Allan Turing כתב:דווקא הייתי שמח לראות את יינס גייטס משחק סנטר במכבי בשנה הבאה. הוא לגמרי ישתלב ביורוליג לדעתי.
לא הספיק לך השנה סנטר שלא שומר ולא לוקח ריבאונד?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:דווקא הייתי שמח לראות את יינס גייטס משחק סנטר במכבי בשנה הבאה. הוא לגמרי ישתלב ביורוליג לדעתי.
ankram כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:איפה גלבוע/גליל היום? יפה.
בקצב הזה- מכבי בדרך לשם.
אימצה את המודל של קבוצות הליגה ש״דפקו״ אותה לאירופה, זה הצליח לה, והפכה את זה לשיטה.
מסתבר שהרבה שחקנים שלקחו למכבי אליפות הצליחו לעשות קרייר יפה אחרי זה . אם זה החברה של הגליל או אפילו של חולון בזמנו.
כשיש שחקנים טובים שבאמת מוכיחים את עצמם בליגה המקומית ( הכוונה לכאלו שלקחו לנו אליפות ) ומתאימים לרמה של מכבי אז בהחלט כדאי להחתים אותם . ואם הם עושים זאת פעמיים אז בכלל...
דווקא לדעתי עצם העובדה שמכבי לוקחת שחקנים מהליגה (פעם זה היה קוריוז , היום דפוס פעולה) שמדובר בזרים בעיקר , מעיד יותר על ההיחלשות של מכבי מאשר על יכולתם של השחקנים האלו. מהגליל של אז אפשר לציין רק את פארגו ורנדל שהצליחו במכבי , אם כי בליגה שלנו רנדל הוא לא איזה שובר שוויון , מחולון של אז אפשר לציין רק את ההוא שמשחק היום בפיניקס בהצלחה ודאנסטון, חוץ ממנו את מי יש , סימונס?אלטון בראון?דיקסון?
פעם מכבי היו מביאים זרים שהיו מעל הליגה שלנו ונתנו לה ייתרון , היום מכבי לוקחת שחקנים מהליגה שלנו , שלא נותנים לה שום ייתרון מובהק.
ankram כתב:דווקא לדעתי עצם העובדה שמכבי לוקחת שחקנים מהליגה (פעם זה היה קוריוז , היום דפוס פעולה) שמדובר בזרים בעיקר , מעיד יותר על ההיחלשות של מכבי מאשר על יכולתם של השחקנים האלו. מהגליל של אז אפשר לציין רק את פארגו ורנדל שהצליחו במכבי , אם כי בליגה שלנו רנדל הוא לא איזה שובר שוויון , מחולון של אז אפשר לציין רק את ההוא שמשחק היום בפיניקס בהצלחה ודאנסטון, חוץ ממנו את מי יש , סימונס?אלטון בראון?דיקסון?
פעם מכבי היו מביאים זרים שהיו מעל הליגה שלנו ונתנו לה ייתרון , היום מכבי לוקחת שחקנים מהליגה שלנו , שלא נותנים לה שום ייתרון מובהק.
גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
פרחובסקי\רדוליצה,פישר,כהן
roy1000 כתב:גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
אז אתה מאמין לסיפור ה- 5 מליון של פדרמן?
גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג\סת קרי,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
גל גל כתב:roy1000 כתב:גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
הסגל הזה ממש לא יקר יחסית להשנה פרחובסקי יכול לבוא ולקבל את מה שסופו מקבל פישר את מה שטיוס רדינג יותר זול מפארגו מקל לא אמור לעלות מיליונים דאוסון זול ומור גם
לא יקבל מיליונים היחיד שיצטרכו לתת אקסטרה אולי זה תומפקינס
אחלה סגל שבועלם ובאמת לא בהגזמה וריאלי זה סגל לפיינל פור
גל גל כתב:roy1000 כתב:גל גל כתב:מקל,אוחיון
רדינג,איטוואן מור,דאוסון
סמית,לאנדסברג
רנדל,תומפקינס,בנדר
הסגל הזה ממש לא יקר יחסית להשנה פרחובסקי יכול לבוא ולקבל את מה שסופו מקבל פישר את מה שטיוס רדינג יותר זול מפארגו מקל לא אמור לעלות מיליונים דאוסון זול ומור גם
לא יקבל מיליונים היחיד שיצטרכו לתת אקסטרה אולי זה תומפקינס
אחלה סגל שבועלם ובאמת לא בהגזמה וריאלי זה סגל לפיינל פור
שמואל1 כתב:מכבי ת"א הולכת בכל הכוח על גל מקל
לאחר המשא ומתן שכשל במהלך העונה הנוכחית, הצהובים מודים כי הרכז הישראלי הינו מועמד מוביל להצטרף בעונה הבאה. הצהובים יילכו לקראת השחקן בנוגע לסכומי הכסף וענייני המס, כשאפשרות סעיף יציאה ל-NBA עם "תאריך תפוגה" עשויה לעלות על הפרק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4651628,00.html
שמואל1 כתב:מכבי ת"א הולכת בכל הכוח על גל מקל
לאחר המשא ומתן שכשל במהלך העונה הנוכחית, הצהובים מודים כי הרכז הישראלי הינו מועמד מוביל להצטרף בעונה הבאה. הצהובים יילכו לקראת השחקן בנוגע לסכומי הכסף וענייני המס, כשאפשרות סעיף יציאה ל-NBA עם "תאריך תפוגה" עשויה לעלות על הפרק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4651628,00.html
מקאדו 3 כתב:מה כל כך דרמתי ? כולה גל מקל אוברייטד היסטרי לא איזה שידרוג דרמתי .
toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:מה כל כך דרמתי ? כולה גל מקל אוברייטד היסטרי לא איזה שידרוג דרמתי .
האמת אני חושב שמאוד חסר לנו ישראלי בכיר בקבוצה. אני גם חושב שיש באופי שלו וינריות ואני כן מאמין שההחתמה שלו חשובה.
my man כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:מה כל כך דרמתי ? כולה גל מקל אוברייטד היסטרי לא איזה שידרוג דרמתי .
האמת אני חושב שמאוד חסר לנו ישראלי בכיר בקבוצה. אני גם חושב שיש באופי שלו וינריות ואני כן מאמין שההחתמה שלו חשובה.
אבל פניני יחזור...
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:מה כל כך דרמתי ? כולה גל מקל אוברייטד היסטרי לא איזה שידרוג דרמתי .
אבל פניני יחזור...
פניני זה לא מספיק לדעתי. צריך עוד.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מקאדו 3 כתב:מה כל כך דרמתי ? כולה גל מקל אוברייטד היסטרי לא איזה שידרוג דרמתי .
אבל פניני יחזור...
פניני זה לא מספיק לדעתי. צריך עוד.
פניני מעב להיותו אחד מהשחקנים האהובים עליי- הוא גם מנהיג. הנוכחות שלו משפיעה המון על הקבוצה ועל חדר ההלבשה..
תביא לי את דאוסן בתור ישראלי וזה יספיק לי...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים