פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קרע בשריר לדווין סמית', חשש שגמר את העונה

05 יוני 2015, 13:54

אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!
יש שתי קבוצות בארץ שאני בחיים לא יכבד , ירושלים והפועל...

05 יוני 2015, 14:04

yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!

אני אברך
שאני בחיים לא אכבד

05 יוני 2015, 20:34

yzafrir כתב:אני לא מבין את איחולי הברכות לירושלים על האליפות שעוד לא לקחו ?? גם אם מכבי כן תפסיד להם הדבר היחיד שאני יברך אותם זה שישרפו בגהנום !!!

למה יש לך כאלה רגשות למגדל? מילא העכברושים עם האוהדים שלהם, אבל מגדל לא ממש מזיזים לי לכאן או לכאן. זה משעשע לראות את הלוזריות שלהם כל שנה, לא יותר מזה.

הבעיה היא במכבי, לא ביריבות.

06 יוני 2015, 09:41

roy1000 כתב:

למה יש לך כאלה רגשות למגדל? מילא העכברושים עם האוהדים שלהם, אבל מגדל לא ממש מזיזים לי לכאן או לכאן. זה משעשע לראות את הלוזריות שלהם כל שנה, לא יותר מזה.

כשאני הולך למשחקים נגדם אני שומע כאלו שיריםשאני מזדעזע . וזה שהם זורקים חפצים על אוהדי מכבי שיושבים למטה פשוט מחליא אותי...

07 יוני 2015, 17:15

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

כשאני הולך למשחקים נגדם אני שומע כאלו שיריםשאני מזדעזע . וזה שהם זורקים חפצים על אוהדי מכבי שיושבים למטה פשוט מחליא אותי...

לא שאני רוצה להיות הסניגור של השטן , אבל גם אוהדי מכבי לא בוחלים בשירים מזעזעים (אלא אם סלים טועמה מחבל זה לא מזעזע אותך) , וספסלי היריבות של מכבי יכולות להעיד על מטר של חפצים ויריקות , אז בוא לא יהיה יותר צדיקים מהאפיפיור.

מילא אוהדי הגועל שהם ממש אבל ממש מורידים את רמת הקללות לדברים שבכל מדינה אחרת בעולם הם היו נשחטים באמצע המשחק , אבל לדעתי אוהדי הפועל ירושליים עוד רחוקים מהם מאד.

11 יוני 2015, 11:42

גלדסטון אומר שהוא "עשוי לחזור למשחק 2 בגמר, אחרי שנראה שיפור במצבו"

11 יוני 2015, 12:13

רק אלוהים יודע איך הוא הגיע למסקנה שהוא יחמיץ את המשחק ב-22.6 (11 ימים מהיום) אבל יהיה מוכן למשחק השני ב-25.6. נביא ממש.

12 יוני 2015, 03:10

אחדשיודע כתב:רק אלוהים יודע איך הוא הגיע למסקנה שהוא יחמיץ את המשחק ב-22.6 (11 ימים מהיום) אבל יהיה מוכן למשחק השני ב-25.6. נביא ממש.

אם הוא אמר את מה שמייחסים לו פה אז זה בהחלט תופס מקום של כבוד במצעד האיוולת הפרטי של מר גלדסטון .

בכל מקרה אם הוא מעריך שהוא יהיה כשיר לאחד ממשחקי הגמר , זה אומר שההערכה כרגע היא שהוא יהיה כשיר לגמר , השאלה היא באיזה כושר הוא יגיע .
פרסם תגובה