמעט כל פעם שהם ניסו (זה שהם לא ניסו את זה שטפירו נח , זה משהו אחר)
אתה מתעלם מהעובדות. בשני המשחקים שתומפסון שיחק קלעו מולם 58 (חולון) ו- 60 (נס ציונה). הם קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה בפער גדול. זו הבעיה, כי מכבי היא לא בדיוק ריאל מדריד בהתקפה.
28 אפריל 2015, 16:23
felix_r כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:כי הם "קלעו" 3 מ40 מה 3 , טפירו כלל לא זרק לסל , אבל עדיין הגיעו לצבע כמעט כל פעם שהם ניסו (זה שהם לא ניסו את זה שטפירו נח , זה משהו אחר)
אתה מתעלם מהעובדות. בשני המשחקים שתומפסון שיחק קלעו מולם 58 (חולון) ו- 60 (נס ציונה). הם קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה בפער גדול. זו הבעיה, כי מכבי היא לא בדיוק ריאל מדריד בהתקפה.
ממש לא, הם לא קבוצת הגנה בכלל. וזה גם לא קשור לתומפסון.
28 אפריל 2015, 17:09
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:כי הם "קלעו" 3 מ40 מה 3 , טפירו כלל לא זרק לסל , אבל עדיין הגיעו לצבע כמעט כל פעם שהם ניסו (זה שהם לא ניסו את זה שטפירו נח , זה משהו אחר)
ממש לא, הם לא קבוצת הגנה בכלל. וזה גם לא קשור לתומפסון.
איך לא? הם לא סופגים הכי פחות בליגה? (וזה לא שהם משחקים בקצב איטי).
28 אפריל 2015, 17:17
felix_r כתב:זה שהם ספגו מעט בשני המשחקים שציינת (שאפילו לא היו ברצף), לא מוכיח כלום. זה לא שהם סופגים מעט כל העונה. במשחק הקודם הם ספגו 89, אז מה?