הקפטן ממשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקפטן ממשיך

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 21:49

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אין דבר כזה. אני לא מאמין לזה.
ברגע שהוא יקבל הצעה רצינית, ויבין שמכבי בונה עליו כשחקן משמעותי- הוא לא יחשוב פעמיים.

תאמין. מכבי לא יכולים לשלם לו סכומים משמעותיים. במקסימום יציעו לו חצי מליון דולר לעונה והוא יתצטרך לשלם חצי מזה במיסים.
גל מקל מראה בערך בכל פעם שהוא שחקן חופשי שהוא ממש לא מתלהב לשחק במכבי ורק הצעה כספית מאוד גדולה אולי תגרום לו לשנות את דעתו.

צריך לדעת גם להמשיך הלאה וזה מה שמכבי עשתה.

אז צריך לשלם לו סכומים נכבדים, גם אם זה אומר לוותר על יוגב אוחיון.
בסופו של דבר הוא שווה את זה. רכז ישראלי שיכול לשחק ברמות הגבוהות זה מצרך נדיר במחוזותינו, ואם מקל יגיע חס וחלילה להפועל ירושלים זו תהיה מכה אנושה למכבי ולסיכויים שלה לקחת אליפות שנים הבאות.

דברי הבל קלאסיים מבית היוצר של שמואל.

א - מי זה מקל שתשלם לו סכומים נכבדים? מה הוא עשה עד עכשיו בקריירה?
ב - אם מקל היה מייקל ג'ורדן של לפני 20 שנה, אז מה שאמרת בשורה התחתונה היה נכון, אבל בגלל שמקל
לא ג'ורדן גם של עוד 20 שנה, אז כל מה שאמרת זה פשוט שטות אחת גדולה.

מקל הוא הישראלי הטוב ביותר היום שלא משחק ב- NBA. על זה אני לא חושב שיש עוררין.
שחקן כזה צריך לשחק במכבי, גם מסיבות מקצועית וגם מסיבות זהותיות. זה לא הסוד שהציביון הישראלי של המועדון ברצפה, ואוהדים מאבדים את החייבור לקבוצה.
אז נכון, מקל לא גו'רדן והיו שחקנים ישראלים טובים ממנו, אבל זה מה שיש היום. ובעידן החוק הרוסי- שחקן כזה יכול להיות שובר השיוויון ולא סתם הוא השחקן שהוביל את שתי הקבוצות האחרונות שלקחו למכבי אליפות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מאי 2015, 21:53

ג׳ורדן פארמר הוא הישראלי (בפוטנציה) הטוב ביותר היום שלא משחק ב-NBA. אם כבר שוברי שיוויון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 21:57

jol9 כתב:הגזמת... השידרוגים שלהם לא כאלה משמעותיים. חוץ מזה בכל שנה יש איזה תיק כזה או אחר שיורד מהתקציב.
למשל - השכר של פיני (שבטוח לא ימשיך).

כל תוספת לתקציב היא מבורכת, אבל זה לא העיקר. ההנהלה צריכה לדעת לבנות כאן קבוצה טובה גם בתקציב
שישנו. הפסדים מקריים בליגה זה דבר מקובל והגיוני, אבל תבוסה אחת אחרי השניה, זה כבר לא מקובל.
ואם יש הרבה פציעות, אז שיבנו קבוצה שתהיה מורכבת משחקנים בריאים בלי נטיות לפציעות.

למה הגזמתי? יוגב וסילבן מקבלים שידרוג של 100 אלף כ"א נטו שזה ביחד 400 ברוטו, וסמית' מקבל עוד כ- 500 נטו שזה מעל ל- 600 ברוטו. יוצא מעל מליון, ויש עוד שדרוג גם לרנדל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 21:57

החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן פארמר הוא הישראלי (בפוטנציה) הטוב ביותר היום שלא משחק ב-NBA. אם כבר שוברי שיוויון.

הוא לא בליגה הפיננסית של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 22:01

החציל האצטקי כתב:ג׳ורדן פארמר הוא הישראלי (בפוטנציה) הטוב ביותר היום שלא משחק ב-NBA. אם כבר שוברי שיוויון.

אני לא מחשיב אותו, כי הוא אף פעם לא ישחק במדי מכבי כישראלי. הוא זר לכל דבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2015, 22:55

שמואל1 כתב:מקל הוא הישראלי הטוב ביותר היום שלא משחק ב- NBA. על זה אני לא חושב שיש עוררין.
שחקן כזה צריך לשחק במכבי, גם מסיבות מקצועית וגם מסיבות זהותיות. זה לא הסוד שהציביון הישראלי של המועדון ברצפה, ואוהדים מאבדים את החייבור לקבוצה.
אז נכון, מקל לא גו'רדן והיו שחקנים ישראלים טובים ממנו, אבל זה מה שיש היום. ובעידן החוק הרוסי- שחקן כזה יכול להיות שובר השיוויון ולא סתם הוא השחקן שהוביל את שתי הקבוצות האחרונות שלקחו למכבי אליפות.

