המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה לא משנה הסכום. העובדה היא שהביאו, כלומר אין כאן ענייני נושים וכאלה
מאיפה אתה יודע שזה כסף שהם הביאו מהבית? הרבה יותר סביר שזה כסף שנכלל בתקציב המקורי בדיוק בשביל מטרות כאלה.
עושים פה את החישובים האלה כל שנה. אף פעם לא מגיעים למינוס.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה לא משנה הסכום. העובדה היא שהביאו, כלומר אין כאן ענייני נושים וכאלה
מאיפה אתה יודע שזה כסף שהם הביאו מהבית? הרבה יותר סביר שזה כסף שנכלל בתקציב המקורי בדיוק בשביל מטרות כאלה.
גם נכון...
בכל מקרה, אנחנו לא באמת יודעים מה קורה אצל משפחת פדרמן בענייני כספים, ולכן אני לא חושב שזה נכון להגיד את מה שנאמר
כאן.
yzafrir כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:זה לא משנה הסכום. העובדה היא שהביאו, כלומר אין כאן ענייני נושים וכאלה
גם נכון...
בכל מקרה, אנחנו לא באמת יודעים מה קורה אצל משפחת פדרמן בענייני כספים, ולכן אני לא חושב שזה נכון להגיד את מה שנאמר
כאן.
למה אתה חושב שאנחנו לא יודעים ? הכל פורסם כבר לגבי המצב של עסקיו שרובם ציבוריים . אתה יכול בעצמך לעיין בדוחות של החברות האלו .
יש גם דבר כזה שנקרא מידע פנים אם אתה מבין למה אני מתכוון.
בכל מקרה המצב העיסקי שלא לא טוב
החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/1656259
הזכרתי את הדבר הזה בת׳רד בניית הקבוצה לעונה הבאה.
מכבי מחזיקה היום תקציב שחקנים של 6-7 מיליון דולר בערך.
התקציב לפני 5 שנים עמד על מעל 10 מיליון דולר.
המשכורת המטורפת של דווין סמית׳ זהה למשכורת שקיבל אלן אנדרסון בזמנו.
מאצ׳יי לאמפה היה שחקן של 1.5 מיליון דולר ברוטו.
והיו עוד שני זרים של כמעט מיליון דולר בקבוצה (ויז ואידסון), ועוד 3 זרים נוספים כשרק אחד מהם הוא באמת זול.
בקיצור- הרגילו אותנו לשיט!
משה כתב:החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/1656259
הזכרתי את הדבר הזה בת׳רד בניית הקבוצה לעונה הבאה.
מכבי מחזיקה היום תקציב שחקנים של 6-7 מיליון דולר בערך.
התקציב לפני 5 שנים עמד על מעל 10 מיליון דולר.
המשכורת המטורפת של דווין סמית׳ זהה למשכורת שקיבל אלן אנדרסון בזמנו.
מאצ׳יי לאמפה היה שחקן של 1.5 מיליון דולר ברוטו.
והיו עוד שני זרים של כמעט מיליון דולר בקבוצה (ויז ואידסון), ועוד 3 זרים נוספים כשרק אחד מהם הוא באמת זול.
בקיצור- הרגילו אותנו לשיט!
לא ייאמן איך שחקן כמו וויז'נייבסקי קיבל מעל מיליון דולר. לא יודע מה נפילה גדולה היינס או הוא (אין ספק שהיינס שובר שיאים חדשים של זוועתיות אבל ביחס לשכר אני חושב שוויז' היה גרוע יותר).
jol9 כתב:זה לא משנה הסכום. העובדה היא שהביאו, כלומר אין כאן ענייני נושים וכאלה
roy1000 כתב:דרך אגב, מיודענו אלן אנדרסון עושה קריירת NBA מאוד יפה מאז שעזב.
ankram כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, מיודענו אלן אנדרסון עושה קריירת NBA מאוד יפה מאז שעזב.
