המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:סהר, גלדסטון, מאיה רונן ומירי נבו - יו''ר המנהלת לא בסדר, פדרמן לא בסדר, מכבי לא בסדר, אוהדי מכבי לא בסדר, המנהלת לא בסדר
מי לא לא בסדר? הפועל
שום מילה על השירים שלהם
שום מילה
מסכנים האוהדים של הפועל, הם מרגישים נרדפים למי מה שהתקשורת אומרת
הקבוצה היחידה שנרדפת בזמן שאף אחד לא מעיז להזכיר את מה שהקהל שלה עושה
ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:סהר, גלדסטון, מאיה רונן ומירי נבו - יו''ר המנהלת לא בסדר, פדרמן לא בסדר, מכבי לא בסדר, אוהדי מכבי לא בסדר, המנהלת לא בסדר
מי לא לא בסדר? הפועל
שום מילה על השירים שלהם
שום מילה
שכחת את שימי ריגר , שהשנאה שלו למכבי לא רחוקה מהשנאה של רוג'ר ווטרס לישראל , הבן אדם גם לא מתבייש , יאללה שישחרר אותנו כבר.
גלדסטון ומיר נבו הם דווקא בד"כ בעד מכבי , סהר ומאיה רונן , בד"כ נגד.
felix_r כתב:ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:סהר, גלדסטון, מאיה רונן ומירי נבו - יו''ר המנהלת לא בסדר, פדרמן לא בסדר, מכבי לא בסדר, אוהדי מכבי לא בסדר, המנהלת לא בסדר
מי לא לא בסדר? הפועל
שום מילה על השירים שלהם
שום מילה
שכחת את שימי ריגר , שהשנאה שלו למכבי לא רחוקה מהשנאה של רוג'ר ווטרס לישראל , הבן אדם גם לא מתבייש , יאללה שישחרר אותנו כבר.
גלדסטון בעד??? אתה חולמת ...
במשחק האחרון נגד גליל מתחילת השידור הוא חפר על זה שבן אלטיט לא על הספסל של מכבי, ואיך זה שאין לה שני שחקנים צעירים על הספסל. אפילו הלך לברר אצל המשגיח. וגם כשהסבירו לו, שלפי החוקים מספיק שאלטיט רשום למשחק, הוא לא חייב להיות נוכח, גלדסטון התרעם על כך לאורך כל השידור וניסה לעורר פרובוקציות... ושלא נדבר על הליכלוכים שלו על סופו
ankram כתב:felix_r כתב:ankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:סהר, גלדסטון, מאיה רונן ומירי נבו - יו''ר המנהלת לא בסדר, פדרמן לא בסדר, מכבי לא בסדר, אוהדי מכבי לא בסדר, המנהלת לא בסדר
מי לא לא בסדר? הפועל
שום מילה על השירים שלהם
שום מילה
גלדסטון בעד??? אתה חולמת ...
במשחק האחרון נגד גליל מתחילת השידור הוא חפר על זה שבן אלטיט לא על הספסל של מכבי, ואיך זה שאין לה שני שחקנים צעירים על הספסל. אפילו הלך לברר אצל המשגיח. וגם כשהסבירו לו, שלפי החוקים מספיק שאלטיט רשום למשחק, הוא לא חייב להיות נוכח, גלדסטון התרעם על כך לאורך כל השידור וניסה לעורר פרובוקציות... ושלא נדבר על הליכלוכים שלו על סופו
תראה, בד"כ הוא בעד מכבי , ולא כל מילת ביקורת נגד מכבי הופכת אותך אוטומטית לשונא מכבי.
וכן מכבי הרוויחה ביושר את הטענות לגבי הרישום הכוזב לגבי חוק הצעירים , לא צריך להיות צבוע בכל הקשור לנושא הזה , וסופו , בטח ובטח הרוויח ביושר את הליכלוכים לגביו.
felix_r כתב:זה אפילו לא פירצה בחוק. זה החוק והוא הגיוני מאוד.
נגיד יש לך בסגל שני שחקנים צעירים, שאתה רושם כל משחק, ופתאום אחד מהם חלה/נפצע ונמצא בבית חולים, אז מה תעשה? לא תשחק?
