אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:03

yarinsaky כתב:אז מכבי יכולה לחכות עד שיהיה ברור אם העונה מחוסלת ואז להחליט , במילא אפשר להבין מראשי מכבי שהם לא יפעלו כל עוד פארמר כאן. אני לא בעד זה, אבל זה מה שאני שומע.
לגבי לאנגפורד, זה בכלל רלוונטי ? הוא יחכה למכבי ? אולי אנחנו סתם טוחנים מים לגביו והוא כבר סגר ברוסיה או במקום אחר במיליון יורו.

לא לא. העונה תיתבטל רק אם לא יהיה הכסכם עד ינואר. ממש ממש לא הייתי רוצה לחכות עד אז. באיזהשהו שלב יבינו שכולם מפסידים, ויגיעו איכשהו להסכם. גם אם זה עוד חודש חודשיים, וגם אם שהוא עוד שבוע שבועיים. עדיף להביא גארד עכשיו לכל העונה או יותר, מאשר להחתים שחקן ברמה עם סעיף יציאה בתקווה שהלכה עונת הNBA, שילך גם הוא בסוף השביתה. כי שחקן ברמה גבוה לעונה שלמה, או יותר, כנראה שלא נראה פה, אלא אם באמת יהיה פיצוץ גדול, ובאמת העונה תושבת, אבל גם אם נביא אז שחקן כמו תורנטון, לא יהיה לנו סיכוי מול קבוצות שמחזיקות בכוכבי NBA בשכרי עתק, ובסוף העונה הגארד הזה שלנו יחזור לNBA, ושוב נצטרך לבנות מחדש.
לגבי לאנגפורד, יכול ליהות. נחכה ונראה..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 07:08

מכבי חיכתה גם בשנה עברה עד אחרי העלייה לטופ 16 כדי להתחזק. גם אז אמרנו שצריך להתחזק הרבה לפני אבל למכבי היה את השעון הפנימי
שלה. אם השביתה תימשך עד אז, יפתח החלון שאני מדבר עליו.
אני לא אומר שזה מה שאני בהכרח רוצה,אבל אני חושב שזה תסריט די ריאלי כמו שאנחנו מכירים את מכבי. לדעתי זה יותר ריאלי מאשר לחשוב שמכבי תשפוך עכשיו מיליון יורו על לאנגפורד.

לגבי מכבי אל מול אירופה - אין מה לעשות. אם קבוצות עשירות יחתימו את הכוכבים, מכבי תצטרך להוריד את הראש עד שתעבור הסערה ולנסות להפתיע מלמטה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:12

yarinsaky כתב:מכבי חיכתה גם בשנה עברה עד אחרי העלייה לטופ 16 כדי להתחזק. גם אז אמרנו שצריך להתחזק הרבה לפני אבל למכבי היה את השעון הפנימי
שלה. אם השביתה תימשך עד אז, יפתח החלון שאני מדבר עליו.
אני לא אומר שזה מה שאני בהכרח רוצה,אבל אני חושב שזה תסריט די ריאלי כמו שאנחנו מכירים את מכבי. לדעתי זה יותר ריאלי מאשר לחשוב שמכבי תשפוך עכשיו מיליון יורו על לאנגפורד.

לגבי מכבי אל מול אירופה - אין מה לעשות. אם קבוצות עשירות יחתימו את הכוכבים, מכבי תצטרך להוריד את הראש עד שתעבור הסערה ולנסות להפתיע מלמטה.

וזו עוד סיבה שצריך להתחזק עכשיו. בעונה שעברה החתמנו שחקן מאוד מוכשר בדצמבר והוא לא הצליח להשתלב בקבוצה עד לסיום העונה, בדיוק כמו כל שחקן אחר שהגיע למכבי באמצע העונה. לא יודע למה מישהו חושב שחיזוק באמצע העונה יתרום משהו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:13

yarinsaky כתב:מכבי חיכתה גם בשנה עברה עד אחרי העלייה לטופ 16 כדי להתחזק. גם אז אמרנו שצריך להתחזק הרבה לפני אבל למכבי היה את השעון הפנימי
שלה.
אני לא אומר שזה מה שאני בהכרח רוצה, אני חושב שזה תסריט די ריאלי כמו שאנחנו מכירים את מכבי. לדעתי זה יותר ריאלי מאשר לחשוב שמכבי תשפוך עכשיו מיליון יורו על לאנגפורד.

