הפכנו לאוניקס קאזאן ? מה זה כל הזקנים האלה על חוזה ארוך? סמית', רוצ'סטי, יבזורי...
ביזבוז של כסף
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:
הפכנו לאוניקס קאזאן ? מה זה כל הזקנים האלה על חוזה ארוך? סמית', רוצ'סטי, יבזורי...
ביזבוז של כסף
RonB כתב:אם אוחיון באמת עוזב לטובת גל "שחקן NBA" מקל זוהי בושה למועדון לדעתי שככה עושים לשחקן.
לגבי יבזורי - אני שמעתי שהבחור נצפה היום בחניון של משרדי מכבי.
jol9 כתב:יבזורי שחקן חמוד וטבעי שמכבי תנסה להביא אותו לעמדה 2 שיש בה חור גדול. אבל אני די בטוח שהבחור הולך להיות שחקן ליגה בלבד.
לא רואה שהוא מקבל דקות קבועות ביורוליג
MTA2311 כתב:jol9 כתב:יבזורי שחקן חמוד וטבעי שמכבי תנסה להביא אותו לעמדה 2 שיש בה חור גדול. אבל אני די בטוח שהבחור הולך להיות שחקן ליגה בלבד.
לא רואה שהוא מקבל דקות קבועות ביורוליג
גם אני לא, ומצד שני גם על פניני אמרו את זה. בהתחשב בשוק הישראלים הקיים, כנראה שהוא שווה מקום בסגל.
felix_r כתב:
ביזבוז של כסף
ankram כתב:לזרוק את יוגב זה כל כך מכבי , ככה היא אוהבת את השחקנים שלה , מנוצלים , פצועים שמשחקים עם זריקות , מחויבים באופן מלא , רק כדי לזרוק אותם מהרוסטר בעונה הבאה.
אני כאוהד לא מוכן לקבל את זה , יוגב נותן את הנשמה שלו לקבוצה , משחק עם פציעות , עם מחלות כרוניות , משחק גם יומיים אחרי שהוא נופל על הגב (אותה נפילה כך מספרים ,שגרמה לטיוס לאבד חודש משחק) ,
את משככי הכאבים שלו , נותנים לתינוקות שצומחים להם שיניים ובכל זאת הוא מחוייב , כמו לוחם דעא"ש שרואה עתיקות , נשמה אמיתית.
שלא לדבר על זה שהוא הצבר היחיד שלנו בסגל אחרי הפציעה של פניני , שמשחק כמעט כל משחק ליגה 40 דקות , וביורוליג , אפילו המחליף שלו נראה כמו ארד הררי על כדורי שינה.
אז הוא קלעי מזעזע , עם קבלת החלטות ש50% ממנה היא על גבול הפיגור , ועם זאת הוא גבר אמיתי , שנותן את הבריאות שלו ואת העתיד שלו למכבי , לא מתלונן , לא מתרץ , ולמרות שהוא בקושי כבר עומד על הרגליים ובקושי מבין מילה ממה שהחברה מדברים
בחדר הלבשה , טרם ראיתי ממנו אדישות מופגנת כפי שמוצגת ע"י 2 האוטיסטים שלנו , סילבן ואלכסנדר , או פרצוף הדכאון העמוק של היינס , לפחות את הלב הוא נותן , מה שאי אפשר להגיד על 3/4 הרכב שלנו.
אני אהיה מאד מאוכזב אם ישחררו אותו ממכבי רק כדי לתת מקום למקל (כאילו מקל זה איזה שוס לא נורמאלי שהוכיח שהוא מסוגל לשחק עונה שלמה ביורוליג,פחחחח) , וזה רק יחזק אצלי את ההרגשה שמכבי לא זכאית לשום "נשמה" מהשחקנים שלה , ושהיא צבועה בזה שהיא מצפה ששחקנים ישחקו אצלה עד כדי סיכון בריאותם , בעוד היא דואגת להפטר מאותם שחקנים בתום העונה.
MTA2311 כתב:אסף מתוק צדק אי פעם?
מקאדו 3 כתב:לפי ישראל היום יוגב ישאר במכבי ויחתום ל 3 עונות , גוברים סיכוייו של פארגו להישאר .
rc4991 כתב:כתוב גם שהאופציה לשנה השניה של פארגו הדדית כך שהוא יכול לברוח לנו גם אם נרצה אותו
er79 כתב:יש לי חשש לגבי הקו האחורי הנרקם. אמנם רוצ'סטי עדיף על היינס, אבל הוא יותר סקורר מרכז, ולדעתי עדיף שפארגו יוסט לעמדה 2 ושתרד ממנו האחריות בניהול המשחק. אם אוחיון, רוצ'סטי ופארגו יהיו במכבי, מקל לא יהיה. יכול להיות שהגארד הרביעי יהיה קומבו זול תואם היינס, אולי משיקולי תקציב וליגה זה יהיה יבזורי. עדיין, בעיית המשחק הלא אחראי והמפוזר תישמר במצב הזה גם בעונה הבאה, עם כל זה שרוצ'סטי אולי רכז טוב יותר מפארגו, וגם זה מוטל בספק. אני מקווה שגם השניים לא ידרכו אחד על היבלת של השני, שניהם סקוררים שאוהבים את הכדור ביד. לא בטוח שזה יסתדר יחד על הפרקט, וקשה לי להאמין שאחד יסכים להיות מחליף מהספסל של השני. גם אוחיון, אם ייאלץ לעלות מהספסל, אולי לא יאהב את הפיחות במעמדו. נמתין ונראה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר, עידן ו־20 אורחים