המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:אני מתקשה להאמין שזה יגמר בעדיפות בלבד. אנחנו נראה בעונה הבאה צרפתית שניה, ולא כזו שקבוצת כדורגל ענקית מעוניינת להזרים לה כספי עתק, אלא עוד קבוצה קיקיונית סטייל שטרסבורג.
roy1000 כתב:התנין כתב:אני מתקשה להאמין שזה יגמר בעדיפות בלבד. אנחנו נראה בעונה הבאה צרפתית שניה, ולא כזו שקבוצת כדורגל ענקית מעוניינת להזרים לה כספי עתק, אלא עוד קבוצה קיקיונית סטייל שטרסבורג.
להביא עוד קבוצה עם 3000 אוהדים זה לקחת צעד אחורה. אם מביאים קבוצה מצרפת, היא חייבת להיות מפאריז.
התנין כתב:roy1000 כתב:התנין כתב:אני מתקשה להאמין שזה יגמר בעדיפות בלבד. אנחנו נראה בעונה הבאה צרפתית שניה, ולא כזו שקבוצת כדורגל ענקית מעוניינת להזרים לה כספי עתק, אלא עוד קבוצה קיקיונית סטייל שטרסבורג.
להביא עוד קבוצה עם 3000 אוהדים זה לקחת צעד אחורה. אם מביאים קבוצה מצרפת, היא חייבת להיות מפאריז.
בינתיים PSG השקיעה בקבוצת הכדוריד של העיר, והעמידה עבורה את התקציב הגדול בעולם, 15 מיליון יורו. לא נראה לי שהם ממהרים במיוחד לכדורסל.
שמואל1 כתב:ואו נוביצה וליקוביץ'... איזו נוסטלגיה. פעם היה הפנטזיה שלנו כאן.
felix_r כתב:חחח... הליגה טורקית זאת ממש המחלקה הגריאטרית!![]()
אם תקפה אתכם הנוסטלגיה, ובא לכם להזכר בכוכבים של פעם, רק כנסו לאתר הליגה הטורקית ותבדקו את הסגלים של הקבוצות.
והינה כמה דוגמאות:
יאקה לקוביץ'! חשבת שפרש? אז חשבתם. הסלובני בן 37 עדיין משחק Royal Hali גאזיאנטפ. איתו ביחד משחקים גם ארל קאלוואי (32) ודומיאן לורבק (האח של) , שבגלל שיתופו שלא כחוק בזמנו הורידו לבנטון של דיוויד בלאט 18 נקודות ליגה באיטליה![]()
לין גריר! לא להאמין, אבל גם הוא עדיין רץ בגיל 36, ומשמש כרכז מחליף לג'ורדן פארמר ב Darussafaka
חביב הקהל מרכוס הייסליפ (35) הוא מלך הסלים (!!) של הליגה הטורקית במדי Eskisehir Basket ומשחק ביחד עם חביב אחר - מאט וולש (רק 32)![]()
קליי טאקר, זוכרים? פעם מלפפון של מכבי והיום בן 35 משחק ב TED Kolejliler אנקרה.
הרכז ארנסט ברמר בן ה 35, ששיחק בערך בכל ליגה באירופה, עדיין חי ובועט ב Torku Konyaspor
נוביצה וליצ'קוביץ', זוכרים? פעם כוכב עולה בפרטיזן ביחד עם סטפון לאזמה, ואפילו בריאל מדריד, והיום בטראבזונספור מי מכיר אותו בכלל...
וכאלה בלי סוף...
רוצים עוד?
קנאן באירמוביץ' (34). פעם עושה לנו צרות במדי ריטאס וילנה, והיום בבשיקטאש הטורקית ביחד עם קרם טונצ'רי האגדי (36) וסקוטי ריינולדס ששיחק בחולון.
סאשה וויאניץ' בעלה של שראפובה לשעבר. פעם אלוף בלייקרס והיום ב Istanbul BSB ביחד עם דאמיר מארקוטה וזאק רייט (מלפפון)
my man כתב:felix_r כתב:חחח... הליגה טורקית זאת ממש המחלקה הגריאטרית!![]()
אם תקפה אתכם הנוסטלגיה, ובא לכם להזכר בכוכבים של פעם, רק כנסו לאתר הליגה הטורקית ותבדקו את הסגלים של הקבוצות.
והינה כמה דוגמאות:
יאקה לקוביץ'! חשבת שפרש? אז חשבתם. הסלובני בן 37 עדיין משחק Royal Hali גאזיאנטפ. איתו ביחד משחקים גם ארל קאלוואי (32) ודומיאן לורבק (האח של) , שבגלל שיתופו שלא כחוק בזמנו הורידו לבנטון של דיוויד בלאט 18 נקודות ליגה באיטליה![]()
לין גריר! לא להאמין, אבל גם הוא עדיין רץ בגיל 36, ומשמש כרכז מחליף לג'ורדן פארמר ב Darussafaka
חביב הקהל מרכוס הייסליפ (35) הוא מלך הסלים (!!) של הליגה הטורקית במדי Eskisehir Basket ומשחק ביחד עם חביב אחר - מאט וולש (רק 32)![]()
קליי טאקר, זוכרים? פעם מלפפון של מכבי והיום בן 35 משחק ב TED Kolejliler אנקרה.
הרכז ארנסט ברמר בן ה 35, ששיחק בערך בכל ליגה באירופה, עדיין חי ובועט ב Torku Konyaspor
נוביצה וליצ'קוביץ', זוכרים? פעם כוכב עולה בפרטיזן ביחד עם סטפון לאזמה, ואפילו בריאל מדריד, והיום בטראבזונספור מי מכיר אותו בכלל...
וכאלה בלי סוף...
רוצים עוד?
קנאן באירמוביץ' (34). פעם עושה לנו צרות במדי ריטאס וילנה, והיום בבשיקטאש הטורקית ביחד עם קרם טונצ'רי האגדי (36) וסקוטי ריינולדס ששיחק בחולון.
סאשה וויאניץ' בעלה של שראפובה לשעבר. פעם אלוף בלייקרס והיום ב Istanbul BSB ביחד עם דאמיר מארקוטה וזאק רייט (מלפפון)
אני מבין שאותך הנוסטלגיה תפסה חזק![]()
חח מגניב להיזכר בכל השמות האלו...מעניין כמה כל אחד מקבל...
roy1000 כתב:סאשה וויאציץ', לא וויאניץ'.
felix_r כתב:roy1000 כתב:סאשה וויאציץ', לא וויאניץ'.
חחח... צודק
rc4991 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סאשה וויאציץ', לא וויאניץ'.
חחח... צודק
אם וויאניץ' גם משחק שם זה כבר ממש שיא
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סאשה וויאציץ', לא וויאניץ'.
חחח... צודק
דווקא לא. מילוש וויאניץ' הוא יליד 1980. יהיה בן 35 בנובמבר. יש ברשימה שלי שחקנים יותר מבוגרים שעדיין משחקים
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:סאשה וויאציץ', לא וויאניץ'.
חחח... צודק
דווקא לא. מילוש וויאניץ' הוא יליד 1980. יהיה בן 35 בנובמבר. יש ברשימה שלי שחקנים יותר מבוגרים שעדיין משחקים
חשבתי שהוא כבר באיזור הארבעים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־36 אורחים