לא כל כך הבנתי, הכוונה שלך זה שמכבי תחכה עוד, ואז תחתים שחקן NBA? אם כן, זה אפשרי, אבל עדיף שחקן עכשיו. כי השביתה יכול פתאום להסתיים, ולא נישאר עם אף שחקן NBA כמו שאתה רוצה, וגם אם השביתה איכשהו לא תסתיים, נחתים שחקן NBA, אל זה לא יעזור בשיט, כי לא נוכל לתת פייט לגדולות, וכמו שאמרתי, נישאר עם כלום.
עדיף להחתים שחקן חופשי עכשיו לתקופה ארוכה יותר משנה אחת. אפשר גם לחכות עם השחקן כל עוד פארמר פה, ובסוף השביתה להביא מישהו חלופי.
כמובן אבל שאם אפשר לשים את היד על שחקן NBA ברמה גבוה לשנה שלמה, זה מהלך מצוין, גם אם זה לשנה..
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 05 אוקטובר 2011, 07:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:14

yarinsaky כתב:אז מכבי יכולה לחכות עד שיהיה ברור אם העונה מחוסלת ואז להחליט , במילא אפשר להבין מראשי מכבי שהם לא יפעלו כל עוד פארמר כאן. אני לא בעד זה, אבל זה מה שאני שומע.
לגבי לאנגפורד, זה בכלל רלוונטי ? הוא יחכה למכבי ? אולי אנחנו סתם טוחנים מים לגביו והוא כבר סגר ברוסיה או במקום אחר במיליון יורו.

ברור שהוא לא יחכה למכבי. לאור היכולת שהוא הציג בשנים האחרונות אין לו שום סיבה לחכות מאחר שאין לי ספק שהוא יקבל חוזה יפה מאוד מקבוצת יורוליג כבר עכשיו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 07:16

כן, זו הכוונה שלי. אני רק טוען שזו גם אופצייה, לא בהכרח המועדפת עליי, אבל צריך לקחת אותה בחשבון.

קודי, אתה צודק. גם אני מעדיף חיזוק היום. רק הצגתי תסריט אלטרנטיבי עם הזדמנויות בעתיד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:20

yarinsaky כתב:כן, זו הכוונה שלי. אני רק טוען שזו גם אופצייה, לא בהכרח המועדפת עליי, אבל צריך לקחת אותה בחשבון.

קודי, אתה צודק. גם אני מעדיף חיזוק היום. רק הצגתי תסריט אלטרנטיבי עם הזדמנויות בעתיד.

אוקי, בסדר גמור.. :)
כמה חבל שמכבי לא שמעו לי השחררו את הנדריקס עוד שקיבלו הצעה מקאחה ;) .. היינו היום עם קוו קדמי בסדר גמור, שכולל 5 שחקנים ברמה גבוה מאוד, והיינו היום עם עוד משהו כמו מיליון דולר (500 פיצויים+500 שכר, יכול ליהיות שאפילו קצת יותר), ולדעתי היינו בכיף יכולים לשים את היד על לאנפורד.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:21

yarinsaky כתב:כן, זו הכוונה שלי. אני רק טוען שזו גם אופצייה, לא בהכרח המועדפת עליי, אבל צריך לקחת אותה בחשבון.

הנקודה היא שלאור הפערים הלא גדולים במו"מ בין השחקנים לבעלי הקבוצות ב-NBA (פער של 3% בחלוקת ההכנסות, כאשר הבעלים ויתרו על תביעת לתקרת שכר קשיחה ועל ולהפחתת חוזים קיימים) ברור שהפתרון שם יגיע במוקדם או במאוחר (ההערכות בארה"ב מדברות על סוף שבוע הבא, אבל זה גם יכול לקחת עוד חודש או חודשיים) ותהיה עונה, ופרק הזמן הזה בו במכבי מחכים עושה רק רע.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:23

asafb96 כתב:

כמה חבל שמכבי לא שמעו לי השחררו את הנדריקס עוד שקיבלו הצעה מקאחה ;) .. היינו היום עם קוו קדמי בסדר גמור, שכולל 5 שחקנים ברמה גבוה מאוד, והיינו היום עם עוד משהו כמו מיליון דולר (500 פיצויים+500 שכר, יכול ליהיות שאפילו קצת יותר), ולדעתי היינו בכיף יכולים לשים את היד על לאנפורד.

