10 יוני 2015, 23:34
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:הפסד מביך של מכבי. לאחר שכבר חשבנו שאולי מכבי חזרה לכושר משחק סביר, הגיע המשחק הנורא הזה.
עוד הפסד בית עלוב של מכבי לאוסף (כבר איבדנו את הספירה)
אתה יכול ללכת לחגוג עם חברים
למה לחגוג?
אם הייתי אוהדת הפועל הייתי מתעצבנת, הם בטח כבר מתים לגמור את העונה הזו ורצוי עכשיו כשמכבי פצועה וחבולה.
הם לא רוצים להקדים. הם מפחדים גם העונה בדיוק כמו שהם פחדו בכל הפעמים הקודמות. כי הם יודעים, שהם יכולים לנצח רק אם השיפוט יהיה מכור כמו היום.
10 יוני 2015, 23:41
שמואל1 כתב:ממתי שי האוזמן פרשן בחדשות הספורט?
לא ידעתי
11 יוני 2015, 06:35
jol9 כתב:יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:אחד ההפסדים המשמחים שראיתי כאוהד מכבי .
מכבי באה היום לטייל , בטח לא לשחק ברצינות .
אני קורא לך להתחבר בחזרה למציאות.
אתה יכול לקרוא ...
ההפסד הזה הוא הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות למכבי כי אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות במנהלת והם היו מקדימים את הגמר אם מכבי היו מנצחים היום .
והמשחק באילת רלוונטי הרבה יותר לאיכות של הקבוצה כי שם הם באו מפוקסים , רוצה לחשוב אחרת ... תהנה .
מכבי באו לנצח כמו בכל משחק, רק שהם די חרא של קבוצה, וגם השיפוט לא עזר.
בכל מקרה, התזה שלך תוכח כנכונה, אם מכבי תנצח בקלילות באילת. בוא נראה את זה קורה.
11 יוני 2015, 11:03
11 יוני 2015, 16:36
ankram כתב:בכוונה או לא בכוונה , השופטים לא היו נותנים למשחק הזה להגמר לטובת מכבי.
נתחיל בזה שאת סופו כבר על ההתחלה הם הוציאו על עבירה שנייה שלא היתה ולא נבראה , נמשיך בזה שאסברי עשה 2 עבירות בלתי ספורטיביות על סופו ונשרקו עבירות רגילות.
נמשיך בזה שמתוך 5 העבירות של רנדל , 4 לא היו ולא נבראו , אם רנדל יצא ב5 עבירות , כדיר היה צריך לצאת עם 9.
וזה נעשה בשקט בשקט , מהלך אחרי מהלך , כל מגע קטן , ככה מוציאים את רנדל מהמשחק , ככה דופקים את ההגנה של מכבי.
יש מצב של חוסר וודאות? כמובן שהשריקה תלך נגד מכבי , בין אם מדובר באיבוד , צעדים, עבירות חצי וכו'.
נמשיך עם כהן , 2 עבירות מגן שלו שלא היו ולא נבראו , להפיך , 2 עבירות תוקף ברורות , לפי כל חוקה אפשרית ומכל זווית צילום.
על מה שעשו לטיוס כלל אין לי מה לדבר , עצם העובדה שיוטר נשאר עד הסוף מעיד בדיוק רב על העיוורון הסלקטיבי של מיטב שופטינו.
יחסי הכוחות ביננו לירושליים כלל לא משנים , מספיק שיסבכו את רנדל וטיוס בעבירות , או שיוציאו את סופו אחרי 2 דקות כי הוא העז לעמוד ולהרים ידיים והופ , הלכה האליפות.
הגיע הזמן לחקירה סמוייה על הקשרים של שופטינו המהוללים לכל מני גורמים שרוצים ברעתה של מכבי , אני בטוח שחקירה כזאת , תעשה לא פחות רעש מחקירה של רונאל פישר , משהו פה מסריח ברמות.
"בחיים לא תניפו צלחת" , צרייך להשתנות ל "רק עם השופטים תניפו צלחת"
11 יוני 2015, 16:39
שמואל1 כתב:ankram כתב:בכוונה או לא בכוונה , השופטים לא היו נותנים למשחק הזה להגמר לטובת מכבי.
נתחיל בזה שאת סופו כבר על ההתחלה הם הוציאו על עבירה שנייה שלא היתה ולא נבראה , נמשיך בזה שאסברי עשה 2 עבירות בלתי ספורטיביות על סופו ונשרקו עבירות רגילות.
נמשיך בזה שמתוך 5 העבירות של רנדל , 4 לא היו ולא נבראו , אם רנדל יצא ב5 עבירות , כדיר היה צריך לצאת עם 9.
וזה נעשה בשקט בשקט , מהלך אחרי מהלך , כל מגע קטן , ככה מוציאים את רנדל מהמשחק , ככה דופקים את ההגנה של מכבי.
יש מצב של חוסר וודאות? כמובן שהשריקה תלך נגד מכבי , בין אם מדובר באיבוד , צעדים, עבירות חצי וכו'.
נמשיך עם כהן , 2 עבירות מגן שלו שלא היו ולא נבראו , להפיך , 2 עבירות תוקף ברורות , לפי כל חוקה אפשרית ומכל זווית צילום.
על מה שעשו לטיוס כלל אין לי מה לדבר , עצם העובדה שיוטר נשאר עד הסוף מעיד בדיוק רב על העיוורון הסלקטיבי של מיטב שופטינו.
יחסי הכוחות ביננו לירושליים כלל לא משנים , מספיק שיסבכו את רנדל וטיוס בעבירות , או שיוציאו את סופו אחרי 2 דקות כי הוא העז לעמוד ולהרים ידיים והופ , הלכה האליפות.
הגיע הזמן לחקירה סמוייה על הקשרים של שופטינו המהוללים לכל מני גורמים שרוצים ברעתה של מכבי , אני בטוח שחקירה כזאת , תעשה לא פחות רעש מחקירה של רונאל פישר , משהו פה מסריח ברמות.
"בחיים לא תניפו צלחת" , צרייך להשתנות ל "רק עם השופטים תניפו צלחת"
החקירה הזאת תשתלב יפה עם החקירה שאוהדי ירושלים והפועל ת"א כבר שנים דרושים לבצע נגד "השופטים של מכבי".
נו באמת. זה מגוחך. היו טעויות שיפוט כמו שיכול לקרות בכל משחק ולכל קבוצה.
18 יוני 2015, 00:03
18 יוני 2015, 00:18
MTA2311 כתב:זוכרים שהפסדנו את זה בכוונה בשביל שסמית יהיה כשיר לגמר? אז סמית כשיר.
18 יוני 2015, 00:19
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שהפסדנו את זה בכוונה בשביל שסמית יהיה כשיר לגמר? אז סמית כשיר.
איזה הפסד משמח זה היה...
18 יוני 2015, 01:14
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זוכרים שהפסדנו את זה בכוונה בשביל שסמית יהיה כשיר לגמר? אז סמית כשיר.
איזה הפסד משמח זה היה...
הכי משמח בתולדות המועדון.