אני לא יודע מי קבע שהוא הישראלי הכי טוב פרט לכספי (זה מה שאתה אומר בעצם).
אבל בוא נניח שהוא כזה. לא מדובר כאן בדורון ג'מצ'י או בקטש. מדובר בשחקן די מוגבל עם המון חסרונות.
אין לי בעיה שיבוא, אבל אתם מדברים כאן כאילו עוד רגע הוא מגיע והכל מסתדר...

הוא ממש לא שובר שוויון, בטח לא ברמה המגוחכת שהצגת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 23:51

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:מקל הוא הישראלי הטוב ביותר היום שלא משחק ב- NBA. על זה אני לא חושב שיש עוררין.

אני לא יודע מי קבע שהוא הישראלי הכי טוב פרט לכספי (זה מה שאתה אומר בעצם).
אבל בוא נניח שהוא כזה. לא מדובר כאן בדורון ג'מצ'י או בקטש. מדובר בשחקן די מוגבל עם המון חסרונות.
אין לי בעיה שיבוא, אבל אתם מדברים כאן כאילו עוד רגע הוא מגיע והכל מסתדר...

הוא ממש לא שובר שוויון, בטח לא ברמה המגוחכת שהצגת.

נכון, אמרתי שהיו ישראלים הרבה יותר טובים ממנו בעבר. אבל זה מה שיש היום.
מקל הוא מהישראלים הבודדים שמסוגלים לשחק ברמות הגבוהות ובאמת לתת אימפקט. אחד מהם נמצא- NBA, והשניים האחרים בהפועל ירושלים. אסור לתת לעוד אחד להצטרף לשם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2015, 23:59

מקל מעולם לא שיחק ברמות האלה, אז אני באמת לא יודע מאיפה הביטחון הזה.
מעבר לכך, אליהו והלפרין לא יכולים לשחק ולספק את הסחורה ברמת היורוליג. נדמה לי שאת זה
כבר כולם חוץ ממך הבינו. לא סתם הם ברחו למגדל. שם החיים הרבה יותר קלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2015, 00:06

jol9 כתב:מקל מעולם לא שיחק ברמות האלה, אז אני באמת לא יודע מאיפה הביטחון הזה.
מעבר לכך, אליהו והלפרין לא יכולים לשחק ולספק את הסחורה ברמת היורוליג. נדמה לי שאת זה

מקל לפני זמן קצר שיחק בטופ 16 בהצלחה. אז אם עד לפני חודשיים לא היה ברור איך יעשה את ההתאמה לרמות הגבוהות, עכשיו זה כן.
אליהו והלפרין שניהם שחקנים עם ניסיון ביורוליג ועונות טובות, אז לא ברור לי למה אתה אומר שהם לא יכולים לספק את הסחורה ברמה הזאת. הם בהחלט יכולים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 מאי 2015, 00:14

לא מסכים איתך לגבי אליהו.
אליהו כן ברמת יורוליג, רק שהמשכורת הגדולה שדרש ממכבי, הייתה גבוה יותר ממה שהוא יכול לתרום לקבוצה.
אתה לא יכול להגיד ששחקן כלשהו לא מספיק טוב ליורוליג, כאשר אותו שחקן זכה בעברו ב MVP החודש ביורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 00:18

יותם וליאור שחקני יורוליג ועוד איך. יש להם מגבלות- אבל יש להם גם כישרון ברמה ששמה אותם במצבים מסויימים בטופ של הטופ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2015, 00:19

felix_r כתב:

אליהו כן ברמת יורוליג, רק שהמשכורת הגדולה שדרש ממכבי, הייתה גבוה יותר ממה שהוא יכול לתרום לקבוצה.
אתה לא יכול להגיד ששחקן כלשהו לא מספיק טוב ליורוליג, כאשר אותו שחקן זכה בעברו ב MVP החודש ביורוליג.

ואם כבר ציינת את ההישג של אליהו ביורוליג- הלפרין זכה ב ALL AROUND SECOND TEAM של היורוליג (הפעם הראשונה והכרגע אחרונה של ישראלי במעמד הזה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 06 מאי 2015, 00:28

אני אגיד את זה בפשטות, מכבי צריכה לעשות הרבה הרבה חושבים לקראת העונה הבאה. אני מרגיש חוסר שביעות רצון גובר והולך מהקבוצה ומההתנהלות שלה בקרב האוהדים. אני חושב שגם בגזרת הישראלים מכבי צריכה להתחזק כי האמת לאנדסברג, טיוס ונניח אלכסנדר לא נותנים את מה שנותנים יוגב, פניני ונניח מקל. קודם כל שמים לב בדרך כלל ברמת המחויבות ודבר נוסף אנחנו קבוצה ישראלית, ואני חושב שישראלים מובילים כן צריכים לשחק בקבוצה. בגלל זה הגיע הזמן שגם כאן מכבי קצת יורידו מעצמם ומהעקרונות הקשיחים שלהם של עלות-תועלת וכו', ויתעוררו. הם צריכים לתת לגל מקל את כל הסיבות לרצות לבוא לכאן. השתנו הזמנים שכל השחקנים הישראלים יכולים להתקדם רק דרך מכבי. צריך להתעורר למציאות החדשה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2015, 00:34