תלך אחורה ותראה שדעתי היתה כדעתך. היה ברור כבר אז שהזדמנות כזו לא תחזור ובאמת שלא הבנתי אז ואני גם לא מבין היום את כל אלה שחגגו על כך שמכבי השאירה אצלה את המחליף השני בעמדה 5 (שחקן 11-12) והפסידה בגלל זה למעלה ממיליון דולר.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 07:25

קודי, זו הייתה ההחלטה של בלאט לגבי הנדריקס. הוא התעקש עליו. אז אם עכשיו אין כסף, צריך אולי גם להפנות אליו את העניין ולא רק להנהלה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:28

קודי כתב:
asafb96 כתב:

תלך אחורה ותראה שדעתי היתה כדעתך. היה ברור כבר אז שהזדמנות כזו לא תחזור ובאמת שלא הבנתי אז ואני גם לא מבין היום את כל אלה שחגגו על כך שמכבי השאירה אצלה את המחליף השני בעמדה 5 (שחקן 11-12) והפסידה בגלל זה למעלה ממיליון דולר.

חבל חבל... יש חוסר איזון בין הקוו הקדמי לאחורי, והשאלה של הנדריקס+הבאת לאנגפורד הייתה יכול לסגור את זה בצורה מצוינת. באמת לא מובן לי למה להחזיק את הנדריקס כשחקן משלים, שיש עוד 5 גבוהים שיכולים לתרום לא פחות ממנו, ולוותר על מיליון דולר.
חלק מהטענות זה העומס.. לא מקבל. ראינו את הרמה הממוצעת באדריאטית. מצידי, שיביאו איזה ילד ישראלי מהנוער, שיקבל דקות בליגה ובמשחקים הקלים באדריאטית בשביל להוריד את העומס.
בכל מקרה, עבר.. הנדריקס כנראה ישאר, ומי שאולי יעזוב זה מאצ'בן, וזה מאוד חבל לי. מאצ'בן לדעתי יכול לתרום לא פחות מריצ'י העונה, ויכניס פחות כסף.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:29

yarinsaky כתב:קודי, זו הייתה ההחלטה של בלאט לגבי הנדריקס. הוא התעקש עליו. אז אם עכשיו אין כסף, צריך אולי גם להפנות אליו את העניין ולא רק להנהלה.

קודם כל, לא אמרתי מעולם שבלאט נקי מאחריות. מעבר לכך, יכול להיות שאמרו לבלאט לשחרר את הנדריקס ולקבל נניח את שאראס או איזה דנטמון כגארד וזה משהו שהוא לא היה מוכן לשמוע? אני באמת לא יודע מה הלך שם ביניהם ולכן לא יוצא בהאשמות נגדו. מה שאני כן חושב הוא שאם כל הכסף הזה יחד עם סכום קטן נוסף היו יכולים לשמש כדי להביא גארד רציני אז זו היתה שטות גדולה לא לשחרר את הנדריקס. אם ההנהלה אמרה לבלאט לשחרר אותו ואז הוא יקבל גארד בשקל וחצי אז זו כבר החלטה אחרת.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:31

קודי כתב:
yarinsaky כתב:קודי, זו הייתה ההחלטה של בלאט לגבי הנדריקס. הוא התעקש עליו. אז אם עכשיו אין כסף, צריך אולי גם להפנות אליו את העניין ולא רק להנהלה.

קודם כל, לא אמרתי מעולם שבלאט נקי מאחריות. מעבר לכך, יכול להיות שאמרו לבלאט לשחרר את הנדריקס ולקבל נניח את שאראס או איזה דנטמון כגארד וזה משהו שהוא לא היה מוכן לשמוע? אני באמת לא יודע מה הלך שם ביניהם ולכן לא יוצא בהאשמות נגדו. מה שאני כן חושב הוא שאם כל הכסף הזה יחד עם סכום קטן נוסף היו יכולים לשמש כדי להביא גארד רציני אז זו היתה שטות גדולה לא לשחרר את הנדריקס. אם ההנהלה אמרה לבלאט לשחרר אותו ואז הוא יקבל גארד בשקל וחצי אז זו כבר החלטה אחרת.