מה שמוכיח את מה שאני חושב המון זמן , שהרבה יותר קל לשחקן בNBA לבוא לידי ביטוי מאשר באירופה , ב NBA לא שומרים ועובדים בעיקר על הסטאטיסטיקה (ווסטברוק הוא דוגמא מצויינת לזה).
פארגו היה שחקן הרבה יותר טוב שהוא שיחק באירופה לפני ה NBA, השנים בNBA רק עשו לו רע , הפכו אותו ליותר אנוכי , יותר שחצן , ובעיקר לימדו אותו שאין זריקה שאי אפשר לקחת.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה לא משנה הסכום. העובדה היא שהביאו, כלומר אין כאן ענייני נושים וכאלה
זה ועוד איך משנה. אם מביאים 300 אלף דולר ומקזזים את זה עם המשכורת של דני פדרמן זה דבר אחרת, הזרמה של 1.5 - 2 מליון דולר זה דבר אחר לחלוטין.
אנחנו יודעים כמעט הכל על פדרמן. אנחנו יודעים שאת כל הכסף שהוא קיבל מהמכירה של עלית (פלוס אשראי עצום) הוא השקיע בפטרוכימיים והכל שם נמחק. אנחנו יודעים שיש לו חובות אישיים (לא יודעים בדיוק את ההיקף, אבל לפי פרסומים, מדובר במספרים מאוד משמעותיים), אנחנו יודעים שהוא מכר את הבית שלו בכפר שמריהו בשביל לפייס את הנושים, ואנחנו יודעים שהוא לא הצליח להביא אפילו שקל אחד להסדר חוב שהוא סגר.
אין לפדרמן את הכסף הזה. אלו דיבורים באוויר.
יוסי22 כתב:לא הצליח ?
הוא "הצליח" לא לשלם שקל מכיסו בניגוד לדנקנר ואחרים ועדיין להישאר בעל המניות בבזן , מדובר בהצלחה יוצאת דופן מבחינתו ובוודאי לא בכישלון .. למה שיוציא כסף מהכיס אם אפשר להגיע להסדר חוב ועדיין להישאר בעל המניות בחברת הבת ?
בנוסף הוא קיבל או לפחות היה אמור לקבל חבילת שכר של 170,000 ש"ח בחודש פלוס מענק של עד 2 מיליון ש"ח בשנה בגין ניהול בזן והחברה מתחתיה .
er79 כתב:ויז'נייבסקי סטוקטון ליד היינס. גם ההוא שהגיע אלינו מפרטיזן, ברח לי השם שלו, היה עדיף. היינס הגארד הכי גרוע במכבי בעשור האחרון, וזה שהוא לא נבעט באמצע העונה זה מחדל ותעודת עניות
Allan Turing כתב:er79 כתב:ויז'נייבסקי סטוקטון ליד היינס. גם ההוא שהגיע אלינו מפרטיזן, ברח לי השם שלו, היה עדיף. היינס הגארד הכי גרוע במכבי בעשור האחרון, וזה שהוא לא נבעט באמצע העונה זה מחדל ותעודת עניות
אתה מתכוון לגוראן ירטין?
קרב צמוד בינו לבין היינס..
LIAV10 כתב:ונטיגו קאמינגס.
ankram כתב:LIAV10 כתב:ונטיגו קאמינגס.
שניהם פח אשפה מהלך , אבל
וונטיגו קאמינגס היה שחקן יורוליג לא רע כלל , שמכבי רכשו אותו , זה היה סקאוטינג טוב שנכשל בפועל. היינס לעומת זאת זה כשלון של הסקאוטינג , שלא לקחו בחשבון את הכשלון שלו במכללה ובמילאנו.
עוד הבדל בניהם הוא שוונטיגו , היה חלק שולי מאד בקבוצה שהיו לה גארדים כמו הלפרין בשיאו , ביינום בעונה שנייה , גארסייה מהספסל , דרק שארפ , אז האפסיות שלו פחות השפיעה. היינס ממלא תפקיד קריטי ברוסטר יותר חלש מהעונה של וונטיגו , זה למה הכשלון איתו , צורב יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־9 אורחים