06 יוני 2015, 09:35
roy1000 כתב:בסוף יישארו בלי זה ובלי זה. לא מבין את ההתחכמויות האלה של מכבי. אם מקל היה אומר 'כן', אז בסדר, אבל מקל לא משמ רוצה לשחק במכבי ובסוף הוא יבריז וישאיר את דני בלי שחקן ישראלי בקו האחורי.
06 יוני 2015, 09:39
06 יוני 2015, 09:43
06 יוני 2015, 09:56
06 יוני 2015, 10:08
Holiday_Armadillo כתב:זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם
אחרי הכל, אתה בטח לא היית משאיר שחקן שהראה נכונות להשתפר
06 יוני 2015, 10:13
06 יוני 2015, 10:20
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם
זה כבר לא קשור לכדורסל. סתם טמטום. כל הטרוף הזה סביב מקל נראה לי משוגע. אפשר לחשוב שמדובר באיזה משיח שהפער בינו לבין אוחיון הוא כמו בין כריס פול לניב ברקוביץ'. כולה גל מקל.
במצב הזה שבו מקל לא מוכן להתחייב, היה צריך לסגור עם אוחיון.
06 יוני 2015, 10:27
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה בסדר שאתה לא מבין, זה ידוע שג'וניור מבין כדורסל יותר טוב מכולם
זה כבר לא קשור לכדורסל. סתם טמטום. כל הטרוף הזה סביב מקל נראה לי משוגע. אפשר לחשוב שמדובר באיזה משיח שהפער בינו לבין אוחיון הוא כמו בין כריס פול לניב ברקוביץ'. כולה גל מקל.
במצב הזה שבו מקל לא מוכן להתחייב, היה צריך לסגור עם אוחיון.
ההודעה שלי הייתה צינית, למקרה שזה לא היה מובן
06 יוני 2015, 10:29
Holiday_Armadillo כתב:במכבי ת"א החליטו: או יוגב אוחיון או גל מקל
הצהובים גיבשו החלטה כי שני הישראלים לא מתאימים מקצועית ורק אחד מהם יחתום על חוזה ארוך טווח. רותבארט עשוי להצטרף, סיכוי קלוש שיבזורי יחתום
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp
זאת תהיה טעות לשחרר את יוגב
זה ברור שמקל יברח בשנייה שיציעו לו חוזה ל-10 ימים ב-NBA ואז מה? יוגב כבר יהיה נעול עם חוזה בירושלים
יוגב לא השחקן הכי טוב בעולם, הוא גם לא הישראלי הכי טוב, אבל הוא ישראלי שכבר מכיר את המערכת, הוא שומר טוב מאוד ברמת יורוליג ואין לו שאיפות NBA מגוחכות
06 יוני 2015, 11:20
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:במכבי ת"א החליטו: או יוגב אוחיון או גל מקל
הצהובים גיבשו החלטה כי שני הישראלים לא מתאימים מקצועית ורק אחד מהם יחתום על חוזה ארוך טווח. רותבארט עשוי להצטרף, סיכוי קלוש שיבזורי יחתום
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp
זאת תהיה טעות לשחרר את יוגב
זה ברור שמקל יברח בשנייה שיציעו לו חוזה ל-10 ימים ב-NBA ואז מה? יוגב כבר יהיה נעול עם חוזה בירושלים
יוגב לא השחקן הכי טוב בעולם, הוא גם לא הישראלי הכי טוב, אבל הוא ישראלי שכבר מכיר את המערכת, הוא שומר טוב מאוד ברמת יורוליג ואין לו שאיפות NBA מגוחכות
החלטה נבונה של מכבי.
אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
יוגב שחקן לא רע ואיש חיובי, אבל לרמות הגבוהות הוא לא שייך.
06 יוני 2015, 11:33
שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
06 יוני 2015, 11:54
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
אני לא רואה איך המספרים של מקל בקבוצה בינונית כמו ניז'ני (שבכלל לא עלתה להצלבה) הופכים אותו ליותר טוב מאוחיון שהוא הרכז הפותח של קבוצה שכל שנה הגיע להצלבה איתו.
אני גם מאמין שמקל הוא שחקן (קצת) יותר טוב, אבל הפערים בין השניים הם קטנים. אני גם לא מבין איך להביא את הקו האחורי של ניז'ני הופך את מכבי לקבוצה טובה יותר.
06 יוני 2015, 12:09
גל גל כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
אני לא רואה איך המספרים של מקל בקבוצה בינונית כמו ניז'ני (שבכלל לא עלתה להצלבה) הופכים אותו ליותר טוב מאוחיון שהוא הרכז הפותח של קבוצה שכל שנה הגיע להצלבה איתו.
אני גם מאמין שמקל הוא שחקן (קצת) יותר טוב, אבל הפערים בין השניים הם קטנים. אני גם לא מבין איך להביא את הקו האחורי של ניז'ני הופך את מכבי לקבוצה טובה יותר.
ולאוחיון אין מספרים בינונים ?
הוא לא רכז בכלל אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש אם הוא לא היה ישראלי
מקל הרבה יותר טוב ממנו התקפית רכז יותר טוב והגנה מעולה
06 יוני 2015, 14:44
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אם מבחנה תקציבית אין אפשרות להחזיק את שניהם, אז ברור שזה צריך להיות גל מקל.
06 יוני 2015, 15:41
06 יוני 2015, 16:24
שמואל1 כתב:המספרים שלו היו מרשימים מאוד לשחקן ששיחק בפעם הראשונה ביורוליג והגיע באמצע העונה.
אני ראיתי חלק מהמשחקים, וההבדל בינו לבין אוחיון זה שמיים וארץ. מקל באמת יכול להיות רכז טוב ביורוליג.
זה שאוחיון הוא הרכז הפותח של מכבי לא בהכרח אומר שזה מה שצריך להיות. אוחיון לא שחקן מספיק טוב ליורוליג, זה ברור לכולם.
06 יוני 2015, 16:28
06 יוני 2015, 16:43
06 יוני 2015, 16:47
refael כתב:יש לי תחושה ששנה הבאה מכבי תעשה צעד טיפשי ותחתים סתם ישראלים כמו רוטבארט/בלייזר וכאלה לאור העובדה שהשנה לא ראו ישראליים בכלל
06 יוני 2015, 16:48