אף אחד, לפחות לפי מה שפורסם, לא אמר לו ששאראס או דנטמון כזה יבוא אם ישחרר את הנדריקס. להיפך, כתבו שאם בלאט רוצה גארד ברמה, הוא צריך לשחרר את הנדריקס. אם הוא רוצה להשאיר אותו, הוא יקבל גארד כזה, או לא יקבל שום גארד. זה לא שההנהלה עושה לו דווקא, זה מה שיש, אין כסף להשאיר את הנדריקס ולהביא שחקן במיליון דולר, ככה שההחלטה שלו להשאיר אותו זה כנראה טעות.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 05 אוקטובר 2011, 07:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:32

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

חבל חבל... יש חוסר איזון בין הקוו הקדמי לאחורי, והשאלה של הנדריקס+הבאת לאנגפורד הייתה יכול לסגור את זה בצורה מצוינת. באמת לא מובן לי למה להחזיק את הנדריקס כשחקן משלים, שיש עוד 5 גבוהים שיכולים לתרום לא פחות ממנו, ולוותר על מיליון דולר.
חלק מהטענות זה העומס.. לא מקבל. ראינו את הרמה הממוצעת באדריאטית. מצידי, שיביאו איזה ילד ישראלי מהנוער, שיקבל דקות בליגה ובמשחקים הקלים באדריאטית בשביל להוריד את העומס.
בכל מקרה, עבר.. הנדריקס כנראה ישאר, ומי שאולי יעזוב זה מאצ'בן, וזה מאוד חבל לי. מאצ'בן לדעתי יכול לתרום לא פחות מריצ'י העונה, ויכניס פחות כסף.

מסכים לגמרי. מצ'באן גם יתקדם אצל בלאט, עם משחקי הליגה האדריאטית, לא פחות מבכל מקום אחר אליו ילך וברור שיכניס פחות כסף מהנדריקס, שהוא באמת מיותר בסגל הנוכחי.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 05 אוקטובר 2011, 07:33

asafb96 כתב:
קודי כתב:

אף אחד, לפחות לפי מה שפורסם, לא אמר לו ששאראס או דנטמון כזה יבוא אם ישחרר את הנדריקס. להיפך, כתבו שאם בלאט רוצה גארד ברמה, הוא צריך לשחרר את הנדריקס. אם הוא רוצה להשאיר אותו, הוא יקבל גארד כזה, או לא יקבל שום גארד. זה לא שההנהלה עושה לו דווקא, זה מה שיש, אין כסף להשאיר את הנדריקס ולהביא שחקן במיליון דולר, ככה שההחלטה שלו להשאיר אותו זה טעות.

לא בטוח. קודם כל זה מה שפורסם בוואלה (ורד כהן), אבל גם פדרמן אמר שהבעיה היא לא רק הכסף אלא כמות השחקנים שהיא מוגזמת במקרה שנשארים עם 6 גבוהים ומוסיפים עוד גארד. 13 שחקנים גם כך זה יותר מדי אז להוסיף עוד אחד?
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 אוקטובר 2011, 07:35

אני הייתי בעד השאלת מילאן דווקא, אבל זה לא חשוב כל כך עכשיו.הייתי יכול לחיות היום גם עם השאלת הנדריקס אם זה היה גורם למיליון דולר להיות פנויים כרגע.
כמו שאתה אומר, כלל לא בטוח שהמיליון האלו היו הולכים בהכרח על הרכש ואולי באמת הייתה כאן התניה לגבי שאראס או משהוא אחר שאנחנו לא יודעים, את זה לא נדע באמת.