זה לא שמכבי רשמה למשחק שחקן מבוגר במקומו. לא. היא רשמה את אלטיט, וניגשה לשחק עם שחקן אחד פחות, כי אלטיט לא יכל להגיע.
Holiday_Armadillo כתב:אז אני לא מבינה, הפועל נלחמים על ''חופש הביטוי'' בשביל לקרוא לשמעון להתאבד אבל הם הכריחו את פדרמן להתנצל על ''חולים בראש''?
אביהוא כתב:felix_r כתב:זה אפילו לא פירצה בחוק. זה החוק והוא הגיוני מאוד.
נגיד יש לך בסגל שני שחקנים צעירים, שאתה רושם כל משחק, ופתאום אחד מהם חלה/נפצע ונמצא בבית חולים, אז מה תעשה? לא תשחק?
זה לא שמכבי רשמה למשחק שחקן מבוגר במקומו. לא. היא רשמה את אלטיט, וניגשה לשחק עם שחקן אחד פחות, כי אלטיט לא יכל להגיע.
אבל החוק נועד לחייב קבוצות לשתף צעירים,ועל זה מכבי הערימה..
yzafrir כתב:אני לא מבין למה מכבי נישארת בליגה הזאת ??? שיעזבו ל vtb ואחרי עונה כבר יתחננו שנחזור...
מקובי כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:זה אפילו לא פירצה בחוק. זה החוק והוא הגיוני מאוד.
אבל זה עדיין לא הגיוני.
נניח ואני מנהל של קבוצה קטנה. אחד השחקנים הצעירים שלי נפצע.
אין לי קבוצת נוער.
מה אני אמור לעשות? להמציא שחקן? לקחת שחקן מקבוצה אחרת?
אז נכון, אולי מכבי היתה צריכה להביא איזה שחקן מר"ג. אבל מכבי רשמה 11 שחקנים בטופס ופגעה בעצמה.
אין פה שום "הערמה" על החוק.
אביהוא כתב:מקובי כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:זה אפילו לא פירצה בחוק. זה החוק והוא הגיוני מאוד.
אבל זה עדיין לא הגיוני.
אין לי קבוצת נוער.
אז נכון, אולי מכבי היתה צריכה להביא איזה שחקן מר"ג. אבל מכבי רשמה 11 שחקנים בטופס ופגעה בעצמה.
רגע רגע רגע.........אלטיט נפצע ובגלל זה לא בא למשחק?? לא היה לי מושג!!! (אני לגמרי מנותק מאתרי הספורט בישראל ומשיג את כל המידע הנקי והאיכותי כאן!)
אז לאומי בצבא, אלטיט פצוע ונשאר רק הררי מהצעירים שרשומים בסגל של מכבי, אז מה לעזאזל גלאדסטון רוצה?!?!?!?! ואיך אפשר להגיד אחרי זה שהוא בעד מכבי?!?!?!
אין בכלל בעד אצלם..הכל אינטרסים.
מקובי כתב:אביהוא כתב:מקובי כתב:אביהוא כתב:felix_r כתב:זה אפילו לא פירצה בחוק. זה החוק והוא הגיוני מאוד.
אבל זה עדיין לא הגיוני.
אין לי קבוצת נוער.
רגע רגע רגע.........אלטיט נפצע ובגלל זה לא בא למשחק?? לא היה לי מושג!!! (אני לגמרי מנותק מאתרי הספורט בישראל ומשיג את כל המידע הנקי והאיכותי כאן!)
אז לאומי בצבא, אלטיט פצוע ונשאר רק הררי מהצעירים שרשומים בסגל של מכבי, אז מה לעזאזל גלאדסטון רוצה?!?!?!?! ואיך אפשר להגיד אחרי זה שהוא בעד מכבי?!?!?!
אין בכלל בעד אצלם..הכל אינטרסים.
ת'אמת אני חושב שקראתי איפשהו שהוא פצוע אבל לא סגור על זה במאה אחוז.
בכל מקרה- זה היה בשביל דוגמא היפותטית...(אני עדיין לא מנהל של קבוצה קטנה, אם יש לך קשרים וירצו אותי כמנהל אני אשמח)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־19 אורחים