jol9 כתב:חציל, אחלה עבודה, כל הכבוד.
הנאחס שלנו זה שדאוסן, שהוא באמת פרוספקט גדול, משחק באותה עמדה, שבה משחק הישראלי הכי טוב שלנו.
מעבר לזה, שניהם משחקים באותה עמדה שבה משחק הזר הכי יקר שלנו, הקפטן שחוזר מפציעה, ועוד זר חביב שאולי יישאר.
יש פקק עצום בעמדה 3.
אבל יותר מהכל חשוב השילוב עם סילבן. דאוסן, אני מניח, יכול לשחק קצת 2, אבל זה יהיה לא הכי טבעי. הקליעה שלו לא מספיק טובה,
וגם הובלת הכדור וגם יכולת ניהול המשחק.
תכלס, הוא סקורר מצויין בעמדה 3, עם פזילה ל-2, שזה מאוד דומה לסילבן, ואני לא לגמרי בטוח איך זה אמור להסתדר.
אני גם חשבתי על זה במשך תקופה ארוכה. ואז הסתכלתי על כמות הבידודים שדאוסן מקבל בראשון. הבן אדם משחק שם כמו ג׳רמי פארגו.
הכדרור שלו הרבה יותר טוב משהיה לפני שנה וכך גם הקליעה. הוא הרבה יותר מסוכן בהליכה שלו לטבעת מלנדסברג, שהופך יותר ויותר לקלעי שלוש קטלני.
הוא גם מוסר טוב מלא מעט קטעים שראיתי, ולא הכנסתי לכאן. אין שום סיבה שהוא לא ישחק בעמדה מספר 2 חוץ מזה שאנחנו חיים בליגת הגמדים.
אגב, גם בראשון עכשיו ראית שכשאייזיאה סוואן יושב בחוץ, שון מקבל את הכדור כל התקפה ומייצר מהלכים. פחות לאחרים, בעיקר לעצמו.
שים לידו קלעי לקיק-אאוט למקרה שהוא נתקע בטבעת וקיבלת ציוות טוב. אפשרי גם עם סמית׳ וגם עם לנדסברג.
עוד יתרון שלו על לנדסברג הוא לדעתי באופי. הרבה יותר קשוח, נראה שיש לו קילר אינסטינקט והוא משחק כדי להוכיח כמה הוא תותח. זה תמיד טוב.