אני גם לא חושב שהשאלת מילאן היא אסון גדול. שנה אחת עם הרבה דקות בקבוצה טובה אחרת תהיה טובה גם לנו וגם לו לעתיד . רק שגם זה מתעכב להגעת המשיח בן יוסף.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:36

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

אף אחד, לפחות לפי מה שפורסם, לא אמר לו ששאראס או דנטמון כזה יבוא אם ישחרר את הנדריקס. להיפך, כתבו שאם בלאט רוצה גארד ברמה, הוא צריך לשחרר את הנדריקס. אם הוא רוצה להשאיר אותו, הוא יקבל גארד כזה, או לא יקבל שום גארד. זה לא שההנהלה עושה לו דווקא, זה מה שיש, אין כסף להשאיר את הנדריקס ולהביא שחקן במיליון דולר, ככה שההחלטה שלו להשאיר אותו זה טעות.

לא בטוח. קודם כל זה מה שפורסם בוואלה (ורד כהן), אבל גם פדרמן אמר שהבעיה היא לא רק הכסף אלא כמות השחקנים שהיא מוגזמת במקרה שנשארים עם 6 גבוהים ומוסיפים עוד גארד. 13 שחקנים גם כך זה יותר מדי אז להוסיף עוד אחד?

לא זוכר מה הורד הזאת כתבה. אני זוכר שאמרו לבלאט שאם הוא רוצה גארד ברמה, הוא צריך לשחרר את ריצ'י. אף אחד לא אמר לו שהוא צריך לשחרר את ריצ'י, ובנוסף יקבל על הראש איזה דנטמון..
גם כמות השחקנים זה בדיוק הנקודה. אם בלאט רוצה את ריצ'י, יכול ליהיות שהחליטו שלא יביאו לו אף אחד, כי 14 שחקנים בכירים זה מוגזם. אבל אם בלאט רוצה גארד נוסף, הוא יצטרך לשחרר את ריצ'י, גם בגלל הכסף, וגם בגלל עומס השחקנים, והוא בחר שלא, ככה שזה לדעתי טעות שלו.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 07:40

yarinsaky כתב:אני הייתי בעד השאלת מילאן דווקא, אבל זה לא חשוב כל כך עכשיו.הייתי יכול לחיות היום גם עם השאלת הנדריקס אם זה היה גורם למיליון דולר להיות פנויים כרגע.
כמו שאתה אומר, כלל לא בטוח שהמיליון האלו היו הולכים בהכרח על הרכש ואולי באמת הייתה כאן התניה לגבי שאראס או משהוא אחר שאנחנו לא יודעים, את זה לא נדע באמת.

אני גם לא חושב שהשאלת מילאן היא אסון גדול. שנה אחת עם הרבה דקות בקבוצה טובה אחרת תהיה טובה גם לנו וגם לו לעתיד . רק שגם זה מתעכב להגעת המשיח בן יוסף.

עניין שאראס זה שפדרמן לפי מה שאמרו רצה אותו בקבוצה, ממש לא זכור לי שזה היה מותנה בהדריקס. ההיפך אם כבר. אם בלאט לא ישחרר את הנדריקס, או שלא יגיע שחקן, או שיגיע שחקן ברמה נמוכה יחסית. לא אמרו לו גם לשחרר את הנדריקס, וגם לקבל שחקן כמו שאראס, כי הוא לא תמך ב2 המהלכים. הוא רצה גארד ברמה גבוה, וזה הותנה בשחרור ריצ'י.
העניין עם מילאן, זה שאם ישאילו אותו, זה לא יכניס הרבה כסף, זה למטרת צבירת דקות וניסיון ביורוליג. רוב הקבוצות כבר סגרו את הסגלים, ככה שאני באמת לא רואה קבוצה ברמה שהוא יכול להיקלט בה ולקבל גם מספיק דקות.
אם עד לא מזמן מהקבוצות הגדולות, לבארסה וקאחה היה חסר עוד גבוה, וגם לקבוצות יורוליג יותר קטנות היה חסר, היום זה כבר לא ככה. עברתי על הסגלים של רוב קבוצות היורוליג, ופשוט אני לא מוצא קבוצה שתיתן לו דקות.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 05 אוקטובר 2011, 08:12

לפי הטוויטר של לאנגפורד הוא יכול להיקרא מעתה: Keith LOL Langford
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אוקטובר 2011, 08:33

יש עדכון משהו לגביו?
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], שמוליק ו־34 אורחים