toja27 כתב:אני אגיד את זה בפשטות, מכבי צריכה לעשות הרבה הרבה חושבים לקראת העונה הבאה. אני מרגיש חוסר שביעות רצון גובר והולך מהקבוצה ומההתנהלות שלה בקרב האוהדים. אני חושב שגם בגזרת הישראלים מכבי צריכה להתחזק כי האמת לאנדסברג, טיוס ונניח אלכסנדר לא נותנים את מה שנותנים יוגב, פניני ונניח מקל. קודם כל שמים לב בדרך כלל ברמת המחויבות ודבר נוסף אנחנו קבוצה ישראלית, ואני חושב שישראלים מובילים כן צריכים לשחק בקבוצה. בגלל זה הגיע הזמן שגם כאן מכבי קצת יורידו מעצמם ומהעקרונות הקשיחים שלהם של עלות-תועלת וכו', ויתעוררו. הם צריכים לתת לגל מקל את כל הסיבות לרצות לבוא לכאן. השתנו הזמנים שכל השחקנים הישראלים יכולים להתקדם רק דרך מכבי. צריך להתעורר למציאות החדשה.

כל מילה בסלע. אוסיף ואומר שנגמרו גם הימים שמכבי קוראת וישראלים מתייצבים על דלת המשרד של שמעון.
הלפרין ואליהו שברו את הסטטוס קוו לאחר שהחזיקו בהצעה ממכבי ובחרו בכל זאת בקבוצה ישראלית אחרת.
מכבי צריכה לעבוד הרבה יותר קשה כדי להחתים ישראלים, יותר מאי פעם. זה לא אומר שצריך להרים ידיים בקרב על מקל. אין עוד שחקנים כמוהו בשוק הישראלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 מאי 2015, 00:42

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

ואם כבר ציינת את ההישג של אליהו ביורוליג- הלפרין זכה ב ALL AROUND SECOND TEAM של היורוליג (הפעם הראשונה והכרגע אחרונה של ישראלי במעמד הזה).

גם היקמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2015, 00:43

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

גם היקמן.

היקמן ישראלי?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 מאי 2015, 00:46

לא, סתם ציינתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 21:40

felix_r כתב:

אליהו היה ברמת יורוליג. זה היה כשעוד היתה לו מוטיבציה לשחק ולהשתפר.
בשנים האחרונות הוא היה סתם בינוני, ואני מאמין שהשנתיים במגדל הרחיקו אותו עוד יותר.

צריך כמובן לסייג מה זה אומר "רמת יורוליג". ברור שהם יכולים לשחק ביורוליג. הם עשו את זה בהצלחה בעבר.
השאלה היא האם הם יכולים להיות שחקנים משמעותיים ביורוליג, ולשחק למעלה מנניח 20 דקות ולתרום.
לגבי מקל סביר להניח שכן, לגבי אליהו והלפרין, סביר להניח שלא, בטח כשהמשחקים הופכים לחשובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 21:42

roy1000 כתב:
jol9 כתב:הגזמת... השידרוגים שלהם לא כאלה משמעותיים. חוץ מזה בכל שנה יש איזה תיק כזה או אחר שיורד מהתקציב.
למשל - השכר של פיני (שבטוח לא ימשיך).

כל תוספת לתקציב היא מבורכת, אבל זה לא העיקר. ההנהלה צריכה לדעת לבנות כאן קבוצה טובה גם בתקציב
שישנו. הפסדים מקריים בליגה זה דבר מקובל והגיוני, אבל תבוסה אחת אחרי השניה, זה כבר לא מקובל.
ואם יש הרבה פציעות, אז שיבנו קבוצה שתהיה מורכבת משחקנים בריאים בלי נטיות לפציעות.

למה הגזמתי? יוגב וסילבן מקבלים שידרוג של 100 אלף כ"א נטו שזה ביחד 400 ברוטו, וסמית' מקבל עוד כ- 500 נטו שזה מעל ל- 600 ברוטו. יוצא מעל מליון, ויש עוד שדרוג גם לרנדל.

וואלה... נשמע שאתה צודק..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 21:47

החציל האצטקי כתב:יותם וליאור שחקני יורוליג ועוד איך. יש להם מגבלות- אבל יש להם גם כישרון ברמה ששמה אותם במצבים מסויימים בטופ של הטופ.

שחקני יורוליג? לא ידעתי שמגדל כבר ביורוליג. לדעתי הם עפו בשלב המוקדם ביורוקאפ, אבל אולי אני טועה...
כמו שאמרתי לפליקס, הם יכולים לשחק ביורוליג, השאלה היא מה הם ייתנו בזמן שהם יישחקו, ובמיוחד
במשחקים בעלי המשמעות.

שמואל, עונת השיא של הלפרין היתה לפני 7 שנים, וזו של אליהו לפני 6... אתה עוד היית בתיכון כשזה קרה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים