פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד נקודות האור

07 מאי 2015, 18:45

נקודת האור שלי נמצאת בירושלים.
מועדון שבו הבעלים מביאים כסף מהבית (עובדתית, יותר ממה שמביאים אצלנו). מטפחים ישראלים. מטפחים צעירים. מכוונים גבוה ליורוליג.
מנהלים מוכשרים, עם שכל ואינטלגנציה ותשוקה. העתיד של המקום הזה נראה כל כך ורדרד, שאני חושב שהפחד ממנו ומההתחזקות שלו תכריח את מכבי להיות טובה יותר.

07 מאי 2015, 18:50

יוצא לך קצת השמואל בשבועיים האחרונים

07 מאי 2015, 18:50

אני פשוט מאוד לא אופטימי... מאוד.

07 מאי 2015, 19:06

האמת, בחיים לא ראיתי אותך ככה חציל.
לחוץ בטירוף, אפילו טיפה דרמטי (במובן השמואלי של המילה)

07 מאי 2015, 19:09

LIAV10 כתב:האמת, בחיים לא ראיתי אותך ככה חציל.

שמע אחרי העונות האחרונות כבר חשבנו שאין עוד לאן לרדת...הפסדנו "אליפות" חטפנו סוויפ אחרי זה חטפנו 28 ממגדל בהיכל והשוונו שיא של 4 הפסדים רצופים בכל המסגרות..
בין לבין זכינו בגביע אירופה ובכלל בכל התארים בעונה שעברה...אבל אז הגיעה העונה וחטפנו 30 הפרש בהיכל ממגדל ו20 הפרש מעכברושייה ו23 הפרש מצסקא חטפנו סוויפ- והיינס! ואז שברנו את השיא של 5 הפסדים רצופים בכל המסגרות...

כל פעם שנראה שאין עוד לאן לרדת הפדרמנ'ס דואגים להוכיח ששום דבר עוד לא גמור...אני לגמרי מבין את חציל!

07 מאי 2015, 19:24

נקודת האור היחידה שראיתי בזמן האחרון, זה שמישהו חוץ משמואל הצליח לפתוח אשכול של משחק בפורום.

07 מאי 2015, 19:25

אני דרמטי כי מצב הרוח שלי מושפע מאיך שהקבוצה שאני אוהד מתפקדת. לצערי זה קורה לאנשים שהם אוהדי ספורט.
אני לא לחוץ. פשוט פסימי. במועדון אין היום מישהו שאני אוהב או מעריך או סומך עליו שיעשה את המצב טוב יותר לצערי (אני כל כך אשמח להיות מופתע!).

תהיה רגוע, אני אצליח בסופו של דבר להתרגל למצב שבו מכבי לא לוקחת ת׳אליפות בליגה בהליכה ומודחת על דרך קבע בהצלבה ביורוליג.
אני פשוט מורגל לזה שהמועדון הזה נבנה מאנשים לחוצים בטירוף, היסטריים, דרמטיים כמוני, שכל כך אוהבים אותו, ומחוייבים לניצחון בכל משחק אפשרי.
מכביסטים.

07 מאי 2015, 19:27

החציל האצטקי כתב:

אני דרמטי כי מצב הרוח שלי מושפע מאיך שהקבוצה שאני אוהד מתפקדת. לצערי זה קורה לאנשים שהם אוהדי ספורט.
אני לא לחוץ. פשוט פסימי. במועדון אין היום מישהו שאני אוהב או מעריך או סומך עליו שיעשה את המצב טוב יותר לצערי (אני כל כך אשמח להיות מופתע!).

תהיה רגוע, אני אצליח בסופו של דבר להתרגל למצב שבו מכבי לא לוקחת ת׳אליפות בליגה בהליכה ומודחת על דרך קבע בהצלבה ביורוליג.
אני פשוט מורגל לזה שהמועדון הזה נבנה מאנשים לחוצים בטירוף, היסטריים, דרמטיים כמוני, שכל כך אוהבים אותו, ומחוייבים לניצחון בכל משחק אפשרי.
מכביסטים.

לא מאשים אותך, פשוט לא רגיל לזה ממך.
אתה בדר״כ דווקא מהאופטימים.

07 מאי 2015, 19:30

למי שרוצה טיפה להרגע: http://youtu.be/bRF6N2L4OLY
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 07 מאי 2015, 19:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 מאי 2015, 19:33

LIAV10 כתב:למי שרוצה טיפה להרגע: http://youtu.be/xB5ceAruYrI

הפרצוף ההלום של סימבה בהתחלה מזכיר לי את היינס
פומבה את סופו
וטימון החמוד את יוגב

07 מאי 2015, 21:33

החציל האצטקי כתב:נקודת האור שלי נמצאת בירושלים.
מועדון שבו הבעלים מביאים כסף מהבית (עובדתית, יותר ממה שמביאים אצלנו). מטפחים ישראלים. מטפחים צעירים. מכוונים גבוה ליורוליג.
מנהלים מוכשרים, עם שכל ואינטלגנציה ותשוקה. העתיד של המקום הזה נראה כל כך ורדרד, שאני חושב שהפחד ממנו ומההתחזקות שלו תכריח את מכבי להיות טובה יותר.

אתה צוחק נכון?

אני יודע שלא, אבל זה מצחיק בכל זאת.
הקבוצה הכושלת של מגדל, זה ממש לא המודל בשבילי, ואני ממש לא מתרשם ממה שקורה שם. היו להם קבוצות טובות בהרבה
ששיחקו מצויין גם באירופה.

08 מאי 2015, 18:25

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:נקודת האור שלי נמצאת בירושלים.

אתה צוחק נכון?

אני יודע שלא, אבל זה מצחיק בכל זאת.
הקבוצה הכושלת של מגדל, זה ממש לא המודל בשבילי, ואני ממש לא מתרשם ממה שקורה שם. היו להם קבוצות טובות בהרבה
ששיחקו מצויין גם באירופה.

מגדל בדרך הנכונה, תגיד מה שלא תגיד. אני מקנא בבעלים שלהם - הלוואי עלינו.

14 יוני 2015, 22:51

ההפסדים שלנו במשחקים 3 ו4..

14 יוני 2015, 23:04

נקודות אור שגודס רואה עכשיו, באות משבירת אור מהמשקפיים של אדלשטיין שנושף בעורפו. הלוואי.

14 יוני 2015, 23:05

אין נקודות אור בעונה הזאת. תשכחו מזה..

14 יוני 2015, 23:14

נקודת אור? הכדורגל של מכבי. תפסו את הכותרות המביכות על הכדורסל בעזרת הודעה על מינוי מאמן חדש עם שם מסובך. אה וזכו בטרבל...

14 יוני 2015, 23:20

אחדשיודע כתב:נקודת אור? הכדורגל של מכבי. תפסו את הכותרות המביכות על הכדורסל בעזרת הודעה על מינוי מאמן חדש עם שם מסובך. אה וזכו בטרבל...

took one for the team
ממש עזרו לנו להימלט מהקרקס התקשורתי, כולם מתעסקים במאמן החדש

14 יוני 2015, 23:22

שטיוס עדיין בריא?

14 יוני 2015, 23:23

נקודת האור היחידה שמיום ליום אנו מתקרבים לסיום העונה הזאת , או יותר נכון הסיוט הזה.

14 יוני 2015, 23:27

roy1000 כתב:שטיוס עדיין בריא?

יניב גרין עדיין פנוי לקראת העונה הבאה לדעתי. אפשר להחתים אותו, לצרף את דגן יבזורי ולבנות סגל חלומות שיוכל לנצח בבית את לימוז' ולעלות לטופ 16
פרסם תגובה